x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25-31 martie 2024. Berbecii și Leii se răsfață cu produse de lux. Fecioarele plănuiesc o vacanță

Horoscop săptămânal, 25-31 martie 2024. Berbecii și Leii se răsfață cu produse de lux. Fecioarele plănuiesc o vacanță

de Moira Dună    |    21 Mar 2024   •   09:30
Horoscop săptămânal, 25-31 martie 2024. Berbecii și Leii se răsfață cu produse de lux. Fecioarele plănuiesc o vacanță
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Planeta Venus se află în Pești și face sextil cu Jupiter din Taur. În ziua de 25 martie va avea loc eclipsa de Lună în Balanță.

Berbec

Echilibru

S-ar putea să cheltui mai mulți bani.Ai putea să cumperi ceva frumos care să-ți facă inima să cânte. Și probabil că nu este ieftin, dar ar putea merita fiecare leu.

Cauți echilibrul. S-ar putea să nu fie despre buget dar poate că este un echilibru între a te ocupa de responsabilitățile de muncă și a trăi viața pe care o dorești. Eclipsele oferă oportunități de a face alegeri și nu ai chef să te mulțumești cu mai puțin decât ceea ce îți dorești.

Taur

Surpriză

Te-ai putea simți foarte indulgent astăzi. Și s-ar putea să meriți această îngăduință pentru că ai depus multă muncă în ultimele săptămâni. De fapt, aceasta ar putea fi prima ta zi liberă după mult timp. Odihnește-te. 

S-ar putea să fii obsedat de corectitudin. Acest lucru ar putea fi atât de mult în mintea ta, încât împinge toate celelalte gânduri. Este destul de ușor să devii obsedat de acest subiect, dar este posibil să nu ai puterea de a schimba situația sau ar putea fi ceva din trecut. Eclipsa este aici pentru a te ajuta să-i dai drumul.

Gemeni

Mesaj

Ai putea primi mesaje spirituale șoptite la ureche. Sau ai putea alege un anumit cristal care este în armonie cu energia de care ai nevoie. Plimbarea în parc s-ar putea transforma într-o scurtă căutare a perspectivei. Sau ai putea privi luna.

Poate ai întâlnit destul de mulți potențiali candidați, dar nu există niciun favorit în acest moment. Sau este posibil să fi început să te întâlnești cu cineva și pare să se retragă. Eclipsele aduc energie dificilă. Încearcă să ai răbdare acum și dă-te deoparte pentru a lăsa această energie să treacă.

Rac

Aventură

Vrei un telefon nou strălucitor sau un laptop. Ai putea cumpăra un dispozitiv nou, cum ar fi un ceas care îți citește e-mailul sau ochelari care redă filme. Ai putea cheltui bani pe un gadget de ultimă generație.

S-ar putea să te gândești mult la ceea ce primești într-o relație și s-ar putea să simți că este dezechilibrat. Cunoscându-te, este posibil să dai mult. Vrei să restabilești un anumit echilibru permițându-ți să primești.

Leu

Extravaganță

Ai putea cheltui niște bani pe un articol de designer care te face să te simți spectaculos. Aceasta ar putea fi o nouă pereche de pantofi grozavi, un ceas elegant sau chiar un automobil. Vrei ceva extravagant acum.

Te superi pe partenerul tău pentru că nu te ajută cu treburile casei și nu contribuie cu partea sa din chirie. Eclipsele aduc energie dificilă și pot apărea dezacorduri. Dacă vrei să o eviți, așteaptă câteva zile înainte de a discuta pe acest subiect.

Fecioară

Echilibru

Dacă plănuiești o excursie, acum simți că vrei să mergi la clasa întâi. Dacă cumperi bilete, poți opta pentru spațiu suplimentar pentru picioare sau cameră de hotel cu vedere spectaculoară. Ai putea cheltui bani în plus pentru o excursie mai confortabilă.

S-ar putea să întâmpini unele dificultăți cu partenerul din cauza unei chestiuni financiare. Ai putea avea diferite atitudini în ceea ce privește cheltuirea sau economisirea banilor. Stilurile tale de investiții pot intra în conflict, deoarece ai niveluri diferite de toleranță la risc. Eclipsele pot scoate la iveală emoții, așa că totul ar putea ajunge la un final.

Balanță

Impresii

Poți obține credit la o dobândă scăzută. Acest lucru poate veni într-un moment perfect, când te pregătiți să cumperi bilete de avion sau un cadou de o zi de naștere foarte frumos. S-ar putea să faci niște cheltuieli.

S-ar putea să simți că viața ta este dezechilibrată și că oamenii te tratează nedrept. S-ar putea să simți că greutatea lumii este pe umerii tăi. Universul îți cere doar să examinezi ce se întâmplă și să vezi ce schimbări poți face. Chiar și micile modificări făcute astăzi îți pot aduce ușurare mâine.

Scorpion

Alternative

Tu și partenerul tău ai putea avea o conexiune foarte puternică acum. Se pare că sunteți de acord cu totul și lucrați împreună. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi o persoană specială. Aceasta este o zi bună pentru a accepta o invitație la o petrecere sau la un eveniment.

Oamenii din jurul tău par să fie dezechilibrati. Și, deși acest lucru s-ar putea să nu te afecteze în mod direct, ai putea fi prins în joc. Dacă te simți sensibil, poate este mai bine să de îndepărtezi de mulțimi sau grupuri. Acesta este un moment bun pentru a sta pe spate și a observa natura umană.

Săgetător

Beneficii

Cheltui niște bani pe un dispozitiv sau un aparat care economisește timp. Acesta ar putea fi un robot de bucătărie, aspirator sau o modalitate de a găti puiul în jumătate din timp. Sau ar putea fi electronice care îți fac munca mult mai ușoară.

Unul dintre prietenii tăi ar putea fi foarte stresat și s-ar putea să fii prins în mijlocul lui. S-ar putea să treacă printr-o perioadă dificilă în relația lui sau trebuie să-și găsească un nou loc de muncă. Dar în mare parte caută să se aerisească și s-ar putea să-ți plângă pe umăr. 

Capricorn

Sinergie

Sâ-ar putea să cheltui bani pe ceva frumos. Aceasta ar putea fi o opera de artă sau toate instrumentele necesare pentru a crea artă personal, și care ar putea include tehnologie, precum desenul electronic. 

Ar putea fi ceva dezechilibrat la locul de muncă, iar acum conducerea intervine pentru a face ajustări. Asta ar putea însemna că există unele schimbări în personal sau în orele de lucru. De asemenea, este posibil să existe o anumită amestecare a personalului de la un departament la altul. Fii pregătit pentru schimbări.

Vărsător

Confortabil

Ai putea cheltui niște bani pentru a-ți face casa mai confortabilă. S-ar putea să cumperi o canapea, niște lucrări de artă sau un pat nou  Îți faci viața de acasă puțin mai bună.

S-ar putea să simți că petreci prea mult timp lucrând la sarcinile se serviciu și nu suficient timp făcând lucrurile pe care vrei să le faci sau că nu acorzi suficientă atenție proiectelor tale.  Acum vei pune lucrurile înapoi în echilibr,u pe măsură ce îți schimbi programul și prioritățile.

Pești

Binecuvântare

S-ar putea să cheltui bani pe distracție. Asta ar putea însemna că mergi la călărie sau schi nautic sau închiriezi o mașină foarte frumoasă. 

S-ar putea să-ți fi dat puterea permițând altcuiva să ia decizii cu privire la viața ta, dar acum îți dorești puterea înapoi. Asta ar putea însemna că trebuie să ai o conversație cu cineva, dar cel mai probabil trebuie să decizi ce vei face, potrivit astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop 25-31 martie