x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6-12 martie 2023. Berbecii sunt încrezători. Leii și Vărsătorii vor să facă investiții

Horoscop săptămânal, 6-12 martie 2023. Berbecii sunt încrezători. Leii și Vărsătorii vor să facă investiții

de Moira Dună    |    02 Mar 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 6-12 martie 2023. Berbecii sunt încrezători. Leii și Vărsătorii vor să facă investiții
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt încrezători, Taurii se întâlnesc cu prietenii, Gemenii vor program mai flexibil la locul de muncă, Racii călătoresc, Fecioarele flirtează, Balanțele vor să iasă din rutină, Scorpionii socializează, Săgetătorii și Capricornii se distrează, iar Peștilor le apare o dragoste din trecut.

Soarele din Pești face sextil cu Uranus din Taur. Luna plină are loc pe 7 martie 2023, în zodia Fecioarei. 

Berbec

Încrederea în tine te pune pe calea cea bună

S-ar putea să ai fulgerări de intuiție care te fac mai sigur de deciziile tale. Vrei să mergi într-o nouă direcție. S-ar putea să nu fie un drum familiar dar în inima ta știi ce vrei să faci. Și da, există un risc financiar asociat cu această alegere, dar ești gata să arunci zarurile.

Gândește-te la decembrie 2022. Sunt unele lucruri care s-au întâmplat la locul de muncă și acum revin. Iar ceea ce a funcționat înainte poate funcționa din nou, deși cu câteva modificări. Dacă te-ai gândit să-ți schimbi locul de muncă atunci, această idee revine acum. 

Taur

Ești popular

Ai prieteni foarte diferiți. Unii sunt excentrici dar îți plac. Ocazional îți place să îi aduci pe toți împreună. 

Luna plină produce efecte asemănătoare cu luna decembrie 2023 așa că ți s-ar putea întoarce o oportunitate romantică. Poți întâlni, întâmplător, pe cineva cu care ai putea intra într-o relație de dragoste ori apare un fost iubit și se renaște pasiunea dintre voi. Redecorează-ți dormitorul și pregătește-te pentru nopți fierbinți. 

Gemeni

Explorezi noi posibilități

Ești mulțumit de locul tău de muncă dar vrei mai multă libertate. Este momentul să discuți cu șeful tău pentru a-i sugera câteva schimbări în programul tău. 

Finalizezi ceva ce ai început în decembrie 2022. Poate fi vorba de o renovare, despachetarea după o mutare recentă sau pentru a-ți închiria altceva. Ești motivat să termini lucrurile pe care le-ai tot amânat. 

Rac

Eforturile tale dau roade

Ai putea face o călătorie bruscă - să vizitezi o rudă ori o excursie scurtă pentru a te întâlnii cu prietenii, sau dai o fugă să vezi marea. 

Unele documente pe care nu le-ați terminat anul trecut s-au întors. Sau poate ai crezut că le-ai finalizat dar ți s-au returnat. Dacă ai depus o cerere și nu ai primit un răspuns, este momentul să cercetezi motivele.

Leu

Îți extinzi interesele 

S-ar putea să dai peste o posibilitate profitabilă. Cineva îți poate prezenta un nou tip de investiție sau te informezi despre noi oportunități de sporire a veniturilor.

Acorzi atenție deosebită finanțelor tale. Gândurile de a face bani din surse noi și conștientizarea a ceea ce cheltuiești, te pun pe drumul prosperității. S-ar putea să fii foarte entuziasmat de bugete și rambursarea datoriilor. Ai putea face progrese excelente într-un timp foarte scurt.

Fecioară

Lucruri bune vin în viața ta

O întâlnire întâmplătoare îți stârnește imaginația. Un străin atrăgător s-ar putea să-ți deschidă ușa și să-ți facă cu ochiul. Ai putea trimite mesaje unei persoane pe care ai cunoscut-o online. Inima îți bate cu putere când te gândești la romantism.

Cineva din trecut revine în viața ta. Ar putea fi un prieten cu care nu ai mai vorbit de luni de zile, iar acum puteți rezolva neînțelegerile și începeți ceva nou. 

Balanță

O schimbare de direcție îți luminează zilele

Nu ai chef să te dedici sarcinilor zilnice. Vrei să te eliberezi de rutinele tale și să faci ceva interesant și diferit. Aceasta nu trebuie să fie o schimbare majoră. Făcând un lucru mic și nou, poate adăuga o scânteie vieții tale. Vrei să meditezi, să creezi sau să joci un joc video care te poartă într-o lume fantastică. S-ar putea să decizi că vrei o magie adevărată în viața ta, așa că aprinzi lumânări și lucrezi cu cristalele.

Scorpion

Un eveniment îți aduce bucurie

Ai putea avea o întâlnire. S-ar putea să întâlnești pe cineva nou și vrei să stabilești o întâlnire. Intri în vorbă cu un străin atrăgător. Acesta este un moment bun pentru a intra în legătură cu oamenii prin intermediul aplicațiilor de întâlniri. 

Un prieten cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme s-ar putea să revină în viața ta. Ar putea avea o oportunitate de afaceri interesantă pentru tine sau ai putea primi o invitație să-l vizitezi. 

Săgetător

Primești vești bune

Un membru al familiei organizează o petrecere. Poate nu v-ați mai văzut de ceva vreme. S-ar putea să aibă o veste mare mare și trebuie sărbătorită. 

Ar putea fi unele schimbări la locul de muncă. Compania ta ar putea face un anunț important. Este posibil să existe o fuziune sau o achiziție. Asta ar putea însemna deschiderea de noi poziții și oportunități pentru tine, dar mai întâi trebuie să te decizi ce cauți. 

Capricorn

Te distrezi  

Faci niște exerciții în timp ce te distrezi. Ai putea să mergi la un curs de dans sau să faci tai chi în parc. 

Ai putea fi foarte concentrat pe educația ta. Dacă ești la școală, s-ar putea să dai teste ori vorbești cu profesorii copilului tău. De asemenea, este posibil să aplici pentru cursuri care încep în toamnă. Toate acestea necesită concentrare, dar ar trebui să fii foarte mulțumit de rezultate.

Vărsător

Inima ta este acasă 

S-ar putea să fii tentat să faci o achiziție impulsivă. Ar putea fi o piesă de artă sau mobilă pentru camera de zi. Sau ar putea fi o bijuterie strălucitoare.

Acum mintea ta ar putea fi pe investiții și crearea de venituri pasive. S-ar putea să auzi de la un prieten care acum câștigă bani într-un mod inedit și ești tentat să faci și tu același lucru. 

Pești

Bucură-te de trecut

S-ar putea să faci lucruri neobișnuite. Ai putea să te ridici și să-ți asumi un rol de lider, surprinzându-ți pe tine și pe ceilalți. Ai putea să dansezi în fața unei mulțimi sau să cânți karaoke. Te simți îndrăzneț și curajos.

Un iubit din trecut reapare în viața ta. Te caută brusc și te întrebi dacă de data aceasta ar putea funcționa. Cântărești opțiunile în timp ce te gândești dacă s-a schimbat. Este timpul pentru decizii și discernământ.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal