x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 4-10 septembrie 2023. O perioadă bună pentru toate semnele

Horoscop săptămânal, 4-10 septembrie 2023. O perioadă bună pentru toate semnele

de Moira Dună    |    31 Aug 2023   •   16:30
Horoscop săptămânal, 4-10 septembrie 2023. O perioadă bună pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Venus se deplasează direct prin Leu iar Jupiter își începe retrogradarea prin Taur, care se va încheia pe 30 decembrie. Și Mercur este retrograd în Fecioară și face trigon cu Jupiter din Taur.

Berbec

Planuri

S-ar putea să simți o mare nevoie să iei în considerare ceea ce vrei în viața ta, iar Universul sugerează că ar putea fi mai ușor de dobândit decât crezi. Te-ai putea intreba daca obstacolele din calea ta sunt o iluzie acolo pentru a te „proteja” de schimbare. Ce ar putea fi viața ta dacă ai înceta să le mai vezi ca pe niște obstacole?

S-ar putea să vizualizezi un stil de viață diferit pentru tine. Și, cu această energie, ai putea elabora o schemă pentru a face acest lucru. Ai nevoie de un plan pentru a construi orice în viața ta, iar astăzi energia se aliniază pentru a face acest lucru.

Taur

Încredere

Poți fi un magnet care atrage ceea ce îți dorești. Fă-ți timp pentru a vizualiza ceea ce vrei în viața ta. Apoi eliberează-l în Univers.

S-ar putea să ai un mic deliciu alături de iubitul tău sau o cină intimă. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o perioadăexcelentă pentru a spune da unei invitații.

Gemeni

Socializare

Ești adesea în mișcare, dar fă-ți timp pentru a contempla ceea ce nu s-a schimbat în viața ta. Privește lucrurile care persistă, dar nu îți satisfac nevoile și întreabă-te cu ce le-ai putea înlocui.

Este posibil să primești apeluri de la rude de care nu ați mai auzit de ceva vreme. Membrii familiei ar putea apărea în mod neașteptat la ușa ta. Te-ai putea întâlni cu membri ai familiei la un restaurant.

Rac

Oportunități

Este ca și cum ai avea un megafon și ai vorbi cu Universul. Dorințele tale se întâlnesc tare și clar.

Ai putea fi foarte ocupat, angajându-te în hobby-uri plăcute. S-ar putea să încerci rețete noi în friteuza cu aer. Să te joci cu unul dintre copiii tăi, să mergi cu bicicleta și să dansezi. Ai un plus de energie pentru activități distractive.

Leu

Câștig

Trebuie să completezi o declarație financiară. Ar putea fi pentru prieteni, membri ai familiei sau chiar pentru Univers. Poți decide că vrei să fii pe calea bogăției și să liei măsurile necesare pentru a o transforma în realitate.

S-ar putea să găsești bani sau să primești fonduri neașteptate. Poți câștiga un premiu sau poți primi un cadou valoros de la cineva.

Fecioară

Noroc

Ești un magnet care atrage ceea ce îți dorești, deciconcentrează-te pe lucruri pozitive și gândește-te la ceea ce vrei, mai degrabă decât ce nu vrei.

Poți să-ți asumi riscuri pe care în mod normal nu le-ai accepta. Este o zi bună să-ți postezi CV-ul, să ai un interviu de angajare sau să-i ceri șefului o mărire de salariu. Dacă ești în căutarea dragostei, este o zi grozavă pentru o primă întâlnire.

Balanță

Intuiție

Ambele planete par să stea nemișcate, oferind energie puternică pentru a te ajuta să atragi ceea ce dorești. Fă-ți puțin timp pentru a-ți da seama ce este, de la dragoste la carieră și la stil de viață. Universul ascultă.

Este posibil să primești mesaje din Univers și să ai impresii intuitive despre un prieten. Visele tale ar putea conține informații valoroase, așa că acordă-le atenție. Aceasta este o zi bună pentru a lucra la perfecționarea intuiției și la încrederea în îndrumarea ta interioară.

Scorpion

Conexiuni

Ss-ar putea să-ți dai seama că ești îndrăgostit. Ar putea fi o conexiune emoțională profundă cu o persoană sau te-ai putea găsi pe deplin angajat într-un anumit curs de acțiune. 

Un prieten s-ar putea să te invite la distracție, determinându-te să stai treaz după ora ta de culcare. Conversațiile plăcute, mâncarea și băutura bună te pot ține angajat până la orele târzii ale nopții.

Săgetător

Magie

Venus reprezintă dorințele tale, în timp ce Jupiter aduce noroc și expansiune. Cu aceste energii combinate, devii un magnet pentru ceea ce vrei.

Ai capacitatea de a conduce întâlniri și de a avea un impact. Poți naviga prin foi de calcul complexe și le poți prezenta într-un mod convingător. Abilitățile tale de persuasiune sunt sporite și poți vinde orice. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este o zi grozavă pentru un interviu.

Capricorn

Soluții

Dorințele tale sunt extinse, poate până la obsesie. Ai capacitatea de a-ți canaliza puterea și energia într-o singură dorință. Este important să-i spui Universului această dorință și să-ți exprimi nevoile.

S-ar putea săai oferte grozave la bilete sau să primești mile de zbor. Dacă pleci în vacanță, aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune călătorii pe care le-ți făcut de mult timp.

Vărsător

Putere

Vizualizează ceea ce dorești, fie că este vorba de dragoste, bani sau un nou stil de viață, apoi valorifică energia lui Jupiter pentru a-ți trimite dorințele în Univers.

Ești destul de norocos când vine vorba de finanțe. Acest lucru s-ar putea manifesta primind bani. Ai noroc la investiții și la aplicarea pentru împrumuturi. Profită de aceste circumstanțe financiare favorabile.

Pești

Viitor

Vizualizează ceea ce dorești să manifesti în viața ta peste un an de acum sau chiar mai departe în viitor.

Este un moment excelent pentru a cunoaste oameni noi si pentru a forma conexiuni romantice sau prietenii apropiate. Dacă ești într-o relație, aceasta este o perioadă favorabilă pentru a discuta și a vă planifica viitorul împreună, întărindu-vă legătura la un nivel mai profund.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal