x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 26 octombrie - 1 noiembrie. Taurii se concentrează pe tot ce înseamnă un stil de viață sănătos

Horoscop săptămânal, 26 octombrie - 1 noiembrie. Taurii se concentrează pe tot ce înseamnă un stil de viață sănătos

22 Oct 2020   •   16:04
Horoscop săptămânal, 26 octombrie - 1 noiembrie. Taurii se concentrează pe tot ce înseamnă un stil de viață sănătos
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână petreci mult timp alături de o persoană specială din viața ta. Astfel, te bucuri de fiecare moment petrecut în compania acestei persoane și, în plus, chiar reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Înveți să vorbești deschis despre ceea ce simți.

Taur

Te concentrezi pe tot ce înseamnă stil de viață sănătos, Vrei să faci unele schimbări importante în viața ta și, astfel, începi prin a renunța la obiceiurile nesănătoase pe care le ai. În plus, găsești determinarea pentru a face sport zilnic și începi să îți asculți mai mult corpul.

Gemeni

Vrei să descoperi cât mai multe lucruri despre tine. Astfel, în această săptămână reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa atât de studiu, responsabilități, cât și de pasiuni vechi și noi. Înveți o mulțime de lucruri noi despre tine și începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Ai o mulțime de probleme când vine vorba de modul în care îți controlezi emoțiile. În plus, întâlnești un blocaj de fiecare dată când vrei să discuți despre ceea ce simți. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine pentru a putea să îți dai seama ce este de făcut în continuare.

Leu

Nu reușești să comunici așa cum ți-ai fi dorit și, astfel, apar tot felul de probleme atât în raport cu partenerul de cuplu, cât și atunci când vine vorba de locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii începi să renunți la orgoliu și să asculți și părerile celor din jurul tău.

Fecioară

În această săptămână petreci mult timp la locul de muncă. Vrei să faci pași importanți în direcția pe care ți-o dorești, așa că îți îndrepți toate eforturile în această direcție. Totuși, încearcă să ceri ajutorul atunci când simți că nu îți ajunge timpul pentru a face tot ce ți-ai propus.

Balanță

Săptămâna aceasta ești caracterizat de romantism. Petreci mult timp cu partenerul de cuplu și te bucuri de fiecare moment de intimitate. În plus, reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să poți să te ocupi și de pasiunile pe care le ai și pe care le-ai cam ignorat.

Scorpion

Încerci să analizezi mai bine tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, pentru a putea să îți dai seama care este direcția în care trebuie să te îndrepți. Este recomandat să discuți cu o persoană în care ai încredere, pentru a putea să privești lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

Săgetător

În această săptămână ești un adevărat lider. Reușești să îi mobilizezi pe cei din jur în realizarea aceluiași obiectiv. În plus, dai dovadă de multă determinare și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. Ai multă energie pozitivă pe care o transmiți peste tot pe unde mergi.

Capricorn

Săptămâna aceasta se anunță a fi una productivă. Reușești să îți atingi obiectivele pe care le ai la locul de muncă. Astfel, atragi atenția superiorilor, iar la sfârșitul săptămânii te bucuri de reușite. În plus, vestea reușește să mai elimine și din stresul financiar din ultima vreme.

Vărsător

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că săptămâna aceasta este dedicată studiului. Astfel, începi să acorzi mai multă atenție studiului și chiar te gândești să te înscrii la un curs online. Reușești să te cunoști mai bine și să te dezvolți pe toate planurile.

Pești

Vrei să petreci cât mai mult timp alături de partenerul de cuplu pentru a vă conecta la un nivel mult mai profund decât în prezent. Totuși, nu reușești să te organizezi, astfel încât să te poți ocupa de toate lucrurile pe care le ai de făcut. Cere ajutorul cuiva acolo unde te simți coplești.  

×