x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2022. Toate semnele au ocazia să se vindece de traume din trecut

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2022. Toate semnele au ocazia să se vindece de traume din trecut

06 Feb 2022   •   12:10
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2022. Toate semnele au ocazia să se vindece de traume din trecut
Sursa foto: Til Jentzsch Unsplah.com

Planeta Marte se află în Capricorn pe 6 februarie și face careu cu Chiron în Berbec. Apoi Marte merge înainte și face trigon cu Uranus în Taur pe 8 februarie. Este o perioadă potrivită pentru vindecarea unor traume din trecut, fie că este vorba despre domeniul profesional ori personal.

Berbec

Ești foarte hotărât să acționezi. Totodată, ai ocazia să vindeci o traumă din trecut care te împiedică să avansezi profesional.  Totodată, veniturile care vor crește dar vei avea și acces la un împrumut pentru afacerea ta, ceea ce te entuziasmează. Orice sumă de bani vei primi, îți va deschide noi drumuri spre succes.   

Taur

Ești mai încăpățânat decât de obicei. Este un moment bun pentru a-ți pune în ordine documentele. Asta înseamnă că poți cumpăra un seif unde să-ți păstrezi actele importante. Totodată, îți schimi cartea de identitate sau pașaportul. Ori obții o licență în imobiliare. Vei străluci pe plan profesional luând cuvântul la o întâlnire sau conducând o echipă. Însă ai grijă să fii sincer. O minciună se va întoarce împotriva ta.

Gemeni

Te concentrezi foarte bine. De asemenea, ai o alegere importantă de făcut. În loc să arunci moneda, gândeștete-te unde vrei să fii peste 5 sua 10 ani. Înscrie-te la un curs pentru a învăța lucruri noi dintr-un domeniu inedit sau cum să investești în monede virtuale. Se știe că ai o minte excepțională. 

Rac

Determinarea ta atinge cote maxime. Un prieten sau un membru al familiei este dispus să te ajute. Dacă vrei să cunoști pe cineva nou, trebuie să renunți la cineva din trecutul tău. Și, deși s-ar putea să înțelegeți acest lucru din punct de vedere intelectual, inima ta este încă atașată de o iubire din trecut. Acum însă poți să te vindeci, astfel încât să poți merge mai departe. Ești invitat la un eveniment social în care poți întâlni oameni noi. Acest lucru ar putea fi legat de teatru sau de un grup de improvizație. Poți întâlni o mulțime de oameni interesanți.

Leu

Nimic nu te distrage de la obiectivele tale. Te gândești dacă să te întorci pe băncile școlii. Sau ați putea lua în considerare un curs accelerat pentru a obține certificarea într-un anumit domeniu. Există și o durere din trecut care te reține. Fii conștient de ceea ce a mers prost în trecut și orientează-te într-o altă direcție. O conversație rapidă cu șeful tău poate dezvălui că ești deja pe drumul cel bu. Această persoană ar putea să te pregătească pentru o promovare sau pentru a-ți conduce propria echipă. Primești încurajări de la prieteni să lucrezi pe cont propriu. Vei avea mai multe oportunități interesante.

Fecioară

Tu și iubita ta aveți o discuție profundă despremodul în care doriți să continuați relația. Vindecarea poate continua cu un masaj de cuplu și stând împreună ținându-se de mână pentru a vorbi despre viitor. Și ce urmează după asta poate fi destul de plăcut. Totodată, privești credința într-un mod neconvențional. Te vezi ca parte a Universului mai mare.

Balanță

Nu-ți găsești echilibrul în această săptămână. Ai probleme cu colegul tău de apartament privind administrarea casei și împărțirea sarcinilor în gospodărie. Însă veți reuși să vă înțelegeți vorbind despre prioritățile voastre. Primești niște bani de la cineva din familie sau te implici într-o afacere de familie. Ai o linie directă către abundența Universului. Ești în armonie cu vibrația prosperității.

Scorpion

Muncești mult săptămâna asta. Dacă conduci o echipă, acesta este un moment excelent pentru a investiga cum să comunici mai eficient cu cei cu care lucrezi. Îți vindeci durerile trecute și aduci oamenii împreună într-un loc unde se pot simți auziți și înțeleși. Ești șocat pentru că nu știai că sunt interesați și surprins pentru că de obicei nu ratezi aceste indicii emoționale. Dar poate fi vorba despre cineva care este foarte diferit de oricine te-ai întâlnit vreodată.

Săgetător

Cu puțină analiză și introspecție, poți avea o epifanie financiară. Acesta este un moment bun pentru autopsia deciziilor financiare anterioare. Pot fi decizii imobiliare uriașe sau alegeri mici. Îți dai seama cum să faceți alegeri mai bune de cheltuieli. Ai putea câștiga mai mulți bani. Este un moment excelent pentru a vorbi cu șeful tău despre obținerea unei măriri de salariu sau cum să obții un comision mai mare. 

Capricorn

Te întâlnești cu un membru al familiei pentru a vindeca o ruptură. Vă uniți forțele pentru a aduce o rudă capricioasă înapoi. Pe măsură ce lucrați unul lângă altul, conversația poate curge în direcția vindecării. O întâlnire întâmplătoare te-ar putea face să dansezi. Îe vezi cu cineva pe care l-ai admirat în trecut. Acesta este un moment excelent pentru a intra în legătură cu o persoană prin intermediul rețelelor sociale sau pe un site de întâlniri. 

Vărsător

Începi să-ți pui pe hârtie gândurile cele mai intime și să le arzi mai târziu dacă vrei să rămână secrete. Când scrii aceste gânduri, ele nu mai sunt în capul tău sau în inima ta. Te eliberezi de rănile trecute și te vindeci. Te pregătești să te muți împachetând cutii.. S-ar putea să faci niște renovări la domiciliu, să schimbi o casă sau să explorezi o carieră în domeniul imobiliar. 

Pești

Când te simți dezamăgit, prietenii tăi sunt mereu alături de tine. Un prieten îți cere sprijin emoțional și un umăr pe care să plângă. Ești un mare ascultător și îi vindeci pe alții în mod natural pentru că le recunoaști cu ușurință sentimentele. Acesta este unul dintre cadourile tale și are mare nevoie de tine un prieten. S-ar putea să stai în fața unei clase de studenți sau colegi explicând ceva în detaliu. Sau poate ești pe marea scenă, discutând despre un subiect care este aproape și drag inimii tale. Aceasta este o perioadă bună pentru a-ți împărtăși cunoștințele.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop