x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 3 - 9 aprilie 2023. Capricornii negociază pentru a obține ceea ce își doresc. Vărsătorii fac schimbări

Horoscop săptămânal 3 - 9 aprilie 2023. Capricornii negociază pentru a obține ceea ce își doresc. Vărsătorii fac schimbări

de Moira Dună    |    30 Mar 2023   •   18:00
Horoscop săptămânal 3 - 9 aprilie 2023. Capricornii negociază pentru a obține ceea ce își doresc. Vărsătorii fac schimbări
Sursa foto: Hepta

Planeta inteligenței, Mercur, se află în Taur pe 3 aprilie și face careu cu Pluto din Vărsător. Tot Mercur din Taur face sextil cu Saturn din Pești pe 5 aprilie.

Berbec

Îți faci viața puțin mai confortabilă

S-ar putea să fii gata să investești într-un proiect care este dorința inimii tale. Aceasta ar putea însemna să cumperi echipamente, să faci angajări sau să mergi la un curs de perfecționare. Simți că trebuie să cheltuiești bani pentru a face mai mulți. 

Ești foarte productiv iar dacă ești implicat într-o activitate fizică, ai putea filma un videoclip cu ceea ce faci, astfel încât să te poți vedea dintr-o perspectivă diferită. Sau te pregătești să mergi la un editor pentru a-ți publica scrierile. Ori la un contabil să-ți examineze finanțele.

Taur

Conexiunile tale aduc oportunități

S-ar putea să auzi despre unele schimbări la locul de muncă. Compania ta ar putea trece prin unele ajustări majore, dar ești într-o poziție puternică. Acesta este un moment bun pentru a face conexiuni cu managementul, dar ia în considerare să-ți postezi totuși CV-ul pe o platformă de recrutare. 

Ai putea contacta pentru a discuta cu foști colegi sau membri ai unei organizații profesionale din care faci parte. Ai multe resurse acum, chiar dacă ești reticent să le folosești.

Gemeni

Primești mesaje clare

Ai putea avea un vis sau o viziune foarte interesantă. S-ar putea să-ți vezi viitorul în detaliu. Ai putea primi un mesaj divin. Pe măsură ce citești un text sacru, ceea ce trebuie să faceți în continuare ar putea deveni foarte clar.

S-ar putea să primești responsabilități suplimentare.  Șeful tău ar putea vedea un mare potențial în tine, dar mai întâi vei fi testat. S-ar putea să moștenești un proiect mare pe care altcineva l-a gestionat prost. Sau ți-ar putea oferi o echipă de oameni care nu se înțeleg între ei. Ai capacitatea de a face acest lucru să funcționeze.

Rac

Ai putea face o conexiune grozavă

Chiar dacă s-ar putea să-ți placă jobul, beneficiile ar putea lăsa de dorit, iar acest lucru te poate determina să cauți în altă parte. Vei descoperi că talentele tale sunt la mare căutare.

Dacă ești la școală, ai putea fi acum o stea strălucitoare. S-ar putea să te descurci foarte bine la o sarcină sau să obții nota maximă la unele teme, dar, mai important, înțelegi cu adevărat ce ai de înkvățat. Dacă nu ești la școală, ai putea îndruma un membru al familiei.

Leu

Faci imposibilul să se întâmple

Cineva pe care îl cunoști ar putea sugera o destinație de călătorie. Probabil că vrei să mergi, dar întrebarea este cum își planifici bugetul. Însă ar putea fi o oportunitate care apare doar o dată în viață. S-ar putea să trebuiască să fii creativ pentru a face acest lucru să se întâmple.

Analizezi diverite oportunități de investiții pentru a ajunge la independența financiară pe care ți-o dorești. 

Fecioară

Parteneriat benefic

Ai putea recunoaște că ești responsabil și găsești o modalitate de a schimba un obicei nepotrivit. O realizare bruscă a motivului pentru care faci ceva te-ar putea determina să faci o schimbare majoră. 

Vorbești cu partenerul tău despre relația voastră în sensul de a vă implica mai mult. Poate discutați să vă mutați împreună ori chiar să cumpărați o casă. Poate vă hotărâți chiar să faceți pasul deciziv. 

Balanță

Aventură și dragoste

Vrei să te aventurezi într-o investiție dintr-un domeniu nou pentru tine. Acest lucru îți va testa toleranța la risc, așa că nu arunca zarurile, mai bine studiază opțiunile. 

Tu hotărăști încotro te îndrepți așa că vei vedea cum dispar obstacolele din calea ta. Mergi într-o nouă direcție. 

Scorpion

Îți arăți abilitățile

Discuți serios despre ideea foarte importantă de a trăi împreună cu o altă persoană. Ai putea vorbi despre cât de mult ți-ar transforma asta viața și relația în sine.

Ai ocazia aici să arăți ce poți face. Poate cânți pe scenă, îți arăți tabloul proaspăt terminat, postezi un videoclip online în care îți citești lucrarea la un eveniment. 

Săgetător

Echilibrezi grija pentru alții cu grija pentru tine

Ești foarte serios în îmbunătățirea abilităților fizice. Urmărești creșterea flexibilității, mobilității ori forței. Poate ai angajat un antrenor personal sau te-ai înscris la o sală de sport.

S-ar putea să te întâlnești cu membrii familiei pentru a discuta o situație cu o rudă mai în vârstă. Un frate ar putea veni la tine pentru sfaturi cu privire la relația cu un părinte. Sau ai putea ajuta o rudă mai în vârstă să-și elibereze locuința de lucrurile care nu-i mai folosesc. 

Capricorn

Negocierea este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești

S-ar putea să cheltui niște bani pe ceva cu adevărat distractiv. Ai putea obține un nou gadget, dar este mai probabil să investești într-o experiență. Sau cumperi bilete de avion pentru o vacanță.

Contractul pe care l-ai așteptat ar putea să apară și acum citești termenii și condițiile pentru a vedea dacă totul este în ordine. Ai prefera să-l semnezi și să-l uiți, dar dacă ceva nu este pe placul tău, cere ceea ce vrei.

Vărsător

O mare schimbare duce la posibilități minunate

Ar putea fi o schimbare majoră acasă. S-ar putea să decizi că te vei muta. Poate că nu se va întâmpla imediat, dar nu vrei să mai rămâi mult timp în actuala locuință. 

Îți pui ordine în finanțe pentru a plăti impozitele. Îți socotești cheltuielile, urmărești achizițiile și te uiți la ratele de rentabilitate pe care le obții din investiții. Tot acest efort te face să te simți ca un adult.

Pești

Întorci o nouă pagină

Vei gândi diferit așa că s-ar putea să renunți la știrile alarmante și să cauți doar povești fericite. Sau te întorci asupra ta și îți aduni gândurile încurajatoare, eliminându-le pe cele negative. Așa te vei simți mai bine și vei fi capabil să realizezi ceea ce îți dorești în viața ta.

S-ar putea să fii selectat pentru o nouă oportunitate. Acest lucru ar putea veni cu o anumită responsabilitate, dar ești văzut ca persoana potrivită pentru job. Ar putea fi o promovare sau o șansă de a conduce o echipă. Sau îți asumi unele obligații suplimentare.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal