x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Berbecii finalizează un proiect. Gemenii vor să plece în vacanță. Leii sunt apreciați

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Berbecii finalizează un proiect. Gemenii vor să plece în vacanță. Leii sunt apreciați

de Moira Dună    |    29 Iun 2023   •   14:30
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Berbecii finalizează un proiect. Gemenii vor să plece în vacanță. Leii sunt apreciați
Sursa foto: Hepta

Planeta Venus se află în Leu și face careu cu Uranus din Taur. Luni, 3 iulie, Luna plină are loc în Capricorn.

Berbec

Delicii magice

Ai putea urmări fluturi și alte obiecte frumoase. Cauți ceva dulce, strălucitor și foarte nou. S-ar putea să mergi la cumpărături și să întâlnești pe cineva foarte interesant. Veți face schimb de contacte.

S-ar putea să finalizezi un proiect important sau ai putea avea o întâlnire importantă, poate un interviu de angajare. Oricare dintre aceste posibilități este punctul culminant al muncii de câteva săptămâni. Și ți-ai gestionat bine responsabilitățile. 

Taur

Noutate

Poate vrei să schimbi totul în casă chiar acum. Să pui covoare noi ori să muți mobilierul. Ori un tapet cu imprimeu frumos. 

S-ar putea să fi dat peste o inovație sau un alt mod de a face lucrurile, iar acum cauți cu bucurie infomrații în cărți, interviuri, podcasturi și tutoriale video. Și toate acestea au un scop. De multe ori ești ghidat în direcția corectă prin curiozitatea ta.

Gemeni

Perspectivă mai largă

Vrei să faci ceva nou și simți că nimic nu te va opri. Poate vrei o bicicletă electrică. Sau ar putea fi prima dată când mergi pe motocicletă. Ori ești pregătit pentru o aventură completă, alunecând pe o tiroliană sau sărind dcu parașuta. 

S-ar putea să-ți analizezi finanțele pe termen lung. Poate te gândești cum să-ți iei o vacanță mai lungă pentru a te distra și a explora lumea. S-ar putea să calculezi cât trebuie să câștigi pentru a beneficia de timp liber. Ori analizezi o dată de pensionare și vrei să știi cum să te retragi mai repede. 

Rac

Comoară

Îți dorești ceva nou, chiar dacă vine la mâna a doua. S-ar putea să faci economii, scotocind printre comori pe care alți oameni le-au omis. Ori te implici într-o organizație de caritate. Sau mergi la mall pentru a căuta ceva strălucitor și încântător. Ești într-o vânătoare de comori și nici măcar nu ai nevoie de o hartă.

Este posibil să fii în preajma unui grup mare de oameni. Ar putea fi o petrecere, o sărbătoare sau un atlfel de eveniment. Există oameni noi de întâlnit și fețe cunoscute. Acesta este un moment bun pentru a te face remarcat.

Leu

Lumină

Ai putea fi apreciat. Te afli în centrul petrecerii ori ești persoana despre care vorbește toată lumea. S-ar putea să ai statutul de celebritate acum, chiar dacă este doar în cercul tău. Popularitatea ta, pur și simplu, crește.

A sosit un termen limită, dar ești complet pregătit. Raportul este lpregătit Ți-ai exersat prezentarea. Știi că indiferent ce s-ar întâmpla, vei fi bine. Este un moment bun pentru a le arăta oamenilor ce poți face.

Fecioară

Viziune

Este perioada potrivită pentru a vizualiza un viitor bun. Privește înainte și vezi că toate lucrurile pe care vrei să le faci se împlinesc. Fă-ți un plan pentru obiectivele și destinațiile tale de vis. Mesajele tale sunt auzite de Univers.

S-ar putea să discuți cu partenerul tău pentru o relație exclusivă, să vă cunoașteți reciproc prietenii și familia. Acesta este un pas mare care merită sărbătorit.

Balanță

Ajutor de la prieteni

Este posibil să ai niște prieteni excentrici. Ai tendința de a aduna oameni din toate categoriile sociale. Ei te pot inspira și provoca. Te gândești la un prieten. 

Casa ta este în centrul atenției. Este posibil să faci unele modificări în locuința ta. Ar putea fi vorba de renovari sau să te gândești să te muți. Vrei să te grăbești lucrurile pentru a te simți fericit și confortabil. 

Scorpion

Magnetic

De obicei îți place să fii discret dar acum te remarci. Carisma ta este puternică și ești observat de mai multe persoane. S-ar putea să fii complimentat pentru ceea ce porți, coafura sau modul în care te descurci în diverse situații. Acesta este un moment bun pentru a întâlni oameni noi. Este posibil să cunoști pe c ineva care poate  fi prieten sau chiar iubit.

Te ocupi de cumpărarea unei mașini sau refinanțarea creditului ipotecar. Probabil că ești în căutarea unor bucăți mici de hârtie, chitanțe sau numere. S-ar putea să fie nevoie să dedici timp pentru a organiza actele. Există o tentație de a amâna, dar te vei simți mai bine după ce termini. 

Săgetător

Ești remarcat

Ai putea fi pe drum, în vizită la rude, o plimbare în parc ori o atracție istorică. Chiar dacă nu intenționezi să călătorești acum, ia în considerare vizitarea unui parc local pentru a comunica cu natura.

Ai la dispoziție o oportunitate financiară. Ești pregătit pentru provocare. Și dacă o configurezi corect, aceasta ar putea ajunge să fie o sursă de venit pe termen lung. Dacă nu ești sigur de această oportunitate, apelează la familie, prieteni și experți pentru sfaturi. Ai putea dezvolta un plan de acțiune pentru a face bani.

Capricorn

Beneficiu

S-ar putea să primești niște fonduri surpriză sau asistență. Acest lucru ar putea veni de la o rudă care ți-a ascultat planurile și crede în ceea ce faci. Este posibil să obții aprobare online pentru un împrumut sau o linie de credit. O persoană dori să investească în ceea ce faci.

Acum ești extrem de vizibil și vei rămâne așa timp de circa două săptămâni. Aceasta înseamnă că, dacă sești în căutarea unui loc de muncă, vei obține un interviu. Dacă ești în căutarea dragostei, cineva ar putea traversa camera pentru a te întâlni. Este un moment bun pentru a găsi prieteni, profesori și mentori. 

Vărsător

Entuziasm

Te-ai putea îndrăgosti fără speranță. S-ar putea să simți că ai fost lovit de fulger. Sunetul vocii lor ar putea fi o melodie dulce în urechea ta. Este o perioadă în care poți cunoaște oameni noi, sau te-ai putea îndrăgosti de cineva pe care îl vezi la televizor.

Luni, 3 iulie, în Capricorn este lună plină. Culegeți tot felul de energii și gradul de conștientizare este ridicat. Dar, de asemenea, porți toată această energie acasă, iar aceasta se poate acumula în casă. Aceasta este o zi bună pentru a face o curățare a spațiului. Ai putea arde salvie pentru a curăța energia casei tale. Vărsător, puteți chiar să faceți un spray de limpezire preparând un ceai puternic de salvie și stropindu-l prin casă. În curând, casa ta se va simți din nou ca sanctuarul tău.

Pești

Descoperire

Rezolvi lucrurile pe care le ai de făcut. Nu există niciun motiv să te forțezi într-o situație doar pentru a mulțumi ape altcineva. Este o zi buna pentru a te scufunda intr-un nou domeniu de studiu sau proiect creativ.

S-ar putea să ai prieteni în jurul tău. Vor să-ți arate aprecierea pentru bucuria pe care le-ai adus-o. Ai putea aduna gasca pentru o petrecere speciala sau o excursie. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți face noi prieteni sau a-i întâlni pe prietenii prietenilor tăi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal