x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5 – 11 iulie 2021. Vărsătorii ar putea primi un cadou de la cineva special

Horoscop săptămânal, 5 – 11 iulie 2021. Vărsătorii ar putea primi un cadou de la cineva special

04 Iul 2021   •   10:50
Horoscop săptămânal, 5 – 11 iulie 2021. Vărsătorii ar putea primi un cadou de la cineva special
Sursa foto: Brittani Burns - Unsplash.com

Horoscop Berbec

Urmează o săptămână plină de posibilități. Simți electricitatea din aer. Poți purta o discuție financiară cu un membru al familiei care aduce o descoperire pozitivă. Poți combina resursele pentru un scop mai mare, cum ar fi investițiile în imobiliare, înființarea unei ferme care funcționează, cumpărarea de terenuri sau renovarea casei tale actuale.

Comunicările precise sau banale sunt dificile astăzi și nu ar trebui încercate. Dar dacă dorești să vorbești despre subiecte spirituale, să canalizezi entități din alte lumi sau să comunici cu strămoșii care au murit cu sute de ani în urmă, ai astăzi energie de susținere. Aceasta este o zi bună pentru a avea o regresie a vieții trecute sau o experiență paranormală.

 

Horoscop Taur

S-ar putea să surprinzi oamenii cu o schimbare bruscă de direcție. Săptămâna aceasta îți urmărești interesul. Soarele strălucește asupra acestor schimbări și atrageți atenția celorlalți. Ți s-ar putea spune cât de bine arăți și că pari chiar mai înalt.

Finanțele sunt mai confuze decât de obicei. În loc să încerci să parcurgi un prospect lung sau o înștiințare legală, permite ca informațiile de care ai nevoie să vină singure. Acesta este un aspect excelent pentru a-ți folosi intuiția chiar și pentru chestiuni practice.

 

Horoscop Gemeni

În această săptămână, ar putea exista mai multe modificări în calendarul tău, natura ta flexibilă te va ajuta. Este o perioadă bună pentru a opri distragerea atenției, a închide ușa pentru a te concentra asupra activităților de a face bani. Ia în considerare calculul diferitelor fluxuri de venituri pentru a vedea ce îți va aduce cela mai mare câștig. Această analiză utilă îți poate aduce mai multe profituri în viitor.

Când îți vizualizezi viitorul, ești ca un fermier care plantează semințe. Este posibil să nu poți vedea rezultatele imediat. Dar, în timp, micii muguri se transformă în copaci care vor da roade într-o zi. Imaginează-ți un viitor luminos și fericit pentru tine și plantați niște semințe în grădina Universului.

 

Horoscop Rac

În această săptămână, o surpriză a unui prieten îți pune zâmbetul pe buze. Există un motiv pentru a sărbători. Ai ocazia să îți extinzi cercul cu câteva conexiuni cu adevărat de calitate. Aceasta este o zi bună pentru a te alătura unui grup de hobby-uri sau pentru a te oferi voluntar la o organizație caritabilă. Ai putea să-ți faci noi prieteni. Și unele tipuri de Rac pot întâlni un interes amoros.

Parcă ești în contact cu o putere mai mare. Poți primi mesaje și poți avea viziuni despre viitorul tău. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a studia cărțile de tarot sau pentru a avea o sesiune de regresie a vieții anterioare. Dacă dorești să scăpi de prostul obicei, ia în considerare hipnoza astăzi și vei putea dezlega problemele blocate în subconștient.

 

Horoscop Leu

Recunoașterea ta vine săptămâna aceasta. Cineva dintre prieteni ar putea să te ajute. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, aceasta este o zi excelentă pentru a îți posta CV-ul, pentru a programa un interviu sau pentru a negocia un contract de angajare. Sau poți decide că dorești să începi propria afacere. Ai putea face o lansare de test a publicității produselor. Acționând brusc, neașteptat astăzi, îți poate aduce rezultate uimitoare. Poți surprinde oamenii.

Leii singuri se pot găsi admirați atât de oameni pe care îi cunoaște, cât și de străini. Zâmbește pentru cineva care ți se pare atractiv și ai putea primi numărul de telefon în schimb.

 

Horoscop Fecioara

S-ar putea să ai o epifanie care îți schimbă gândirea. În această săptămână, ai un impuls spiritual de creștere.

S-ar putea să te gândești să te întoarci la școală. Aceasta ar putea fi o universitate convențională cu clase, profesori și teme. Poți lua în considerare un program accelerat pentru acreditare sau o diplomă. Sau gândește-te la un program de auto-studiu pentru a adăuga ceva nou la abilitățile tale tehnologice.

Este important să ai încredere în intuiția ta, deoarece faptele și cifrele ar putea să nu se alinieze. Este posibil ca o persoană pe care contai să nu apară. Și, deși ai înțeles că ar putea exista circumstanțe atenuante, ar putea fi destul de incomod. Din fericire, acesta este un aspect rapid, iar energia se va estompa.

 

Horoscop Balanța

Săptămâna aceasta este posibilă o reducere financiară. Drumul deschis s-ar putea să te cheme. S-ar putea să te întrebi cum îți poți câștiga existența ca nomad. Acesta este un moment minunat pentru a face brainstorming cu idei de carieră, cum ar fi predarea limbii engleze în Japonia, lucrări medicale în Belize sau servicii de ospitalitate în Noua Zeelandă.

Ai acces la o vastă bibliotecă numită Univers. Poți să te plimbi spiritual pe străzile unui oraș ideal și să întâlnești oamenii pe care trebuie să îi cunoaști. Aceasta este o zi minunată pentru a direcționa mesaje către persoane influente.

 

Horoscop Scorpion

În această săptămână, un prieten își mărturisește admirația. Ești urmărit cu ardoare. Tu și iubita ta poate dorești să faci unele lucruri pe care nu le-ai făcut până acum. Ar putea fi în dormitor. Dar voi doi puteți decide să încercați parasailingul, să urcați cu un balon cu aer cald sau să învățați cum să trageți cu un arc și o săgeată. Faceți împreună ceva care vă va șoca copiii.

Ai grijă să navighezi în apele financiare neexplorate. S-ar putea să te gândești să cumperi o afacere, dar contabilitatea vânzătorului pare să aibă unele găuri. Astăzi eviți obligațiunile junk sau investițiile în ferma vărului tău.

 

Horoscop Săgetător

Toată munca și nici un joc nu te pot face să te simți plictisitor. Dar cel puțin faci multe lucruri. S-ar putea să primești o ofertă de muncă, una cu ore mai bune, care îți plătește mai mulți bani. Sau discuții cu șeful de la compania ta actuală despre deschiderile din alte departamente. Inițiativa ta ar putea fi recompensată.

S-ar putea să-ți prezinți iubita ta unor membri importanți ai familiei tale (cum ar fi copiii tăi). S-ar putea să vorbești despre mutarea împreună sau chiar despre logodnă. Deci, dacă ești în căutarea dragostei, roagă o verișoară sau o mătușă să îți aranjeze sau să te ajute cu profilul tău de întâlniri online.

 

Horoscop Capricorn

Ești gata să riști. Săptămâna aceasta, stai pe margine, gata să zbori. Ia în considerare să faci pasul și să vorbești cu persoana căreia i-a „plăcut” profilul de întâlniri online. Este posibil să nu simți că ai multe în comun, dar aceasta ar fi o oportunitate de a întâlni pe cineva care este destul de diferit de tipul tău obișnuit. Acest aspect soare / Uranus spune: „rupe-ți rutina”.

Poți fi destul de vizionar și poți vedea conexiuni acolo unde oamenii nu pot. Cu toate acestea, acesta este un aspect dificil pentru a face o muncă precisă. Evită să te întâlnești cu șeful pentru a trece peste proiecțiile trimestriale. Pe de altă parte, aceasta este o zi excelentă pentru a sta pe leagănul verandei și pentru a ajunge psihic la persoanele pe care ai vrea să le cunoști.

 

Horoscop Vărsător

În această săptămână, ai putea încălca o regulă a familiei. Unii membri ai familiei se tem de personalitatea ta îndrăzneață. Ia în considerare modul în care spațiul tău personal îți afectează starea de spirit și luarea deciziilor. Este greu să reziști să stai jos și să te uiți mult la televizor atunci când ai o canapea atât de confortabilă în fața televizorului. Uită-te la modul în care poți schimba lucrurile în jurul tău pentru a-ți fi mai ușor să rămâi la obiceiurile bune.

S-ar putea să primești un cadou de la cineva special. Îți arată cât de mult apreciază ceea ce ai făcut pentru ei. S-ar putea să nu existe o ocazie specială, iar cadoul ar putea fi destul de mic. După cum se spune, contează gândul.

 

Horoscop Pești

În această săptămână, o schimbare de gândire aduce noi oportunități. Dacă dorești să ai o nouă relație, este crucial să treci de la etapa de mesaje text / e-mail la vorbirea la telefon. În momentul în care auzi vocea persoanei, vei ști dacă mergi înainte sau nu. Calea ta de a iubi este prin urechi.

Ești mai legat psihic de membrii familiei decât de obicei. Aceasta poate include o familie extinsă care trăiește departe sau copii mai mari care ar putea călători. Dacă o persoană îți iese în minte, este bine să te contacteze. Îți vor spune că doar se gândeau la tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal