x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Taurilor le iese norocul în cale. Scorpionii iau o decizie care le va aduce schimbări majore

Horoscop săptămânal, 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Taurilor le iese norocul în cale. Scorpionii iau o decizie care le va aduce schimbări majore

de Moira Dună    |    26 Ian 2023   •   20:30
Horoscop săptămânal, 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Taurilor le iese norocul în cale. Scorpionii iau o decizie care le va aduce schimbări majore
Sursa foto: Hepta

Soarele se află în Vărsător și face trigon cu Marte din Gemeni. Pe 31 ianuarie, Venus din Pești face semisextil cu Jupiter în Berbec.

Berbec

Acționezi către ceva mai bun

Vrei să faci ceva distractiv cu cineva cu care îți place să te aventurezi.  Ai putea să facețti o plimbare sau ceva nou, cum ar fi alpinism sau tâmplărie. 

S-ar putea să îți placă nespus noua ta geacă din piele ecologică ori să fii fermecat de un cățel maidanez care se uită la tine din vitrina unui magazin de animale. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă să te îndrăgostești la prima vedere, așa că dacă te invită în oraș, spune da!

Taur

Îți iese norocul în cale 

Cel mai rapid mod de a câștiga mai mulți bani este să îți schimbi locul de muncă. Cântărește-ți oportunitățile. Este timpul să îți pui CV-ul pe site-urile de recrutare.

Un prieten vrea să-ți facă cunoștință cu cineva iar tu nu ești prea încântat. Dacă te afli deja într-o relație, s-ar putea să întâlnești prietenii partenerului tău la o petrecere. 

Gemeni

Lucrurile se aliniază în favoarea ta

S-ar putea să te gândești cum să înveți mai repede și mai bine. Ia în considerare o nouă metodă de studiu, cum ar fi tehnica Feynman. Ai putea vedea o îmbunătățire reală în cel mai scurt timp.

Ai putea să beneficiezi de o oportunitate sau o recompensă. Este grozav, dar toată atenția pe care o primești te ține pe loc.

Rac

Primești ceea ce ai nevoie

Poți obține resursele de care aveți nevoie. Este posibil să completezi o cerere online pentru un împrumut sau să aplici pentru a obține un card de credit fără dobândă. Dacă ești artist, ai putea deschide un cont pentru donații. Sau poate vrei să îți faci un cont video online iar prietenii îți împrumută echipamentele de care ai nevoie. 

Ai putea avea ocazia să mergi câteva zile într-o călătorie în afara orașului sau chiar în străinătate. 

Leu

Câștigi cursa

Te întâlnești cu prietenii. Râdeți, spuneți povești și împărtășiți ceea ce se întâmplă în viața voastră. Ați putea merge să vezi un film sau la o piesă de teatru. Este posibil să mergeți cu toții la un concert sau un eveniment sportiv. 

Vrei să îți petreci timp cu partenerul tău dar programul vostru este decalat, așa că veți reprograma întâlnirea. 

Fecioară

Ceața se ridică 

Te ocupi de obligațiile casnice. Pregătești mesele, ajuți copiii cu temele și te asiguri că ai plătit facturile. Probabil vei primi complimente pentru organizarea și eficiența ta. 

Vrei să treci la o altă etapă a relației, chiar dacă e vorba despre un partener nou și nu vă cunoașteți prea bine. Apoi, dintr-o dată, realizezi că te-ai mișcat prea repede. 

Balanță

Afli ce trebuie să știi

S-ar putea să cunoști o persoană interesantă în timpul unei călătorii. 

De asemenea, primești vești care te ajută să-ți îmbunătățești sănătatea și mai ales să faci față stresului. 

Scorpion

Iei o decizie care îți va aduce schimbări majore 

Ai ocazia să faci niște bani legate de un spațiu locativ. Poate închiriezi o casă sau îți deschizi o afacere. 

S-ar putea să-ți placă cineva cu care lucrezi, dar va fi dificil deoarece există reguli între colegi. Sau poate această persoană este șef. Pe de  altă parte, ar putea fi un moment distractiv, cu flirturi și insinuări care fac mersul la muncă mai interesant. Dacă te întâlnești deja cu cineva la serviciu, să știi că alții ar putea afla în curând.

Săgetător

Fericire în familie

S-ar putea să petreci timp cu unii membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. O soră care locuiește în cealaltă parte a țării ar putea veni în vizită. Sau vorbești cu un frate. Ai putea să-ți vezi pe veri la o întâlnire de familie. Bucuria vine când familia este reunită.

Vei vrea să îți redecorezi casa. Poate ai făcut ordine și acum vrei să schimbi stilul locuinței. 

Capricorn

Mergi înainte

Dacă îți realizezi sarcinile propuse s-ar putea să câștigi mai mulți bani. Dar ai putea să uiți să dai un telefon ori să trimiți un email unui potențial cumpărător sau partener de afaceri. 

S-ar putea să dansezi sau să mergi pe bicicletă ori să faci schi fond. Ești în mișcare și îți folosești dexteritatea și echilibrul pentru a te distra de minune. 

Vărsător

Îndrăznește să mergi într-o nouă direcție

Săptămâna aceasta, ai putea merge cu îndrăzneală într-o nouă direcție.

Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a fi îndrăzneț. Cere-ți drepturile. Este un moment bun pentru a trimite CV-ul pentru un loc de muncă pe care îl vrei sau pentru a trimite o propunere unui potențial partener de afaceri.

Poți găsi resurse suplimentare pentru ceva ce vrei să faci. Este posibil să ai nevoie să împrumuți bani sau să găsești pe cineva care să-ți susțină cauza. Dar acest lucru este realizabil acum și poți câștiga mai mult decât te aștepți.

Pești

Simți energiile din jurul tău

Probabil primești mesaje din alte dimensiuni, ori de la strămoși sau ghizi spirituali. Ai putea avea vise premonitorii. Notează tot ce ți se întâmplă. 

S-ar putea să primești niște bani în plus. Este posibil să fi depus o muncă în urmă cu ceva timp și acum ești recompensat.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop