x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25 septembrie-1 octombrie 2023. Berbecii vor independență și bani. Taurii fac schimbări. Scorpionii sunt în centrul atenției

Horoscop săptămânal, 25 septembrie-1 octombrie 2023. Berbecii vor independență și bani. Taurii fac schimbări. Scorpionii sunt în centrul atenției

de Moira Dună    |    21 Sep 2023   •   16:45
Horoscop săptămânal, 25 septembrie-1 octombrie 2023. Berbecii vor independență și bani. Taurii fac schimbări. Scorpionii sunt în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Soarele a intrat deja în semnul de aer al Balanței și face careu cu Saturn din Pești. Mercur din Fecioară face trigon cu Jupiter din Taur.

Berbec

Independență și bani

Deși s-ar putea să fii sociabil și vrei să interacționezi cu oamenii, îți place și autonomia ta. Există o mică luptă între a fi alături de ceilalți și a deține posesia exclusivă a telecomenzii. Nu le poți avea pe amândouă și va fi nevoie de un compromis.

Dacă ai propria ta afacere s-ar putea să închei un contract profitabil. Dacă lucrezi în vânzări, câțiva clienți stau la coadă. Dacă ești angajat, cere o mărire de salariu. O vei primi!Dacă negociezi pentru un nou loc de muncă, dai lovitura!

Taur

Schimbările aduc beneficii

Nu-ți place schimbarea. Este imprevizibilă, consumatoare de timp și iritantă, în general. Dar, analizând, s-ar putea să descoperi că unelemodificări ici și colo îți vor economisi energia și banii.

Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să întâlnești pe cineva pe care îl găsiți intrigant online. Acesta este un moment bun pentru a merge la o petrecere sau o întâlnire.

Gemeni

Alegeri

Ai putea avea o listă de lucruri pe care trebuie să le faci, dar inima ta spune că vrea să fie liberă și să se joace. Sau în momentul în care spui că o să-ți faci treburile, partenerul tău te tentează cu ceva distractiv.

Probabil te simți mai conectat la familia ta. Poate vrei să te distrezi cu un joc video cu copilul tău sau să vorbești cu partenerul tău despre viitor. 

Rac

Popularitate

Te simți stresat deoarece colocatarii tăi nu-ți respectă regulile. Sau este posibil să fii tu cel care încalcă o tradiție. Cva se schimbă acasă.

S-ar putea să fii pe telefon de dimineața până seara. Mai mulți prieteni ar putea avea nevoie să vorbească cu tine. Ai putea primi mesaje și e-mailuri de la rude ori legat de muncă.

Leu

Munca grea dă roade

Un membru al familiei ar putea să nu fie atât de util pe cât ai fi sperat. S-ar putea să nu te  ajute. Ai nevoie de puțină flexibilitate pentru a nu ajunge la o ceartă.

Ai putea câștiga ceva. Poate nu banii la care te așteptai dar ar putea fi o creștere a vânzărilor sau a comisioanelor.

Fecioară

Educație

Ar fi ușor să existe un dezacord în privința banilor. Și acesta poate fi cu partenerul tău, cu cineva cu care lucrezi sau cu persoana care îți refuză rambursarea unui împrumut. Dar pot fi făcute ajustări în acest aspect, așa că poți rezolva.

Dacă ești la școală, ai putea să te descurci destul de bine la un test. Acesta este un moment excelent pentru a depune cereri pentru activități școlare sau legate de educație.

Balanță

Liniște

O oportunitate este aici, dar s-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a exersa sau a te pregăti. Planifică în mintea ta ceea ce vei face și apoi mergi mai departe cu încredere.

Ai succes în ce îți dorești. Asta înseamnă că poți beneficia de ajutor, sfaturi sau chiar bani. Este un moment bun pentru a aplica pentru un împrumut, grant, bursă sau altă sursă de bani. Și, cu această energie pozitivă, nu te opri doar la o singură cerere.

Scorpion

Ești în centrul atenției

Cineva ar putea să te împingă în lumina reflectoarelor pentru a-ți arăta talentul de a cânta sau de a interpreta un rol. S-ar putea să ți se ceară să-ți expui arta sau să demonstrezi o altă abilitate.

Dacă vrei să te asociezi cu cineva din cariera sau afacerea ta, ai putea găsi pe cineva care este demn de această conexiune. Și, dacă ești în căutarea dragostei, mergi la o primă întâlnire.

Săgetător

Liniște acasă

S-ar putea să ai de-a face cu invitații concurente, cum ar fi o reuniune de familie și nunta unui prieten sau să-ți ajuți fratele să se mute în aceeași zi ca un concert cu prietenii. Va trebui să faci unele ajustări și să comunici cu toți cei implicați pentru a găsi o soluție.

Ai putea primi recunoaștere la locul tău de muncă. Șeful s-ar putea să te evidențieze într-o întâlnire de companie sau ai putea primi o recenzie strălucitoare de la un client. Afacerea ta ar putea câștiga recunoaștere printr-un podcast, un articol sau o postare pe rețelele sociale.

Capricorn

Viitor

Oamenii îți acordă atenție, dar este posibil să nu fii sigur ce să spui sau cum să-ți prezinți munca. Profită de acest timp pentru a-ți perfecționa mesajul prin editare, rescriere sau căutând informații din exterior. Apoi te poți prezenta cu încredere pe tine sau munca ta.

Dacă ești în căutarea dragostei, profită de această oportunitate extraordinară. Postează-ți profilul, adaugă imagini noi, interacționează cu comentarii și stabilește întâlniri. Cu cât faci mai mult astăzi, cu atât mai multe oportunități de dragoste îți pot apărea.

Vărsător

Prosperitate

Dacă vrei să mergi în mai multe locuri, s-ar putea să trebuiască să găsești o modalitate mai ieftină. Dar acest lucru este posibil dacă ești dispus să faci unele ajustări. Asta ar putea însemna să mergi în afara sezonului. 

Dacă vrei să cumperi o casă, aceasta este o energie foarte bună nu doar pentru a găsi un loc bun, ci și pentru a găsi un împrumut bun. 

Pești

Surprize fericite

Ai destule resurse disponibile, dar ceva te reine să le folosești. A face lucruri noi poate fi greu. Așa că ia în considerare să ceri unui prieten să te ajute să mergi mai departe cu ceva important.

Poți obține o ofertă foarte bună pentru o mașină. Aceasta este o energie bună pentru a negocia cu un dealer sau pentru a găsi o persoană care vinde un autovehicul la un preț avantajos.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal