x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6 - 12 iulie. Balanțele acordă mai multă atenție spiritualității

Horoscop săptămânal, 6 - 12 iulie. Balanțele acordă mai multă atenție spiritualității

02 Iul 2020   •   11:34
Horoscop săptămânal, 6 - 12 iulie. Balanțele acordă mai multă atenție spiritualității
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Reușești să te concentrezi cu ușurință pe diferite lucruri pe care le ai de făcut și, în plus, îți organizezi timpul astfel încât să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Ai parte de o săptămână cu adevărat productivă.

Taur

Îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă carieră. Vrei să progresezi din ce în ce mai mult pe drumul pe care ți l-ai ales și, prin urmare, muncești mai mult decât în mod normal. Totuși, încearcă să nu te duci la extenuare.

Gemeni

Această săptămână este despre intimitate. Petreci timp alături de persoana iubită și înveți să discuți deschis despre ceea ce simți. Aceste momente petrecute împreună vă ajută să vă cunoașteți mai bine.

Rac

Comunici din ce în ce mai eficient și, în plus, înveți să muncești în echipă. Astfel, reușești să îți faci ordine în gânduri și să începi să acorzi mai multă atenție părerilor persoanelor din jurul tău. Empatizezi mai mult.

Leu

Romantismul te caracterizează și, prin urmare, petreci mult timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă conectați la un nivel mult mai profund. Mai mult, reușești să-ți organizezi timpul astfel încât să te poți ocupa și de pasiunile pe care le ai.

Fecioară

Visezi cu ochii deschiși, în această săptămână. Te gândești la toate aspirațiile pe care le-ai avut de-a lungul timpului și la care ai renunțat mult prea ușor. În sfârșit simți că ai găsit determinarea necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

Balanță

Spiritualitatea te caracterizează, în această săptămână. Petreci mare parte din timp singur și încerci să te reconectezi cu propria persoană. Astfel, spre finalul săptămânii reușești să îți faci ordine în gânduri și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Scorpion

Săptămâna aceasta este despre interacțiuni cu persoanele speciale din viața ta. Ai multă energie pozitivă și vrei să scapi de tot ce înseamnă rutină. Astfel, încerci tot felul te activități noi care te ajută să te cunoști mai bine.

Săgetător

Ai multă energie și o îndrepți spre lucruri productive. Astfel, în această săptămână începi să muncești la un proiect mai vechi pe care l-ai tot ignorat. În plus, reușești cu ușurință să îi motivezi pe cei din jurul tău.

Capricorn

Este posibil să intri într-un conflict minor cu o persoană specială din viața ta, la începutul acestei săptămâni. Dacă reușești să renunți la orgoliu, problema se va rezolva mai repede decât îți amintești. Spre finalul săptămânii, acorzi mai multă atenție relaxării.

Vărsător

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești și, prin urmare, este posibil să te trezești în tot felul de conflicte pentru că reacționezi impulsiv. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere despre problemele cu care te confrunți.

Pești

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Prin urmare, petreci mult timp ocupându-te de pasiunile pe care le ai în zona artelor. Înveți să te exprimi din ce în ce mai bine prin intermediul artei, iar acest lucru te ajută să te redescoperi.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 6-12 iulie