x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 31 decembrie - 6 ianuarie. Apar schimbări importante

Horoscop săptămânal, 31 decembrie - 6 ianuarie. Apar schimbări importante

28 Dec 2018   •   15:00
Horoscop săptămânal, 31 decembrie - 6 ianuarie. Apar schimbări importante
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Reușești să duci la bun sfârșit un demers profesional pe care l-ai tot amânat în anul care tocmai a trecut. În plus, o să te întâlnești cu niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Începi anul cu optimism.

Taur

O să cunoști pe cineva cu care o să creezi o legătură deosebită. Mai mult, prima săptămână a noului an se anunță a fi plină de distracții și experiențe noi. Pe de altă parte, încep să apară probleme cu banii.

Gemeni

Cunoști oameni noi și, în plus, reușești să petreci timp cu familia. Aveți discuții de care v-ați ferit și reușiți să ajungeți la o serie de compromisuri. Mai mult, relațiile sentimentale sunt din ce în c e mai bune pentru nativii din zodia Gemeni.

Rac

Săptămâna aceasta este dedicată întâlnirilor cu rudele. Dacă nu ați reușit să vă întâlniți în perioada sărbătorilor, reușiți să recuperați acum. În plus, o să primești o veste bună de la o persoană dragă din viața ta.

Leu

Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă a anului 2018, iar problemele financiare încep să dispară. Este posibil să reușești chiar să pleci într-o excursie pe care ți-o dorești de mult, dar pe care nu ți-ai permis-o.

Fecioară

Te reîntâlnești cu o persoană cu care ai avut un conflict în trecut și reușiți să reluați relația de prietenie. În plus, petreci mult timp cu prietenii și simți că ți-ai reîncărcat bateriile pentru un nou an.

Balanță

Îți concentrezi atenția asupra problemelor unei persoane importante din viața ta, astfel toate eforturile se îndreaptă în această direcție. Pe de altă parte, încearcă să acorzi atenție și sănătății.

Scorpion

Săptămâna este definită de romantism. Petreci mult timp cu partenerul de cuplu, vă bucurați de liniște și intimitate. Pe la sfârșitul săptămânii, apar o serie de oportunități profesionale.

Săgetător

Vrei să faci o serie de schimbări care țin de aspectul fizic și de starea generală de spirit. Îți faci un abonament la o sală de sport sau începi să faci schimbări alimentare semnificative. Nu mai vrei să faci compromisuri.

Capricorn

Începi să redecorezi. Fie că e vorba de schimbări minore, fie de schimbări cu adevărat semnificative, simți dorința să faci unele modificări care țin de starea de spirit pe care ți-o oferă propria locuință.

Vărsător

Îți concentrezi toată atenția asupra unui obiect profesional. Simți că nu ți-ai dat suficient de mult interesul în anul care tocmai ce a trecut, iar acum vrei să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți îndeplini aspirațiile care țin de carieră.

Pești

Petreci timp cu familia. Le asculți problemele și încerci să îi ajuți cât poți de mult. În plus, faci un efort și încerci să fii mai deschis cu oamenii din jurul tău. Vrei să îți îmbunătățești relațiile cu oamenii din jurul tău.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 31 decembrie 6 ianuarie