x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5-11 decembrie 2022. Noi oportunități în carieră sau afaceri pentru toate semnele

Horoscop săptămânal, 5-11 decembrie 2022. Noi oportunități în carieră sau afaceri pentru toate semnele

de Moira Dună    |    04 Dec 2022   •   15:45
Horoscop săptămânal, 5-11 decembrie 2022. Noi oportunități în carieră sau afaceri pentru toate semnele
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Soarele din Săgetător face opoziție cu Marte din Gemeni. Mercur, planeta inteligenței și comunicării, se află în Săgetător și face careu cu "Marele Benefic", Jupiter, din Pești. Luna plină se află în Gemeni.

Horoscop Berbec

Trebuie să știi când să acționezi

O informație crucială te ajută să-ți faci un plan referitor la educația ta. Ar putea fi vorba despre cum să-ți achiți taxa ori cu privire la bursă. Norocul este de partea ta. Informația de care ai nevoie ajunge la tine la momentul potrivit.

Ești destul de curajos și nu te dai înapoi de la o luptă. Orice îți stă în cale sau oricine îți blochează drumul, nu te va descuraja de la ceea ce vrei să faci. S-ar putea să-ți ofere un argument sănătos sau să-ți facă o cerere emoțională, dar știi în inima ta ce vrei să faci, așa că vei ocoli acest obstacol.

Horoscop Taur

Oportunitățile vin din mai multe părți

Te simți optimist cu privire la o informație despre investiții. Verifici astfel noi oportunități de a-ți crește veniturile. Ai un bun simț al banilor, dar ai grijă! Dacă vezi doar partea pozitivă, s-ar putea să ratezi date importante. 

O persoană bine intenționată te enervează când îți spune că nu ai altă opțiune. Ar putea fi vorba despre locul de muncă, despre casă ori ceva minor. Nu-ți place să fii blocat așa că îți reînnoiește dorința naturală și optimistă de a aduna resurse pentru a putea avea de unde alege. 

Horoscop Gemeni

Mesajele vin sub mai multe forme

Ești plin de idei, dar uneori acestea au nevoie de o structură pe care să se cdezvolte. Ai putea intra în legătură cu cineva care are o modalitate de a-ți folosi ideile. Asta ar putea fi ceea ce ai căutat, cineva care știe să vândă produsele la care te gândești. Sau ar putea avea doar câteva sfaturi care să te ajute să nu mai amâni.

Ține ochii deschiși la o persoană utilă care deține cunoștințele de care ai nevoie. Partenerul tău ar putea fi prost dispus așa că va trebui să apelezi la diplomație. Cineva apropiat s-a distrat prea mult și acum are nevoie de o îmbrățișare, nu de o prelegere.

Horoscop Rac

A putea să-ți refaci spațiul personal

S-ar putea să fii foarte inspirat să-ți reorganizezi bucătăria sau să-ți refaci biroul. Vei face totul cu buget redus, reutilizând recipientele, adăugând remedii feng shui și artă pe pereți. Ai putea avea un spațiu nou și frumos în doar câteva ore.

O să-ți fie greu cu un angajament față de o persoană insistentă sau care nu vrea să muncească. Dar sub lumina Lunii pline, toată lumea vede ce se întâmplă. 

Horoscop Leu

Dragostea este o posibilitate

Lucrurile pe care le-ai scris în jurnalul tău ar putea începe să se manifeste. Este timpul să ieși pe ușă și să socializezi din nou. Și, pe măsură ce întâlnești oameni noi, s-ar putea să simți o atracție pentru o anumită persoană. Ați putea deschide acea ușă împreună și să începeți o conversație.

O relație din viața ta ar putea fi în tranziție de la părinte la parteneri egali. Copiii au crescut și pun întrebări diferite. Ei iau în considerare ceea ce ai de spus. S-ar putea chiar să-ți urmeze sfaturile. Acest lucru vă va apropia. 

Horoscop săptămânal, 5-11 decembrie 2022. 

Horoscop Fecioară

Mărul nu cade departe de copac

Ai putea afla ceva despre arborele tău genealogic care explică multe despre propriul tău comportament. Este posibil să fii prezentată unui frate vitreg pe care nu l-ai mai întâlnit până acum și să vezi că amândoi aveți același nas!. Sau s-ar putea să studiezi arborele genealogic și să descoperi printre strămoși lideri, profesori și poate nobilime.

S-ar putea să muncești pentru a-ți pune casa în ordine. Asta ar putea însemna să pictezi o cameră de oaspeți, să faci mici reparații sau să umpli cămara. Și, pe măsură ce faci asta, observi că alți oameni din gospodărie nu te ajută prea mult. S-ar putea să ți se pară dificil să-i faci pe oameni să se unească în jurul unei cauze. Dacă vrei să faci asta astăzi, probabil că va trebui să o faci singur.

Horoscop Balanță

Faci lucruri importante

Este o perioadă excelentă pentru a învăța, a termina o lucrare trimestrială sau pentru a participa la un curs. Ești gata să ridici mâna pentru a răspunde la întrebare sau chiar să te ridici și să spui grupului ce știi. Nu lăsa temele pe ultima sută de metri.

Te pricepi foarte bine la dezbateri și ai putea fi prins într-o ceartă. Poate vrei să-i corectezi pe ceilalți, dar aceștia nu doresc asta, ceea ce poate duce la un conflict. Ai grijă!

Horoscop Scorpion

Este posibilă o creștere a veniturilor

S-ar putea să te gândești la o achiziție mare și să faci cercetări pentru a fi mai atent cu banii tăi. Găsești o mulțime de informații care susțin o decizie pe care ai luat-o deja. Poate vrei să revezi recenziile negative la fel de atent ca și cele pozitive.

Ai ocazia să faci mai mulți bani dacă depui efort. Este posibil să ai concurență pentru o poziție pe care o dorești. S-ar putea să fii nevoit să faci o prezentare managerului tău pentru promovarea pe care o dorești. Dacă deții o afacere, poți evalua ce nu funcționează, iar acest lucru ar putea însemna să lași un angajat să plece. Energia competitivă te ajută să faci mai mulți bani.

Horoscop Săgetător

Faci progrese grozave

S-ar putea să te simți mai liber după ce te-ai eliverat de resentimentele din trecut și ai renunțat la insecuritățile personale. Acum ești gata să-ți urmărești obiectivele. Calea este acum clară. Îți cunoști prioritățile. Știi cum să găsești oameni de ajutor. Ești pe drumul spre succes.

Dacă ești în căutarea iubirii, acesta este un moment excelent pentru a socializa. Ar fi foarte bine să găsești un grup de persoane singure care să petreacă împreună. 

Horoscop Capricorn

Ești creativ

Dacă te-ai gândit vreodată să scrii povești, astăzi este o zi bună pentru a pune pixul pe hârtie. Sau poate ai vrea să desenezi, să pictezi sau să sculptezi. Ai putea face bijuterii, lumânări sau să croșetezi o pătură. 

Este posibil ca cineva de la locul de muncă să dorească o relație mai intimă cu tine. S-ar putea să te invite la o cafea. Gândește-te dacă ești pregătit să intri în această aventură. 

Horoscop Vărsător

Un prieten îți face viața mai ușoară

Un prieten îți spune despre un nou loc de muncă sau te ajută în afacerea ta. Îți poate împrumuta un echipament sau un dispozitiv tehnologic, economisindu-ți cheltuielile de a-l cumpăra. În cea mai mare parte, este acolo pentru a te asculta și pentru a-ți oferi sfaturi. Este un moment bun pentru a cultiva această prietenie.

Aar putea veni cineva în viața ta care dorește o relație de dragoste cu tine și este atât de sigur și atât de atent încât te simți puțin uimit. Dar ai nevoie de timp să te decizi. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești încă implicat într-o relație. 

Horoscop Pești

Îți apare o nouă oportunitate

O persoană aflată într-un post de conducere s-ar putea să te abordeze cu planuri mari pentru tine. Sar putea deschide o nouă poziție care îți va oferi mai multă responsabilitate și prestigiu. De asemenea, este posibil ca CV-ul tău să circule și să primești un apel pentru un interviu sau chiar o ofertă.

Este posibil ca, după ce ai lucrat de acasă pentru un timp, acum trebuie să te întorci la birou. Sau a fost mai mult trafic în ultima vreme și observi cât timp petreci departe de casă. S-ar putea să te joci cu ideea de a te muta sau de a-ți găsi un nou loc de muncă. Poate vorbești cu șeful tău să muncești în sistem hibrid. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop