x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie 2024. Berbecii și Scorpionii vor să facă schimbări. Racii primesc ajutor material

Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie 2024. Berbecii și Scorpionii vor să facă schimbări. Racii primesc ajutor material

de Moira Dună    |    30 Mai 2024   •   09:30
Horoscop săptămânal, 3 - 9 iunie 2024. Berbecii și Scorpionii vor să facă schimbări. Racii primesc ajutor material
Sursa foto: Hepta

Jupiter din Gemeni face trigon cu Pluto în Vărsător. Mercur intră în Gemeni și face trigon cu Pluto.

Berbec

Poți muta munții

S-ar putea să te simți inspirat să faci schimbări pozitive în lumea ta. Acesta este un aspect al motivației și ești gata să muți cerul și pământul pentru a obține ceea ce dorești. Există deja multă putere în spatele acțiunilor pe care le întreprinzi. Acum ești o navă-rachetă cu o destinație clară.

Găsești informațiile pe care le cauți. Poți fi incredibil de concentrat pe culegerea de informații pentru un anumit scop. S-ar putea să cercetezi pe internet sau să-ți întrebi prietenii.

Taur

Planuri

S-ar putea să vrei să faci care să aibă un impact în lume (și să-ți aducă recompense pentru efortul tău). Acesta este un aspect de mare ambiție, care poate stârni dorința de a face mai mult. 

Acum ești gata să faci planuri. Poți folosi această energie pentru a desena un plan precis, începând cu o singură cărămidă și terminând cu un zgârie-nori. Sau dacă este o relație pe care o urmărești, începând cu o singură întrebare și mergând către o conexiune profundă.

Gemeni

Conexiuni

S-ar putea să te simți mai motivat să-ți urmezi spiritul interior. Poți câștiga enorm în viitor, îndreptându-te în direcția corectă acum. S-ar putea să descoperi un sens esențial al vieții, iar acesta poate fi busola ta pentru a-ți găsi drumul.

Acum, că foaia de parcurs pentru viața ta începe să devină mai clară, caută detalii. Acesta este un moment bun pentru a efectua căutări online foarte concentrate sau pentru a solicita AI să extindă unele dintre ideile tale. Informațiile pe care le obții de la Univers vor fi serioase și profunde. Faci conexiuni bune astăzi.

Rac

Ajutor

Ai putea primi un anunț că banii pe care îi aștepți. O rudă îți poate spune că este dispusă să-ți  finanțeze afacerea sau să te ajute să cumperi o casă. 

Norocul tău continuă, și acum s-ar putea să găsești mai mulți oameni care să te ajute. Gândește-te la ceea ce vrei să știi sau să înveți și este probabil să găsești persoana potrivită care să te ajute.

Leu

Oamenii potriviți

Poți face conexiuni pentru a te ajuta cu lucrurile mai mari pe care vrei să le faci în viața ta. Poți întâlni oameni influenți, mentori și chiar celebrități. Gândește-te la persoanele pe care vrei să le cunoști și trimite un mesaj direct. 

Acum wști în modul de cercetare și colectezi informațiile de care avi nevoie pentru a avansa la un proiect. Poți căuta online sau puteți cere AI să rezume informațiile pentru tine. S-ar putea să cauți cărți sau să întrebi oamenii pe care îi cunoști. Ești un detectiv care caută un răspuns.

Fecioară

Rezultate

Știi că ceea ce faci astăzi este un element de bază pentru cine vei fi în viitor. Acum s-ar putea să-ți transformi rutinele, trezindu-te mai devreme și angajându-te să mergi la sală. Ceea ce începi acum ți-ar putea schimba viața.

S-ar putea să fii obsedat de obiceiurile atomice, găsind un lucru mic pe care îl poți face acum și care va duce la rezultate uriașe mai târziu. Poți investiga podcasturi de productivitate sau puteți citi blogurile experților în eficiență.

Balanță

Hotărâre

S-ar putea să ai o idee genială sau poate vrei să îți înregistrezi ideea ori să o aplici în afaceri ori în stilul de viață. 

Acum treci în modul de cercetare. Ceea ce a început  ca un concept mare, acum trebuie să cunoști detaliile. S-ar putea să găsești cantități masive de date pentru a obține informațiile de care ai nevoie. Ești hotărât și vei reuși.

Scorpion

Primești ce ai nevoie

S-ar putea să te simți foarte motivat să-ți schimbi circumstanțele de viață pentru a le face mai confortabile și mai sigure. Acest lucru ar putea însemna să renovezi sau să te muți. Sau s-ar putea să te gândești la o schimbare completă a stilului de viață.

Ai o idee dar acum trebuie să urmezi pașii pe care trebuie să-i faic pentru ca aceasta să se întâmple. Aceasta este energia perfectă pentru cercetare. Ai putea întreba oamenii despre experiențele lor sau poți găsi informații online. Trăiești într-o epocă în care toate informațiile pot fi găsite și ești hotărât.

Săgetător

Gândești mare

 Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar, se concentrează pe expansiune. Și acum, că este în armonie cu energia transformării, imaginează-ți ce poți face. Gândește-te la cea mai mare idee a ta și apoi angajează-te în ea.

Acum că ideea este pusă la punct, avi nevoie de harta pentru a te duce de la punctul A la punctul B. Ești cartograful gata să-ți traseze următoarele mișcări. Ai putea aduna informații de la oamenii din jurul tău, experți, precum și online. Tot ce ai nevoie este la îndemâna ta.

Capricorn

Cheia

Ai putea să dezvălui misterul de a face bani. S-ar putea reduce la ceva atât de simplu, cum ar fi obținerea unui client. Sau ai putea vedea o oportunitate de a trece mult mai sus pe scara carierei tale. Ai atât inspirație, cât și ambiție.

Pe măsură ce ambiția arde puternic în inima ta, acum ai nevoie de informații pentru a o face să se întâmple. Asta înseamnă că ai putea explora pașii pe care îi vei face pentru a vă maximiza potențialul. Indiferent dacă vrei să întâlnești iubirea vieții tale sau să construiești o companie de un milion de dolari, totul se descompune în pași individuali. 

Vărsător

Lumea e a ta

Ești de neoprit acum. Știi cine ești și de ce ești capabil. Pe măsură ce privești la  un obiectiv, trebuie să traversezi Marera Roșie. Trucul aici este să gândești suficient de mare.

Odată ce ai ideea mare, este timpul să completezi detaliile. Această energie este perfectă pentru a crea diagrama de flux care îți va oferi rezultatele pe care le cauți. De asemenea, este probabil ca cineva să fi postat un plan util online. Poți accesa informațiile de care ai nevoie.

Pești

Ghizi spirituali

Îngerii și ghizii tăi sunt cu tine acum. Cooperezi cu Universul. Și asta înseamnă că, pe măsură ce te apleci spre lecții, beneficiile și comorile pe care le poți descoperi sunt imense. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să înveți și vei culege recompense.

Comunicarea cu sinele tău superior și cu ființa spirituală necesită puțină practică. Acesta este un moment bun pentru a analiza practicile spirituale zilnice care te pot ajuta să te conectezi cu Universul. Poți găsi diferite modalități de meditație sau ține un jurnal pentru a facilita acest proces, potrivit astrology.com.
 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal