x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 31 mai – 6 iunie 2021. Dacă îți vei deschide ochii, vei găsi dragostea poate chiar în fața ta

Horoscop săptămânal, 31 mai – 6 iunie 2021. Dacă îți vei deschide ochii, vei găsi dragostea poate chiar în fața ta

30 Mai 2021   •   15:14
Horoscop săptămânal, 31 mai – 6 iunie 2021. Dacă îți vei deschide ochii, vei găsi dragostea poate chiar în fața ta
Sursa foto: Victor Stroe

Horoscop Berbec

În această săptămână, ai dorința de a-ti exprima individualitatea. Cel mai probabil cineva iti va cere ajutorul, poate unul dintre membrii familiei. Ai putea ajuta o rudă să se mute sau să se instaleze după o mutare recentă. S-ar putea să îți folosești abilitățile considerabile pentru a-ti ajuta familia, poate chiar intr-o videoconferință pe Zoom.

Oricât de mult îți iubești familia, trebuie sa te gandesti si la tine. Este posibil să îți exprimi identitatea mergând într-o altă direcție. Este esențial să-ti rămâi fidel ție insuți. Iar familia ta iubitoare va înțelege, atâta timp cât le dai timp să se obișnuiască cu ideea.

 

Horoscop Taur

O persoană cu autoritate îți poate cere să schimbi ceva in ce te priveste. Ești o persoana generoasă. S-ar putea să ajuți în mod regulat o organizație caritabilă, dar acum ai nevoie de mai mult decât atât. Vrei să te implici în viața comunității.

Ai putea recunoaște importanța gestionării propriilor bani. Ai satisfacția de a ști că ai obținut succes prin propriile eforturi personale. Acum poți vedea că drumul se deschide spre câștiguri mai semnificative în viitor. A sosit timpul să mergi pe drumul cel bun.

 

Horoscop Gemeni

Lumea ta se extinde. Ai putea întâlni o persoană cu idei interesante. S -ar putea să nu simți că ai impactul pe care ți l-ai dori în lume. Este o zi bună pentru a te gândi să faci ceva mai mare și să îți folosești numeroasele talente și abilități. Acesta este un moment excelent pentru a privi oamenii pe care îi admiri și pentru a studia călătoria lor spre succes.

Oricât de mult îți iubești prietenii și familia, chiar acum trebuie să îți urmezi propria cale. Acest lucru poate însemna că renunți de fapt la ceva ce ai crezut că vei face pentru o viață întreagă. În următoarele câteva luni, este posibil să te muți sau să faci schimbări semnificative într-o relație importantă.

 

Horoscop Rac

Cineva îți oferă un cadou săptămâna aceasta. Nu ești sigur dacă este ceea ce ți-ai dorit. E timpul să devii spiritual. S-ar putea să dorești să iei un rol de conducere în grupul tău. Ia în considerare voluntariatul pentru a conduce un grup de studiu virtual pentru un subiect spiritual de interes.

Uneori ești atât de ocupat să îi ajuți pe ceilalți și să te asiguri că sunt OK, incat uiți ceea ce vrei cu adevărat. Acesta este un moment bun pentru a identifica nevoile tale. Pe măsură ce te exprimi pe hârtie, Universul te aude.

 

Horoscop Leu

În această săptămână, ti se aduc laude pentru o realizare. Ridică-te pentru aplauze. Tu și iubita ta poate doriți să fugiți împreună. Ai putea face asta pentru o noapte. Dacă ești în căutarea iubirii, poți găsi pe cineva căruia să-i spui secretele.

Ai un grup de prieteni uimitori, iar cercul crește. Îți poți extinde contactele alăturându-te unei organizații care se concentrează pe un hobby al tău, cum ar fi un cerc de scriitori, un club de drumeții sau o organizație comunitară locală.

 

Horoscop Fecioara

În această săptămână, o apreciere sinceră este posibil să vina din partea cuiva de la care nu te asteptai. Nu o analiza prea mult. Următoarea ta relație de dragoste poate fi deja cu o veche cunoștință . De fapt, dragostea poate o vei gasi chiar în fața ta, dacă îți vei deschide ochii spre o nouă posibilitate.

Indiferent de ceea ce părinții tăi bine intenționați au vrut să te indrume in privinta carierei profesionale, este posibil ca tu să dorești să practici o altă meserie. Este important să recunoști pentru tine că poate vrei să mergi într-o altă direcție cu cariera ta. Acum îți poți vedea drumul desfășurându-se în față.

 

Horoscop Balanța

Aventura începe când întâlnești noi prieteni. Săptămâna aceasta cineva îți deschide ușa. Dacă dorești să lucrezi pentru o organizație caritabilă sau nonprofit, este un moment minunat pentru a trimite CV-ul. Poate dorești, de asemenea, să începi propria afacere, unde poți ghida și ajuta pe alții să își găsească drumul.

Acum te poți gândi să te întorci la școală sau să lucrezi cu oameni care locuiesc într-o alta țară. Energia de astăzi este despre găsirea căii tale, care poate fi un drum diferit de cel pe care l-ai străbătut până acum.

 

Horoscop Scorpion

Ceva neașteptat se va întâmpla în această săptămână. Un extra job îți va aduce noi venituri. S-ar putea să te simți excepțional și să fii dispus să explorezi noi căi în romantism.

Urmărindu-ți calea, deschizi oportunități de a primi sprijin. Din păcate, nu există garanții că ceea ce încerci va funcționa. Dar dacă îți urmezi inima și ai încredere în tine, vei găsi uși care ți se vor deschide.

 

Horoscop Săgetător

Unele persoane sunt impresionate de spiritul tău strălucitor. În această săptămână ai si mai multi fani. Te simți destul de altruist și poate dorești să faci ceva pentru a ajuta un membru al familiei. Sau poate dai un ajutor unei rude mai tinere.

 Dacă ești în căutarea iubirii, aceasta este una dintre cele mai bune oportunități pe care le-ai avut în ultimele luni pentru a te conecta cu cineva care poate fi un partener adevărat. În următoarele câteva zile, contactează persoanele pe care le consideri interesante și începi o conversație. Lasă o ruda de-a ta să îți aranjeze o intalnire cu o persoană necunoscută.

 

Horoscop Capricorn

Munca ta asiduă dă roade. În această săptămână ai putea primi un cadou ca semn de apreciere. Tu și un prieten puteți face ceva pentru comunitate. S-ar putea să vinzi cărți din bibliotecă, să distribui mesele calde pentru bătrâni sau să te implici într-un studiu medical. Oricare dintre aceste lucruri te poate ajuta să te simți mai conectat la cartierul tău și la oamenii din jurul tău.

Cele mai mici acțiuni pe care le întreprinzi în fiecare zi îți construiesc viața. Uită-te la ce poți face pentru a crea independență financiară sau pentru a adopta obiceiuri sănătoase. Scrierea a 100 de cuvinte pe zi îți poate oferi o carte într-un an. Zece minute de exerciții fizice pe zi îți pot schimba fizicul.

 

Horoscop Vărsător

Întoarce capul săptămâna aceasta. Ai mulți admiratori. S-ar putea să ai impresia că un nou gadget va fi lucrul care te va ajuta să treci mai ușor peste unele zile. Dar fii precaut cu privire la cheltuirea banilor acum. Este posibil ca acum camera foto să nu te ajute să devii vedetă pe YouTube. S-ar putea să te întrebi de ce lucrezi atât de mult. Poate că este necesar să te uiți la modul în care îți petreci timpul liber și să vezi dacă este un timp liber de calitate. Caută ceva care este cu adevărat folositor.

 

 

Horoscop Pești

Este posibil să se întâmple o întoarcere acasă fericită. În această săptămână, ești întâmpinat cu brațele deschise. Este o zi excelentă pentru întâlnirea cu iubita ta și explorarea relației tale într-un mod foarte romantic. Acest lucru ar putea implica costume de baie și pistoale cu apă în curte sau poate o petrecere în pijamale în dormitor.

S-ar putea să eviți o tradiție familială. Îți iubești familia, dar trebuie și să-ți trăiești propria viață. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba despre cu cine te întâlnești și cine sunt prietenii tăi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop