x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Gemenii au o idee genială

Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Gemenii au o idee genială

de Moira Dună    |    29 Feb 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 4 - 10 martie 2024. Taurii și Fecioarele pornesc într-o direcție nouă. Gemenii au o idee genială
Sursa foto: Hepta

Planeta frumuseții, Venus, se află în Vărsător și face careu cu Uranus din Taur. Marte din Vărsător face sextil cu Nodul Nord din Berbec.

Berbec

Alegeri

Ai putea fi surprins și încântat de sugestia unui prieten. S-ar putea să-i fi spus că vrei să faci ceva nou, iar acum îți testează hotărârea. Ar putea avea o idee deosebită care este atât de scandaloasă (și minunată) încât să știi de ce sunteți prieteni! Pregătește-te să explorezi posibilitățile.

Ai putea fi în locul potrivit la momentul potrivit. Asta te-ar putea ajuta cu o carieră sau o oportunitate de afaceri. Dar este energie condiționată. Este necesar să iei măsuri pentru a te sincroniza. Acesta este un moment bun pentru a continua printr-un e-mail sau un apel telefonic.

Taur

Direcție nouă

Alți oameni te observă, indiferent dacă lumina reflectoarelor este asupra ta sau nu. Aceasta este o zi bună pentru a fi sociabil, pentru a merge la evenimente sau pentru a participa la o petrecere. Ai putea să cunoști oameni interesanți și să faci conexiuni bune. Este o perioadă bună pentru o primă întâlnire, mai ales dacă vrei să cunoști pe cineva interesant.

Îngerii și ghizii tăi s-ar putea să-ți vorbească prin intermediul unei persoane de la locul de muncă. Acesta ar putea fi un mesaj pozitiv care îți spune că te afli la locul potrivit, la momentul potrivit. Dar dacă este o provocare, acesta ar putea fi un semn că este timpul să începi să cauți o nouă poziție.

Gemeni

Idee genială

Este o descărcare mentală din Univers. Ghizii și îngerii îți vorbesc. Această comunicare poate veni prin cărți, videoclipuri sau versuri de cântece. Sau cineva ar putea să te ia de mână, să te privească adânc în ochi și să-ți transmită un mesaj.

Unul dintre prietenii tăi ar putea avea o idee genială. S-ar putea să-ți ceară să mergi cu ei într-o excursie în străinătate sau într-o călătorie rutieră prin țară. Și chiar dacă acest lucru nu se întâmplă imediat, mintea ta visează deja să viziteze Islanda sau să conducă prin Munții Stâncoși, spre noi aventuri.

Rac

Magnetism

Te dedici partenerului.  S-ar putea să vă simțiți amândoi energici și plini de viață. Dacă ești în căutarea dragostei, aprinde o lumânare roșie pentru a atrage pasiunea.

S-ar putea să întâlnești o oportunitate de angajare. Și chiar dacă ți-ai schimbat locul de muncă recent sau tocmai ai fost promovat, merită explorat acest lucru. S-ar putea să fie mai în concordanță cu dorințele tale sau să te simți bine. Acesta ar putea fi un mesaj că este timpul să faci o schimbare majoră.

Leu

Claritate

Ai putea întâlni pe cineva exgtrem de atrăgător. Aceasta poate fi o întâlnire stabilită pentru tine de un prieten sau de un membru al familiei, sau poate fi cineva pe lângă care treci pe stradă. Ai putea avea o întâlnire demnă de o fantezie.

S-ar putea să fii foarte interesat să te întorci la școală. Deși aceasta ar putea fi o idee grozavă pentru tine, ia în considerare și programe pe termen scurt în care poți obține un certificat sau programe oferite de companii mari pentru a atrage noi angajați. Există și cursuri video pentru învățare accelerată. Ai putea găsi mai mult de o modalitate de a-ți atinge obiectivul.

Fecioară

Noutate

Rupe lista de treburi, treci peste sarcinile plictisitoare și fă ceva diferit. Participă la un festival sau un concert, sau mergi la un nou restaurant unde servește mâncare pe care nu ai încercat-o până acum.

Privește ce ai nevoie în viața ta. Acest lucru ar putea însemna ajutor cu un CV sau o cerere sau vrei asistență financiară pentru a naviga în opțiunile de investiții. Poți găsi pe cineva care este destul de util astăzi.

Balanță

Cadou

Ai putea să-ți asumi un risc în dragoste. S-ar putea să suni pe cineva și să-l chemi la o întâlnire. S-ar putea să fii gata să spui da unei invitații de a fugi în lume. Unele Balanțe ar putea decide să se căsătorească.

Ai putea găsi pe cineva cu care să lucrezi acum. Acesta ar putea fi un mentor sau cineva care te va sprijini. Este un moment bun pentru a căuta un influencer sau o celebritate cu care să lucrezi. Ia în considerare trimiterea de mesaje directe persoanelor cu care vrei să iei legătura. Cu cât plantezi mai multe semințe, cu atât recolta ta poate fi mai mare.

Scorpion

Momente plăcute

S-ar putea să simți un impuls puternic de a redecora. S-ar putea să mergi la magazinul de mobilă și să încerci canapele noi. Su să  cumperi vopsea pentru un perete de accent în camera de zi. Sau ai putea crea niște perne noi colorate cu material pe care îl ai prin casă.

S-ar putea să ai un nou coleg care pare cineva pe care l-ai cunoscut înainte. Este posibil să ai o conexiune instantanee cu un furnizor sau un nou șef. Ai ocazia să găsești pe cineva care ar putea fi cu adevărat de ajutor la locul de muncă.

Săgetător

Știi ce vrei

Ai putea să trimiți și să primești niște mesaje de dragoste. Tu și iubita ta s-ar putea să schimbați niște poze foarte speciale. Dacă ești în căutarea dragostei, poți întâlni pe cineva pe care îl găsești foarte atrăgător, iar sentimentul ar putea fi reciproc.

Un proiect creativ poate merge foarte bine. Diferitele componente se îmbină frumos. Găsești culoarea pe care o cauți și materialul de care ai nevoie. Ai putea primi aprobarea pentru a-ți afișa arta sau a reda muzica în fața unui public.

Capricorn

Viitor

Energia de acum este o rețetă pentru cheltuielile impulsive. S-ar putea să ai ochii pe ceva strălucitor și frumos. În mod normal, te ții de un buget, dar acum poți râvni un obiect orbitor care să-ți facă inima să cânte. Nu tot ceea ce strălucește nu este aur – uneori vine și cu pietre prețioase.

Cineva din familie ar putea avea vești mari. Poate că și-a cumpărat o casă sau anunță un nou copil. Unul dintre frații tăi ar putea obține o mașină nouă sau un loc de muncă grozav, iar acest lucru ar putea declanșa o sărbătoare improvizată. Sau ar putea exista o serie de apeluri telefonice între membrii familiei.

Vărsător

Pozitiv

S-ar putea să porți ceva extraordinar, cum ar fi o pălărie nouă sau o jachetă nouă. Sau s-ar putea să arăți un nou tatuaj. 

S-ar putea să ai nevoie să faceți o călătorie rapidă. Ar putea fi pentru serviciu sau ar putea fi un nou restaurant grozav în următorul județ pe care tu și un prieten doriți să-l vizitați. Sau poate ai o mașină nouă și vrei să vezi cum se conduce pe drum liber.

Pești

Intuiție

Intuiția ta este extrem de puternică în acest moment și s-ar putea să ai premoniții. S-ar putea să faci o mică călătorie astrală și să vezi unde sunt oamenii în acest moment sau să le trimiți un mesaj psihic de dragoste.

Probabil că ai lucrat pentru a-ți pune finanțele pe drumul cel bun și poți face progrese reale acum. Aceasta este o zi bună pentru a vedea ce poți automatiza atunci când vine vorba de urmărirea veniturilor și plata facturilor. Sau găsești un sistem de a investi în acțiuni care te ajută să iei decizii mai bune cu banii tăi.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal