x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 iunie -3 iulie 2022. Berbecii devin un model pentru comunitate

Horoscop săptămânal, 27 iunie -3 iulie 2022. Berbecii devin un model pentru comunitate

23 Iun 2022   •   17:15
Horoscop săptămânal, 27 iunie -3 iulie 2022. Berbecii devin un model pentru comunitate
Sursa foto: Alexey Demidov - Unsplash.com

Planeta Marte intră în Berbec, semnul pe care îl guvernează, pe 27 iunie 2022. Totodată, face sextil cu planeta Saturn din Vărsător. Soarele din Rac face cuadratură cu Jupiter în Berbec pe 28 iunie, când este și Lună nouă. Totodtă, Marele Benefic, planeta Jupiter se află în Berbec până în luna octombrie.

Berbec

Te vei descurca bine săptămâna aceasta. Ceea ce ai făcut până acum va fi văzut de multe persoane, așa că îți vei putea face noi prieteni și fani. Ai putea primi aplauze pentru gândurile pe care le împărtășești la o întâlnire a companiei sau prin marketingul afacerii tale. S-ar putea să ți se spună că ești inspirator și motivațional. Ești un model pentru comunitate. Totodată, până la sfârșitul lunii octombrie vei avea multe beneficii..

Taur

Ai acces la informațiile de care ai nevoie. Vrei să avansezi în carieră sau să  câștigi bani din investiții. Dacă nu ai un brocker va trebui să găsești unul. Pe 28 iunie ar fi o idee bună să te gândești la ceea ce este important pentru tine, fie că este vorba despre securitate, recunoaștere sau oun alt drum. Apoi uită-te la acțiunile tale zilnice și vezi dacă se aliniază cu aceste valori. O ajustare a gândirii tale te pune pe calea cea bună.

Gemeni

Deschide brațele și ai putea primi mult. Oamenii fac coadă să te ajute. Cu toate acestea, par să-ți ofere lucruri pe care nu le dorești sau asistență care nu-ți este utilă. Este ca și cum ai spera la desert și ți se oferă în schimb napi. Nu există nimic rău aici, nici un joc de putere în acțiune. Acesta este doar modul Universului de a-ți spune că trebuie să fii clar când le ceri altora ceea ce vrei. Câțiva prieteni te-ar putea invita la cină sau ai putea participa la o sărbătoare cu ei. A mintește-ți că prietenii tăi sunt interesanți, ciudați și spontani. Și sunt acolo pentru tine exact atunci când ai nevoie.

Rac

O pauză de la rutină ar putea aduce ceva romantism. Acum poți atrage noi venituri, extraordinare. Acesta este un moment bun pentru a observa ce vine și ce iese în ceea ce privește taxele și dobânzile. Se știe că îți place să joci, dar concentrarea atenției asupra finanțelor tale te-ar putea pune pe drumul către bogăție. Acesta este un moment bun pentru a-ți folosi ideile și puțină disciplină pentru a-ți oferi o viitoare zi de plată. Alții vă recunosc abilitățile. , așa că discută cu șefuldespre  viitorul tău sau despre companie. Renunță la modestia ta obișnuită. Aceasta este momentul pentru a străluci.

Leu

Ești atras în multe direcții și este probabil să ai nevoie să faci unele ajustări. Acest lucru se întâmplă adesea când încerci să faci prea multe pentru a-i face pe toți fericiți. Ia în considerare imaginea de ansamblu înainte de a merge mai departe. Un vechi coleg de clasă s-ar putea să te contacteze. S-ar putea să te fi găsit pe rețelele de socializare sau ți-a trimis o invitație la o reuniune de liceu sau colegiu. S-ar putea să fi fost îndrăgostit de această persoană la școală. Aceasta este o zi bună pentru a te reconecta cu oamenii din trecutul tău.

Fecioară

Te poți elibera pentru că nu vrei să fii sub controlul nimănui. Autoritatea te va enerva și s-ar putea să vrei să arunci totul și să-ți pornești propria afacere. S-ar putea să stabilești cât de repede poți scăpa de obligațiile tale actuale. Ia în considerare toate oportunitățile care există pentru cineva la fel de muncitor ca tine. Dorințele pot fi îndeplinite. Trebuie doar să întrebi. Cere ajutor prietenilor și cunoștințelor.

Balanță

Dragostea ar putea fi chiar în fața ta. Ai putea discuta despre o oportunitate de afaceri cu un prieten sau o cunoștință și să-i vezi că te place. Este posibil să dorească să ducă această relație într-o direcție cu totul nouă. Pate că ești deschis la această schimbare de direcție, așa că ai grijă la semne. Oamenii caută la tine să fii un lider. Acesta este un moment bun pentru a cere o promovare la locul de muncă, un premiu sau o recunoaștere. Dacă ai o afacere, este posibil să ai o întâlnire a companiei pentru a discuta planurile de extindere.

Scorpion

Abilitățile tale de rezolvare a problemelor sunt foarte puternice. Poți  aborda proiecte dificile. Capacitatea ta de concentrare este mare și poți descifra codul unei probleme care te-a încurcat de ceva timp. S-ar putea să te întorci la proiecte pe care le-ai amânat. S-ar putea să cumperi bilete de călătorie la un preț bun, să verifici diferite croaziere sau să faci ceva cu adevărat aventuros, cum ar fi planificarea unei călătorii în jurul lumii. Ar putea trece ceva timp până să pornești efectiv în această călătorie, dar deocamdată poți scoate harta și să-ți planifici drumul.

Săgetător

Ar putea părea contraintuitiv, dar spontaneitatea reală vine dintr-o planificare atentă. Caută lucrurile pe care le poți amâna astfel încât să ai o săptămână de lucru mai scurtă și un weekend mai lung. Ai putea fi entuziasmat de o potențială investiție. Un prieten apropiat sau un membru al familiei te încurajează însă cercetează dacă este moemntul. Chiar dacă ești entuziasmat, este întotdeauna bine să faci o pauză și să te informezi înainte. 

Capricorn

Fii pregătit pentru ceva încântător. Este posibil să te pregătești să primești vizitatori peste noapte și să faci curățenie. Și, deși s-ar putea să te gândești să faci toate acestea singur, există unii oameni care te vor ajuta dacă îi soliciți. Împreună cu partenerul aveți un anunț important pentru prieteni și familie pe care abia așteptați să-l spuneți. Este posibil să oficializați această relație. Acest lucru ar putea însemna că vă mutați împreună sau vă logodiți. Este posibil să vă așteptați la un copil sau un animal de companie. S-ar putea să le anunți rudelor că ți-ai cumpărat o casă sau că ai un nou loc de muncă.

Vărsător

Ai mult de lucru săptămâna acesta și trebuie să te organizezi. Fă curat în locul unde muncești, aruncă ce nu îți mai trebuie, optimizează-ți spațiul și timpul, altfe îți va fi greu mai târziu. Fă curat și în căsuța de mail, dar și în documentele tipărite. Acum este momentul. 

Pești

Ești concentrat pe ceea ce este important. Calculezi cum să-ți reduci cheltuielile și ia în considerare lucrurile pentru care dai cei mai muți bani. Aici ai dificultăți pentru că voința ta este slab atunci când vine vorba de o mâncare delicioasă sau niște pantofi superbi. Totodată, ai putea avea o întâlnire foarte senzuală. Atracția ta este puternică acum. Ai putea întâlni pe cineva cu care te potrivești grozav. Dacă ești deja într-o relație, te vei apropia mai mult de partener. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal