x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul Săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

Horoscopul Săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2024   •   07:00
Horoscopul Săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Într-o nouă săptămână plină de provocări și oportunități, Mihai Voropchievici prezintă previziuni captivante pentru fiecare zodie.

Berbecii întâmpină succesul cu creativitate

Pentru nativii Berbec, săptămâna se deschide cu lumină și promisiuni. Cu numărul 1 în spate, o carte excelentă, potrivit lui Voropchievici, Berbecii vor aduce claritate în situații complexe și vor fi recompensați pentru eforturile lor.

Taurii și reușita lor excepțională

Taurii se bucură de influența cosmica dublă, semn că orice încercare va fi un triumf. Reușita excepțională îi însoțește pe acești nativi în săptămâna ce urmează, încheind cu succes situații delicate.

Gemenii renasc și se eliberează

Pentru Gemeni, galbenul aduce o renaștere binevenită. Libertatea îi ghidează în săptămâna următoare, oferindu-le șansa de a scăpa din situații delicate cu grație și înțelepciune.

Racii se confruntă cu iluziile

Racii sunt sfătuiți să se păzească de iluzii și gânduri negre. Voropchievici îi îndeamnă să renunțe la legăturile toxice și să se elibereze de greutățile care îi împiedică să progreseze.

Leii sunt în așteptare pentru recompense

Pentru Leu, o săptămână de reflecție și liniște se desfășoară. Nativii acestui semn vor atrage recompensele prin seriozitatea și determinarea lor, așteptând cu nerăbdare recunoașterea meritelor lor.

Fecioarele descoperă dragostea

Pentru Fecioare, o carte neutră anunță demararea unei acțiuni, iar Voropchievici sugerează că dragostea ar putea fi în aer pentru acești nativi în săptămânile ce urmează.

Balanțele înfruntă sfârșitul unui eșec

Balanțele se confruntă cu sfârșitul unui eșec și începutul unei noi etape. Acceptarea schimbării este crucială pentru a găsi un nou suflu și pentru a scăpa de povara trecutului.

Scorpionii își descoperă răbdarea și puterea de revelație

Scorpionii sunt sfătuiți să fie răbdători și receptivi în săptămâna ce vine. Revelarea unor secrete ar putea fi cheia pentru a îndrepta situații tensionate.

Săgetătorii sunt în armonie cu schimbările favorabile

Pentru Săgetători, schimbările benefice aduc oportunități și călătorii. Cu rapiditate și responsabilitate, acești nativi pot profita la maxim de șansele ce li se oferă.

Capricornii domină situația cu echilibru

Capricornii se află în controlul situației, într-o săptămână plină de echilibru și succes. Oportunități de călătorie și pasiuni reînvigorate îi așteaptă pe acești nativi determinați.

Vărsătorii emite energie și magnetism

Pentru Vărsători, roșul semnifică o energie bine canalizată. Cu dinamism și atracție magnetică, acești nativi sunt gata să culeagă roadele reușitei în toate aspectele vieții lor.

Peștii se bucură de prietenie și schimbări pozitive

Peștii se învăluie într-o atmosferă de prietenie și altruism. Schimbările pozitive și relațiile consolidate îi pregătesc pentru o săptămână plină de bucurie și reînnoire.

Astfel, conform previziunilor lui Mihai Voropchievici la Antena 3, fiecare zodie se pregătește pentru o săptămână plină de provocări și oportunități, în care energia pozitivă și schimbările benefice stau să își facă simțită prezența.

×