x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 martie - 3 aprilie 2022. Taurii trebuie să fie atenți la investiții. Balanțele iau decizii bune

Horoscop săptămânal, 28 martie - 3 aprilie 2022. Taurii trebuie să fie atenți la investiții. Balanțele iau decizii bune

26 Mar 2022   •   16:18
Horoscop săptămânal, 28 martie - 3 aprilie 2022. Taurii trebuie să fie atenți la investiții. Balanțele iau decizii bune
Sursa foto: Nine Koepfer Unsplash.com

Horoscop. Planeta Venus din Vărsător face conjuncție cu Saturn pe 28 martie. Apoi Venus face careu cu Nodul Nord și Nodul Sud pe 30 martie.

Berbec

Unele frustrării dureri de cap de la începutul saptamanii fac loc unei descoperiri. Lucrurile se îmbunătățesc. Vei avea însă probleme legate de tehnologie. Laptopul funcționează încet sau ai uitat parola. Este ușor să fii frustrat dacă toată atenția ta este pe elemente externe, cum ar fi software-ul sau lipsa serviciului pentru clienți. Repisră adânc și numără până la 10 înainte de a încerca să faceți față provocărilor. Apoi vei face o alegere legată de locul de muncă. Ai ocazia să câștigi mai mulți bani dar vei avea și responsabilități suplimentare. Dar ai și opțiunea  de a rămâne la ceea ce faci deja, însă fără bani în plus. 

Taur

Ești concentrat pe rezultate. Există însă un obstacol major în calea ta. Indiferent cât de pregătit ai fi, întâmpini dificultăți. Mai bine amâni întâlnirile, mai ales dacă este vorba despre o vânzare ori un câștig. Stabilește-ți un obiectiv care să te ducă la noi înălțimi, cum ar fi să alergi pe scări sau să urmezi o lecție de zbor. Spre mijlocul săptămânii, un prieten poate veni la tine cu o propunere de afaceri. S-ar putea să dorească să faci o investiție dar și sfatul tău. Problema este că logica lui are lacune așa că îndrumă-l în direcția corectă. Sau retrage-te pentru a rămâne prieteni. Dacă te  gândești să te asociezi cu el, scrie detaliile într-un contract. 

Gemeni

Ascultă de sinele tău superior și se pot întâmpla lucruri magice. S-ar putea să fii blocat, încercând să rezolvi o problemă. Dacă îți dai seama cum să pui întrebarea, vei găsi răspunsul corect, dar acum există doar frustrare, lovind perete după perete până când vrei doar să ridici mâinile și să renunți. Din fericire, această energie durează doar o zi. Ar fi o idee bună să lași problema pentru altă zi. pe de altă parte, te afli la o răscruce spirituală, trebuind să decizi dacă vrei să adaugi mai multă magie în viața de zi cu zi. Dar ai un program foarte încărcat și te întrebi cum să le faci pe toate. Reorganizează-ți programul pentru a pune în prim plan lucrurile importante pentru tine. 

Rac

Ești recompensat pentru munca depusă la serviciu. Însă dacă mergi la bancă pentru un împrumut sau o rată mai mică a dobânzii, este posibil să fii refuzat. Așa că ocupă-te mai bine de reamenajarea casei. Munca fizică îți va liniști gândurile. Vei putea merge într-o altă direcție, poate fi un alt loc de muncă sau o oportunitate de afaceri. Ai de ales, dacă accepți sau nu. Această oportunitate va mai apărea pe parcursul anului. 

Leu

Universul îți deschide ușa și îți dă un ghiont înainte. Vrei să inviți pe cineva la o întîlnire dar nu este timpul potrivit și vei fi refuzat. Sau chiar tu ai putea primi invitația și vei spune nu. Mai bine ocupă-te de curățenia casei. Totodată, îți va apărea o ocazie în carieră care te poate scoate din zona ta de confort. Poate fi necesar să vorbești mai mult în public, să conduci întâlniri sau să organizezi o conferință. Poate însemna conducerea unei echipe, ceea ce ar însemna mai puțină flexibilitate în programul tău. Aceasta poate fi poziția pe care o aștepți.

Fecioară

Îți găsești un loc de muncă săptămâna asta. Și ai toate motivele să fii mândru. Este un aspect perfect pentru a lucra din greu. Și nu există nicio ieșire din asta. Pentru a obține rezultate bune, trebuie să te apleci și să transpiri. Aceasta înseamnă că, dacă ai un termen limită, va dura multe ore. Nu există nicio șansă să scapi. Dar dacă ești dispus să te concentrezi și să lucrezi în profunzime, poți obține rezultate remarcabile. Ai putea descoperi câteva informații care te fac să te răzgândești. Și aceasta nu este o afacere mică, poate fi ceva în care ai investit mult timp, energie sau bani. Acum te îndrepți într-o direcție mai bună. Nu te crampona de trecut doar pentru că ai petrecut mult timp mergând pe un drum greșit.

Balanță

Faci alegeri bune săptămâna aceasta, chiar dacă s-ar putea să nu știi asta imediat. Este greu să îți dai seama de rezultaltele practice așa încât relaxează-te pictând, cântând sau citind. Ori renovează bucătăria. Există o oportunitate de a începe să-ți gestionezi banii într-un mod care să creeze oportunități și un viitor luminos. Dar asta înseamnă să renunți la unele obiceiuri de cheltuieli din trecut. Această schimbare de gândire se poate datora unor informații pe care le-ai aflat de curând. Este  o perioadă bună pentru a implementa un nou sistem.

Scorpion

Câteva decizii în această săptămână ți-ar putea trimite viața într-o direcție cu totul nouă. Îți faci ordine acasă. Este posibil să efectuezi unele reparații din cauza daunelor produse în lunile de iarnă. Pregătește grădina pentru primăvară. Este un moment bun pentru a organiza documentele sau pentru a te pregăti să plătești taxele. Ai și o decizie importantă de luat în legătură cu o relație. Tu și partenerul tău s-ar putea să vă aflați la o răscruce de drumuri și vă întrebați dacă să luați această relație mai în serios. S-ar putea să vorbiți despre mutarea împreună sau chiar logodnă.

Săgetător

Dupa niste ape agitate la inceputul saptamanii, e liniste dupa aceea. Persoana pe care vrei să o contactezi nu este disponibilă, ori telefonul tău este  descărcat, ori ești prins cu altele. Acest lucru poate funcționa în favoarea ta, deoarece, dacă ajungi la persoana respectivă, este posibil să primești un răspuns negativ. Ceea ce îți dorești este blocat și e greu să ajungi. O mai bună utilizare a acestei energii este să lucrezi la niște documente dificile, cum ar fi impozitele. Te gândești la o oportunitate la serviciu. Este posibil să faci o schimbare de tură, să te muți într-o altă echipă sau să începi un proiect nou. Acest lucru îți deschide calea către promoții viitoare. Însă poți decide să rămâneți pe loc dacă doriți.

Capricorn

Îți folosești abilitățile sportive pentru a atinge noi înălțimi. Îți găsești drumul către succes. Ești foarte concentrat pe punerea în ordine a aspectelor financiare. Ești plin de energie și entuziasm. Banii ar putea curge din mai multe direcții. Este însă posibil să primiți un ultimatum de la partenerul tîu care vrea să meargă mai departe cu relația. Și, deși s-ar putea să fii interesat de această persoană, vrei să mai aștepți, să vezi ce se întâmplă. Ai vrea să te fii mai sigur. 

Vărsător

Ești puțin mai lent săptămâna aceasta, dar spre final, lucrurile iau o întorsătură pozitivă. Ești puțin deprimat. Poate ai exagerat în weekend, sau doar a fost o lună încărcată. Ar fi o idee grozavă să-ți iei puțin timp pentru tine, poate doar să te odihnești mai mult. Vei avea de făcut o alegere la locul de muncă. Poate vrei să te întorci la birou dar asta înseamnă să rezolvi problemele cu transportul sau cu îngrijirea copiilor. Poate te muți într-un alt birou sau la un alt loc de muncă. Există opțiuni pe care le cântărești, cu puncte bune și puncte rele de ambele părți.

Pești

Găsești noi modalități de a scăpa de obstacole. Există o cale clară înainte. Ar putea exista un termen limită pentru școală sau muncă pe care nu-l mai poți amâna. Așa că ia o piatră mare din grădină și pune-o pe birou. S-ar putea să te gândești să abordezi o nouă mentalitate. Poate te-ai săturat să joci mic sau să fii prea precaut. Poate îți dai seama că nu ceea ce ți se întâmplă, ci modul în care interpretezi evenimentele fac diferența. Schimbarea mentalității poate fi cu adevărat benefică acum. Când nu știi cum să faci ceva, consideră că este o aventură. Când ceva nu merge bine, știi că vei învăța din experiență. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop