x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6-12 iunie 2022. Taurii fac planuri pe termen lung. Fecioarele sunt productive

Horoscop săptămânal, 6-12 iunie 2022. Taurii fac planuri pe termen lung. Fecioarele sunt productive

05 Iun 2022   •   10:26
Horoscop săptămânal, 6-12 iunie 2022. Taurii fac planuri pe termen lung. Fecioarele sunt productive
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta Saturn este retrograd în Vărsător până la sfârșitul lunii octombrie. Soarele face semisextil cu planeta Ucranus din Taur, pe 7 iunie.

Berbec

Săptămâna aceasta, tu ești viața petrecerii. Ai oportunitatea ta de a te reconecta cu grupuri, organizații, cluburi și organizații caritabile. S-ar putea să vrei să faci ceva în politică sau să muncești pentru a-ți înfrumuseța cartierul. Este timpul să te conectezi cu alți profesioniști. Dialogul tău intern dezvăluie ce simți despre tine însuți. Ia în considerare schimbarea discursului. Este timpul să-ți vorbești cu dragoste, compasiune și iertare. Dacă vrei să te simți mai bine, tratează-te la fel cum faci cu pe cei pe care îi iubești. În scurt timp, vei descoperi că ai mai multă energie și o perspectivă mai bună asupra vieții.

Taur

Îți faci planuri pe termen lung. S-ar putea să arunci o privire atentă asupra carierei tale, companiei pentru care lucrezi și industriei în care te afli. Este timpul să-ți evaluezi perspectivele pe termen lung. Cauți securitate și un loc confortabil în care să fii, așa că ar fi stresant pentru tine să lucrezi pentru o companie instabilă. Poate vrei parcurgi rapoartele companiei pentru a vedea dacă acesta este un loc bun pentru a rămâne. Aacum îți vei gestiona banii diferit. Poate ai decis să faci economii. Ești pe drumul spre prosperitate.

Gemeni

Acum înveți mai multe despre tine. S-ar putea să dezvolți un interes profund pentru gândirea filozofică, să începi să citești cărți despre stoicism sau să te întrebi dacă toți trăim în Matrix. Momentele fericite pot fi găsite prin a fi prezent și a simți pe deplin cu toate simțurile tale. IA în considerare să stai într-o zonă de lumină solară, să simți briza pe piele, să asculți un câine care lătră în depărtare și doar să respiri. Schimbă-ți mentalitatea și poți găsi mici momente care merită remarcate pe parcursul zilei. 

Rac

S-ar putea să devii destul de serios să economisiești pentru pensie, să te uiți la diverse strategii de venit pasiv, de la marketing afiliat la minerit de criptomonede. Și oricât de interesante ar putea părea unele dintre aceste scheme, vei fi destul de conservator pe măsură ce faci pași înceți înainte. Ai putea, de asemenea, să devii destul de frugal și să te bucuri de vizionarea excesivă a videoclipurilor care economisesc bani online. Ar putea exista însă un ușor conflict între timpul petrecut singur și invitația unui prieten. Uneori, vrei doar să taci să te ghemuiești într-un scaun confortabil și să citești o carte bună. Dar îți iubești prietenii și ești acolo pentru ei când te sună. 

Leu

Vremurile vechi ar putea fi din nou aici. Te-ai putea reconecta cu cineva din trecutul tău. Numele acestei persoane poate apărea pe rețelele sociale împreună cu informațiile de contact. Te gândești bine înainte să faci acest pas. Vei avea și probleme tehnice, cu laptopul tău, ceea ce te frustrează. Nimic nu pare să funcționeze corect. Semnalul WiFi este slab sau imprimanta nu mai are cerneală. Și nici nu  ai răbdare pentru toate acestea.

Fecioară

Ești chiar mai productiv decât de obicei.În următoarele câteva luni, ai putea întruchipa principiile cărții clasice Cele 7 obiceiuri extrem de eficiente. Vei fi astfel mai productiv, iar acest lucru poate duce la unele rezultate fenomenale până la sfârșitul anului. Este timpul să îți reînoiești o licență profesională. AIi nevoie de credite de educație continuă pentru a satisface anumite cerințe ale locului de muncă. Și toate acestea s-ar putea să vină brusc, în timp ce încerci cu nerăbdare să navighezi pe un site guvernamental prost conceput. Renunță la frustrare și notează această sarcină în calendar. 

Balanță

Îți revizuiești responsabilitățile, realizările și obiectivele când vine vorba de artă și muzică, și de influența pe care vrei să o ai în viața copiilor sau a rudelor mai tinere. Ai putea realiza lucruri care au fost pe lista ta de mult timp. Acest lucru va necesita muncă grea și dedicare. Simți că te afli în  fața Muntelui Everest, dar ești un alpinist mai bun decât crezi. Te ocupi de partea financiară a planurilor de călătorie. Faci rezervări și te asiguri că îți vor fi rambursați banii pentru biletele nefolosite.

Scorpion

Este posibil ca cineva să se mute în casa ta sau poți aborda unele probleme cu locuința. Acesta este un moment pentru a face reparații la domiciliu. S-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult spațiu pentru a îmbunătății relațiile acasă. Acesta este un proces care poate duce la o viață fericită. S-ar putea să colaborezi cu un prieten sau un coleg. Poate că ei au abilitățile tehnice și tu ești grozav la vânzări, sau ai viziune și ei au niște bani în plus. Acest acord este slab în acest moment, dar poate fi consolidat printr-o bună comunicare.

Săgetător

 Este posibil să ai în curând contracte de semnat. Poți face schimbări benefice pentru tine dacă ești dispus să depui eforturi, să negociezi, să cauți soluții. În următoarele câteva luni, este posibil să cumperi o mașină, o locuință sau să semnezi un contract de muncă/  de angajare. S-ar putea să existe o anumită atracție între tine și cineva cu care lucrezi. Această persoană ar putea fi un coleg. Acest lucru ar putea duce la ceva interesant, dar acum este ca și cum ai merge pe gheață subțire. Ești gata să faci pasul?

Capricorn

Săptămâna aceasta, ești pe drumul spre prosperitate. Poate găsești un sistem bun pentru a-ți urmări banii, a-ți crește investițiile sau a-ți achita datoriile. Totodată, rutina ta ar putea fi schimbată. Orice a fost în programul tău nu pare să se realizeze și nici nu ai chef să o faci. Ar putea fi multe întreruperi astăzi. În același timp, vrei ceva nou. Încercați să-ți menții programul flexibil.

Vărsător

Să crezi în tine îți aduce rezultate grozave. În următoarele câteva luni, s-ar putea să te simți obligat să-ți crești competențele și să-ți îmbunătățești abilitățile. Această energie îți poate aduce disciplina de care ai nevoie pentru a te concentra asupra obiectivelor reale.  Ai putea fi atras de cineva nou. S-ar putea să provină dintr-o țară străină, să provină dintr-un alt mediu socio-economic  sau să lucreze într-o profesie foarte diferită de tine. Dar ești pregătit pentru o mică aventură și, în plus, inima vrea ceea ce vrea ea.

Pești

Ai un impact asupra lumii. Ești foarte conștient de ceea ce se întâmplă în lume și vrei să ajuți. Cariera ta s-ar putea schimba spre munca pentru o organizație nonprofit sau activism politic în următoarele câteva luni. Ai putea să te implici în comunitatea ta pentru a schimba opinia publică și mintea alegătorilor. Aceasta ar putea marca una dintre cele mai împlinite perioade spirituale din viața ta.  Dar se întâmplă să ai probleme de comunicare. Nu este însă nimic major. Fii atent la telefon, poți primi un apel care îți va aduce schimbări.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop