x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 5-11 septembrie 2022. Majoritatea semnelor vor să facă schimbări majore în viețile lor

Horoscop săptămânal, 5-11 septembrie 2022. Majoritatea semnelor vor să facă schimbări majore în viețile lor

04 Sep 2022   •   16:45
Horoscop săptămânal, 5-11 septembrie 2022. Majoritatea semnelor vor să facă schimbări majore în viețile lor
Sursa foto: Unsplash.com

Nodul Nord din Taur face semisextil cu Chiron, planeta profesor pe 6 septembrie. Soarele din Fecioară face trigon cu Nodul Nord pe 7 septembrie.

Berbec

Este bine să acționezi în propriul tău ritm. „Pentru a merge mai departe pe calea ta, trebuie să te oprești pentru o clipă și să scoți piatra din pantof”. Aceasta înseamnă că ai nevoie de independență financiară dat trebuie să te oprești și pentru a te ocupa de lucrurile mărunte. Dacă economisești bani, oricât de puțini, asta va face diferența pe termen lung. Când vine vorba de a avea grijă de tine, este timpul să ai încredere în instinctele tale. Asta ar putea însemna să dormi când te simți obosit, să mergi la masaj cânt ești încordat sau să eviți o cafea când știi că te va irita. Cultivă-ți obiceiurile bune pentru sănătate. 

Taur

Cauți un alt drum. O mică ajustare a cursului vieții tale ți-ar putea fi de mare ajutor. Un lucru mic pe care îl poți face îți va aduce mai multă încredere în tine, îți va arăta talentele și abilitățile pe care le ai și te ajută să faci conexiuni mai bune cu ceilalți. O mică schimbare acum ar putea face diferența. Poți întâlni o persoană foarte interesantă, care duce o viață foarte diferită de a ta. Aceasta ar putea fi interesată să lucreze la un proiect cu tine sau să îți arate cum să faci ceva ce ai vrut de ceva timp. 

Gemeni

Auzi muzica Universului. Este o idee bună să cauți acum semne mici de-a lungul drumului tău. Poți începe să adaugi practici spirituale în rutina ta zilnică, cum ar fi aprinderea unei lumânări, meditația de dimineață, repetarea afirmațiilor seara sau scrierea într-un jurnal de recunoștință. S-ar putea să constați că unii membri ai familiei tale fac astfel de lucuri.

Rac

Într-o lume în care majoritatea oamenilor se grăbesc, ar fi o idee bună să iei o pauză pentru un moment și să petreci ceva timp cu oamenii la care ții. Cineva ți-ar putea oferi un compliment, o îmbrățișare sau un sfat atent. Asta te-ar putea ajuta să mergi mai departe pe calea vieții tale. În procesul de creștere spirituală este important să înveți să te prețuiești. Asta începe cu modul în care comunici cu tine însuți. Ceva poate fi radical diferit. S-ar putea să te trezești și să decizi să vorbești cu tine însuți într-un mod iubitor și plin de compasiune, așa cum faci cu ceilalți de care îți pasă. Și asta arată minții și spiritului tău că meriti dragoste, succes și fericire. O schimbare de mentalitate poate avea loc și te poate ajuta să te simți liniștit.

Leu

Deblochezi informații importante. Calea ta de viață este alcătuită din multe aspecte. Trebuie să tii că drumul până în vârful muntelui include câteva curbe. Uneori te poți simți foarte frustrat când trebuie să faci pași înapoi. Dar o călătorie direct pe coasta unui munte este obositoare și chiar periculoasă. Trecerile durează mai mult, dar îți oferă o cale stabilă. Așa că privește la cariera ta și vezi dacă se îndreaptă în direcția dorită de tine. S-ar putea să ai oportunitatea de a câștiga mai mulți bani, fie în locul de muncă actual printr-o promovare, fie lucrând mai multe ore sau prin obținerea unui loc de muncă nou-nouț. Și este foarte posibil îți schimbi serviciul dacă începi să cauți. 

Fecioară

Lucrurile necesită mai mult timp decât ți-ai dori. Călătoria vieții nu este o linie dreaptă de la A la Z. S-ar putea să existe un ocol ici și colo (cum ar fi să ai un copil, să te muți într-un oraș nou sau să te întorci la școală). Dar asta nu înseamnă că ești în afara drumului. A fi pe calea vieții tale înseamnă că trăiești în mod conștient. Te uiți după semne, mergi pe drumul mai greu, cel plin de auto-creștere și oportunități de a te conecta cu ceilalți. În unele zile, ai putea să simți că faci un ocol. Dar nu este o problemă. Te-ai putea simți inspirat să mergi într-o nouă direcție. Poate că îți dorești un alt loc de muncă. Poate că există un alt oraș în care vrei să te muți sau poate vrei să te întorci acasă. Dar ceea ce este mai important, trebuie să te gândești la o hotărâre pe care ai luat-o recent. Te afli într-o perioadă de auto-creștere și la începutul unui ciclu, așa că există multe mesaje pentru tine din Univers. 

Balanță

S-ar putea să primești un mesaj spiritual. Cineva ar putea face tot posibilul să-ți complimenteze abilitățile și să-ți sublinieze ce ai putea face cu ele. Este ca și cum o persoană înțeleaptă îți arată drumul de urmat. S-ar putea să-ți răsune niște cuvinte în cap. Poate fi un fragment dintr-o melodie sau cuvinte spuse de cineva într-un videoclip care rezonează cu tine. S-ar putea să te întrebi dacă ești suficient de curajos pentru a te angaja pe un alt drum. 

Scorpion

Dobândești noi abilități. Atunci când treci prin viață, mulți oameni vor încerca să-ți dea sfaturi. Dacă calea ta este să găsești avere și securitate financiară, nu accepta sfatul persoanelor care nu își plătesc facturile. Dacă calea ta de viață constă în a face din corpul tău fizic un instrument, nu accepta sfatul persoanelor care nu fac sport. Dacă te afli pe scenă, nu trebuie să primeșt sfaturi de la persoana care stă în public. Caută sfaturi și îndrumări sănătoase. Dacă îți pui o dorință, va apărea și persoana care să te ajute să o realizezi. 

Săgetător

Alegi drumul mai greu pentru că este drumul mai bun.  O viață plină de lucruri ușoare ajunge să fie o viață dificilă. Dar o viață plină de provocări ajunge să fie o viață împlinită. Cu pași mici poți avansa pe drumul mai greu. Universul îți poate oferi oportunități care să-ți arate o cale puternică. S-ar putea să-ți apară o oportunitate de carieră care îți deschide posibilități în afara zonei tale de confort. Acesta este ceva ce ți-ai dorit cu adevărat să faci, dar poate că nu ai fost pregătit. Ar putea fi un job mai bun, mai mulți bani sau mai multă libertate. 

Capricorn

Intri într-o conversație diferită. Un zâmbet al unui străin atrăgător ar putea fi doar balsamul de vindecare de care ai nevoie pentru a recunoaște că toate acestea merită. Există oportunități în fiecare zi pentru ceva nou. Poți să îmbrățișezi aventura și să te provoci să explorezi o nouă conexiune. Și dacă ești deja într-o relație de dragoste, iubitul tău ar putea să te ia de mână și să te întrebe cum a decurs ziua. Sau stai cu tine pe canapea si intreaba-te cum esti. O conexiune de vindecare este posibilă. Învățarea și creșterea fac parte din viața ta. Încerci mereu să te perfecționezi. Avi acces la o mulțime de informații, de la cursuri academice până la videoclipuri explicative. Este timpul să-ți sporești cunoștințele.

Vărsător

Spui ceea ce ai nevoie. S-ar putea să realizezi că, oricât de supărătoare și iritantă poate fi familia, se află acolo pentru tine. Îți susțin obiectivele adesea. Dacă ai nevoie de o discuție motivațională sau de o palmă pe spate, există un membru al familiei care ți-o va oferi. Îți poți da seama câte resurse sunt disponibile pentru tine. Este adevărat că nu ai un peștișor de aur care să-ți îndeplinească trei dorințe și nici nu ai un fond fiduciar, dar ai acces la informații nelimitate și la modalități de a contacta experți, profesori, mentori și potențiali parteneri de afaceri. 

Pești

Faci conexiuni profunde și semnificative. Poți primi un mesaj care te ajută să mergi către creștere spirituală și iluminare. S-ar putea să găsești acest mesaj uitându-te în interior prin meditație sau ținând un jurnal. Va trebui să taci pentru a auzi. S-ar putea să trebuiască să-ți închizi telefonul sau să scoți căștile din urechi. Apermite-i sinelui tău superior să fie un receptor al unui mesaj din Univers. Ai putea întâlni pe cineva care are o viață trecută sau o altă legătură spirituală cu tine. Observă oamenii din jurul tău.  Fiți la curent cu ceilalți oameni în întâlnirile tale de lucru. Gândițește-te la lucrurile pe care le-au ales în viața lor, ce fac și cum se exprimă. Vei obține informații despre tine și despre propria ta călătorie.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop