x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 aprilie - 1 mai 2022. Berbecii se ocupă de finanțe. Gemenii învață lucruri noi

Horoscop săptămânal, 25 aprilie - 1 mai 2022. Berbecii se ocupă de finanțe. Gemenii învață lucruri noi

21 Apr 2022   •   17:15
Horoscop săptămânal, 25 aprilie - 1 mai 2022. Berbecii  se ocupă de  finanțe. Gemenii învață lucruri noi
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta Mercur se află în Taur și face careu cu Saturn din Vărsător. În ziua de 26 aprilie, Mercur face sextil cu Jupiter din Pești.

Berbec

Săptămâna aceasta este ordine în finanțele tale și dragostea în viitorul tău. AI capacitățile analitice pentru a descoperi un nou mod de a face bani. Ai gândire critică și poți să iei decizii dificile. Este o zi bună pentru declarațiile de profit și pierdere, grafice circulare și cereri de brevet.  Lucrurile pot veni împreună în sincronicitate, iar informațiile de care ai nevoie ajung la tine fără efort. Cere ajutor prietenilor apropiați.

Taur

Ai ocazia să faci câteva schimbări în lumea ta. Lucrezi la un puzzle provocator pentru meseria ta. Poți fi pretențios cu tine și faci progrese substanțiale, concentrându-ți mintea asupra problemei care te frământă. Un prieten s-ar putea să te contacteze. Este posibil să nu fi auzit de această persoană de mult timp, iar acum discutați împreună ca și cum nu ar fi trecut timpul. Îți va da o mulțime de idei interesante și s-ar putea să te simți inspirat să călătorești mai mult sau să sari în afacerile secundare pe care ți le-a sugerat.

Gemeni

Ești descoperit de alții și înveți mai multe despre tine. Devii obsedat de un subiect, cum ar fi grafica computerizată, înțelegerea elementelor de bază ale energiei solare sau programarea în Java. Nu știai că va fi atât de ușor. Și cu cât înveți mai mult, cu atât vezi mai multe posibilități de a folosi aceste informații în viitor. Ai putea primi vești foarte bune la locul de muncă. S-ar putea să se vorbească despre un bonus viitor, iar tu ești inclus. Sau vei avea parte de un program flexibil ori lucrezi mai mult de acasă. Clar vei avea  avantaje în plus  la serviciu. 

Rac

Întâlnești oameni interesanți și obții informații utile pentru a rezolva o problemă recurentă. Ar putea fi vorba despre laptop sau primești îndrumare pentru un nou soft. Vei avea răbdara și rațiunea  de a înțelege orice. Totodată, vrei să te înscrii la un curs pentru a învăța mai mute despre mixarea melodiilor, videoclipurile de corectare a culorilor sau editarea fotografiilor. 

Leu

Primești mai mult decât te aștepți. Te întâlnești cu o persoană pe care o cunoști bine pentru a discuta despre afaceri. Poate faceți investiții imobiliare sau începeți o nouă afacere. Elaborați împreună o strategie. Este o zi bună pentru a face calcule dificile. Acum ai ocazia să cauți finanțare pentru afacerea ta sau să obții un împrumut la o dobândă bună. Când revizuiești contractele, vei putea vedea ce trebuie schimbat, iar cealaltă parte este deschisă la ajustări.

Fecioară

Atragi câteva conexiuni interesante. S-ar putea să lucrezi la o lucrare trimestrială sau să studiezi pentru un examen important. Este posibil să susții un examen așa că este un moment excelent pentru a-ți revizui obiceiurile de studiu pentru a găsi cele mai bune metode de reamintire a informațiilor. Vei lua testul cu brio sau îți vei preda proiectele la termen. 

Balanță

Intri în contact cu ceea ce este important. Este timpul să abordezi lucruri dificile, cum ar fi convertirea IRA într-un Roth, transferul criptomonelor sau trecerea la sistemul de operare Linux. Alege ceea ce este cel mai important pentru tine. Balanță, ești obligat să faci progrese mari. Șeful tău este probabil destul de receptiv și va asculta sugestiile tale. Acum poate răspunde cu compasiune și înțelegere pentru situația ta. Este un moment bun pentru a exprima ceea ce vrei sa schimbi. 

Scorpion

Explorezi ceea ce lumea are de oferit. Tu și iubitul tău s-ar putea să vorbiți despre avansarea relației. Este posibil să explorezi ideea de a trăi împreună sau de a economisi pentru a cumpăra o casă. Deși este posibil să nu fii pregătit să semnezi documente astăzi, vei afla multe despre dorințele partenerului tău. S-ar putea să ai o idee fabuloasă pentru un nou design de tricou sau să ai un interes brusc pentru a picta cu acuarele. Ești gata să-ți explorezi latura creativă.

Săgetător

Alții sunt în așteptare pentru a-ți oferi sprijin atunci când ceri. Faci curat în e-mailuri și descoperi unele importante la care nu ai răspuns. Cineva din familie vine cu o ofertă de sprijin. Te susține într-o problemă importantă, chiar dacă alți membri ai familiei nu doresc. Acesta ar putea fi un adevărat moment de bucurie. S-ar putea să fi cultivat această relație de ceva timp, iar acum observi rezultatele. 

Capricorn

Te gândești serios la planul tău principal de a câștiga bani. Aceasta înseamnă să calculezi exact sumele. Așa îți vezi clar veniturile și cheltuielile. Ai putea investiga noi tipuri de investiții. Petreci timp în trafic sau pleci într-o excursie scurtă. Ori faci aranjamente de călătorie. 

Vărsător

Faci lucruri pentru a te simți bine în spațiul unde locuiești. Repari lucruri mici, cum ar fi ungerea ușilor care scârțâie ori curățarea chitului la gresia din bucătărie. Începi și curățenia de primăvară și cheltui bani pentru  un mobilier nou sau pe un aspirator. De asemenea, discuți cu membrii familiei despre bugetul comun și plănuiești unele economii. 

Pești

Oamenii gravitează spre tine din mai multe motive dar tu te încui în birou pentru a lucra la un proiect important. Uneori trebuie să te izolezi pentru a te concentra cu adevărat și pentru a lucra profund. S-ar putea să fie vorba despre o afacere secundară ori un nou tip de investiție. Poți face planuri acum. Mintea ta este plină de idei. Faci și o muncă de creație iar abilitatea ta de a comunica este excelentă. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal