x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o perioadă grozavă. Nimic nu îi doboară săptămâna asta pe nativii din Scorpion, Săgetător și Capricorn

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o perioadă grozavă. Nimic nu îi doboară săptămâna asta pe nativii din Scorpion, Săgetător și Capricorn

de Redacția Jurnalul    |    27 Noi 2022   •   17:07
Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o perioadă grozavă. Nimic nu îi doboară săptămâna asta pe nativii din Scorpion, Săgetător și Capricorn
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Lucrurile încep bine, cu Soarele în Săgetător.  Prietenii se fac din nou cunoscuți și nativii acestor zodii ar putea primi invitații din partea unor  membri ai familiei. În ciuda vremurilor dificile, nativii zodiilor Scorpion, Săgetător și Capricorn simt că nimic nu îi poate doboarî săptămâna asta.

Săptămâna aceasta aduce speranță, întâlniri cu cei dragi și realizarea unor  planuri interesante.

Ne îndreptăm spre sfârșitul lui Neptun retrograd, care ar trebui să ne elibereze de orice gândire întunecată sau de nopți de coșmar, dacă am experimentat ceva de această natură.

De asemenea, străbatem o Lună sextil Soare, care va conferi multă încredere în viețile noastre,  o Lună puternică în Berbec , precum și o Lună în Pești.

Trigonul lunar Mercur ne va ajuta să trecem peste toate, deoarece acest tranzit astrologic, în special, ne va ajuta să înțelegem orice ar fi putut să ne tulbure.

Luna trigon Venus încheie săptămâna în dragoste și o stare bună de sănătate.

În timp ce toți vom beneficia de pe urma acestui tranzit planetar, cei care sunt mai susceptibili la acest eveniment de tranzit se vor simți iubiți de toți cei pe care îi cunosc.

Cele trei zodii cu pentru care astrologii anunță zile grozave, în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie 2022:

1. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Aceasta este săptămâna de care ai nevoie. Totul se anunță calm, dar distractiv. Există o mulțime de lucruri în care să te implici și totuși există timp suficient pentru a te relaxa acasă.

Scorpionii se vor simți în largul lor cu tot ceea ce le iese în cale. Vor celebra curând sezonul sărbătorilor și se pot concentra pe ceea ce urmează în decembrie.

Ceea ce face săptămâna asta atât de grozavă pentru Scorpioni este lipsa unor  obstacole previzibile, iar viitorul arată strălucitor.

În această săptămână, nativii acestei zodii și-ar putea face planuri pentru a se întâlni cu rudele, în viitorul apropiat. Este o săptămână grozavă pentru relaxare și  petrecerea timpului liber alături de partener sau un prieten bun.

2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii se simt iubiți.  Ei se vor bucura de asta săptămâna aceasta, deoarece tranzitele par să le faciliteze prietenilor lor calea de a arăta dragostea pe care și-o pot dori. Aceștia nu se vor  îndoi de intențiile celor care le arată că îi iubesc.

Poate că este strălucirea pe care o obții în preajma zilei de naștere sau tranzitele sunt pur și simplu aliniate în beneficiul tău, cer este că  acești nativi vor trăi  săptămâna în dragoste și în speranță.

Ești Săgetător și te-ai decis recent să vezi universul ca pe un lucru minunat, care a conspirat doar să te ajute? Acest tip de gândire pare să funcționeze pentru tine. Crezi că totul există pentru a-ți face viața mai bună, iar acea atitudine este premiul tău.

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână vei lua o decizie importantă cu privire la modul în care să percepi sfârșitul anului. Ai putea merge în orice direcție, dar în loc să te predai gândirii negative, vei face un efort pentru a vedea lumea și sfârșitul anului ca fiind pozitivă și promițătoare. Poate că nici măcar nu ai inspirație pentru asta, dar vei insista asupra acestui aspect.

Vrei să fii fericit, iar anul acesta te-a învățat că, dacă vrei, depinde doar de tine să o obții. Și așa se întâmplă săptămâna aceasta pentru tine.

Ai deplină încredere că deții deplin control în viață, iar dacă vrei ca aceasta să fie fericită, atunci mai bine începi să practici metodele care îți aduc fericirea. Poți să o faci, știi că poți.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal