x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6 – 12 septembrie 2021. Săgetătorii vor avea parte de o aventură neașteptată

Horoscop săptămânal, 6 – 12 septembrie 2021. Săgetătorii vor avea parte de o aventură neașteptată

04 Sep 2021   •   17:53
Horoscop săptămânal, 6 – 12 septembrie 2021. Săgetătorii vor avea parte de o aventură neașteptată
Sursa foto: Unsplash.com

Berbec

Este Luna nouă în Fecioară și există trei aspecte importante. Ai capacitatea de a rezolva mari probleme, de a răsturna decizii ce păreau de nerezolvat și de a-ți transforma direcția vieții. Dar trebuie să preiei cârma pentru a folosi această energie puternică. Chiar și micile schimbări pe care le faci se pot adăuga la o nouă cale de viață peste un an de acum. Este posibil să te uiți la prietenii într-un mod foarte practic. S-ar putea să suni la amici pentru a vedea dacă îți vor ajuta copilul să strângă bani pentru un proiect școlar.

 

Taur

Este posibil să îți planifici săptămâna și să aștepți cu nerăbdare să te întorci la muncă. Sau cauți să îți dezvolți abilitățile considerabile pentru a găsi o poziție mai bună. Este o zi bună pentru a ajunge la oamenii de pe LinkedIn, în special la foștii colegi și manageri.

Ai o abilitate naturală de a manifesta confort material. Dacă nu ai folosit această aptitudine de ceva vreme, este timpul să faci niște exerciții. Obții o viziune clară a ceea ce ți-ai dori să atragi în viața ta.

Îmbini dorința cu încrederea și sentimentul de împlinire. Nu este momentul să te târguiești cu Universul pentru ceea ce îți dorești. Când te simți demn de ceea ce ceri, acționează.  Urmărește semnele, pentru a decide când să faci asta.

 

Gemeni

Este posibil să te pregătești pentru începerea anului școlar, fie ca profesor, fie ca elev. Aceasta este o perioadă bună pentru a pune totul în ordine în ceea ce privește aprovizionarea sau o zonă de studiu. Este o perioadă pentru a-ți urmări unul dintre obiectivele tale îndrăznețe și de a face pași inainte. Esti in rolul unui trapezist, căruia i-a venit rândul să facă marea săritură. Curaj,  familia ta fie va fi 100% de partea ta, fie va „bloca ușa”. Așadar, fii atent și da dovada de discernământ înainte de a-ți dezvălui planurile celor apropiați. Rudele tale vor fi destul de precaute in ce priveste obiectivele tale.

 

Rac

S-ar putea să faci curățenie generală în casă înaintea începerii anului școlar. S-ar putea, de asemenea, să fie nevoie să împachetezi lucruri de care nu mai ai nevoie și să creezi un spațiu de lucru în casă. Acesta ar putea fi începutul afacerii tale secundare sau prima vânzare în magazinul tău online. Gândește-te în linii mari și apoi pune-ți planurile în mișcare.

Dacă cunoști pe cineva cu care ai vrea să lucrezi, ia în considerare contactarea acestei persoane  pentru a vedea dacă se poate face un aranjament. Poate fi un inceput. Învinge modestia și ezitarea ta naturală și exprima-ti dorințele.

 

Leu

Tu și partenerul s-ar putea să aveti o conversație foarte serioasă. Acest lucru poate fi legat de viitorul relației voastre sau de modul în care gestionați influențe din exterior, cum ar fi socrii, neplăcerile din vecinătate sau bugetul. Poți realiza multe găsind un teren comun și fiind deschis la compromisuri. Astfel iți poți întări relația.

O energie puternică creează o schimbare în planuri. S-ar putea să fii implicat într-o afacere majoră, să semnezi documente importante sau să propui o colaborare. Acest lucru ar putea implica achiziționarea unei case sau a unei mașini. Tu și un prieten ați putea începe o afacere împreună. O privirea de ansamblu este o idee bună.

Ai o fire practică. Poți să pui la punct un plan de afaceri în mai puțin de o zi. Dar există o mare tentație de a amâna lucrurile pe a doua zi. S-ar putea să folosești această energie pentru activități riscante. Fii atent cu această energie puternică. Este mai bine folosită pentru negocieri de afaceri decât pentru schi acrobatic acvatic.

 

Fecioara

Dacă muncești câteva ore în plus, poți câștiga mai mulți bani decât câștigți de obicei pe oră la job. S-ar putea să ai o idee majoră. Acesta este un aspect care îți supraalimentează creierul, în special pentru analiză, gândire critică și luarea deciziilor. Poți folosi această energie pozitivă intr-o direcție nouă.

În această perioadă se deschid uși pentru ca cineva să se îndrăgostească de tine. Această persoană poate fi deja în viața ta și își dă seama brusc cât de mult te admiră și ține la tine. Sau ar putea fi cineva pe care îl întâlnești întâmplător. Fii deschis la o nouă conexiune pentru prietenie sau ceva mai mult. Acest lucru te poate duce într-o direcție complet nouă.

Poate dorești să faci ceva care nu îți este caracteristic. În general ești prudent și grijuliu, dar acum îți vine să te duci să alergi printre aspersoare. Și poate că poți face asta mână în mână cu cineva nou. Dacă ești în căutarea dragostei, verifică cine îți face cu ochiul pe un profil de întâlnire online.

 

Balanța

Este timpul să devenim serioși. Uneori te poți supra-aglomera la muncă, lăsând puțin timp pentru petrecerea timpului liber.

Există o energie plină de forță. Probabil că cineva te așază pe un piedestal. Poate vor să te invite la distracție, dar se tem că îi vei refuza. Această persoană te poate admira de departe, așteptând un zâmbet de la tine ca semnal de abordare. Dacă iubirea este ceea ce cauți, este timpul să deschizi ochii.

Trenul iubirii merge cu viteză înainte. Aceasta este o zi excelentă pentru a lua legătura cu oamenii de pe o platformă de întâlniri online sau pentru a telefona pețitoarei și a-i spune că ești gata să-ți întâlnești alesul sau aleasa.

 

Scorpion

Cineva din familie te poate pune să juri că îi vei păstra secretul. Acesta ar putea fi un frate sau o rudă mai tânără care ia o decizie cu privire la viitorul lor și nu așteaptă mult sprijin de la membrii familiei (în afară de tine, desigur). Ești bun în păstra un secret, dar acum cântărești consecințele potențiale ale planurilor acestui individ.

Steaua de seară, Venus, sugerează că cineva are nevoie de dragostea și sprijinul tău. Ar putea fi un telefon în mijlocul nopții de la cineva la care ții. Te caută să il mai salvezi  incă o dată. Oamenii sunt oglinda ta, reflectând comportamentele tale înapoi către tine. S-ar putea să observi că și tu ești blocat într-o buclă. E timpul să cauți o ieșire. Observă povestea pe care o spui. Odată ce există o nouă narațiune, totul se schimbă și poți începe ceva nou.

 

Săgetător

Fii flexibil în această săptămână. E posibil să ratezi o întâlnire sau să mergi la cafeneaua greșită pentru a întâlni pe cineva. Nu este vina nimănui. Sunt circumstanțele săptămânii.

Ești foarte concentrat să te distrezi. Nimic nu va sta în calea ta. Dar aceasta nu este o zi de pierdut la vizionarea reluărilor TV sau doar la derularea pe telefon. Astăzi este o zi bună pentru a face ceva foarte diferit. Caută ceva neobișnuit de făcut în această săptămână.  Este oportunitatea ta de a ieși din zona ta de confort și într-un fel de a te testa. Și, deși s-ar putea să fii inconfortabil pentru o clipă, asta face parte din aventură.

 

Capricorn

Aceasta poate fi o perioadă de vacanță pentru tine, dar există o energie excelentă în carieră acum. Ia în considerare să aloci o oră sau două din zi pentru a posta CV-ul actualizat sau pentru a contacta pe cineva de la un site web profesionist pentru a-l informa că ești în căutarea unui nou loc de muncă.

Ești plin de viață. Atragi energie pozitivă ca un magnet. Dacă ești în vacanță, ai putea fi așezat lângă un influencer celebru. Dacă ești la locul de muncă, ai putea lucra cot la cot cu CEO-ul. Aceasta este o perioadă bună pentru a ajunge la stele. Amânarea la care recurgi în ultima vreme este legată de lipsa de incredere în tine. Este un aspect puternic care te poate propulsa înainte. Este vorba despre a ajunge la cineva din afara sferei tale și de a-i spune cât de talentat și ambițios ești.

 

Vărsător

Te pregătești un nou an școlar, iar acum a venit timpul să te decizi pentru ce vei studia în următoarea perioadă. Chiar dacă nu te afli într-un cadru școlar formal, există întotdeauna lucruri noi de învățat. Dar nimic nu se întâmplă fără disciplină. Ia în considerare crearea unei zone de studiu pentru tine și revizuirea tehnicilor de studiu.

Energia zumzăie. Dacă cunoști pe cineva cu care ai dorit să te întâlnești, este momentul să o inviți la o cafea. Iubirea poate avea un efect foarte puternic asupra ta. Dacă ești deja într-o relație de iubire, gandeste-te să recurgi la un gest romantic. Înainte de a-ți da seama, inima îți va bătea tare și vei simti furnicături peste tot.

 

Pești

Tu și iubita ta s-ar putea să încuiați ușa dormitorului. Este timpul pentru o perioadă liniștită de calitate împreună. Sau închiriați o cameră de hotel frumoasă cu vedere la piscină. Aceasta ar putea fi o săptămână plină de dragoste. In aer se simte o energie vibrantă. Din când în când, este o idee bună să anunți Universul ce dorești. Este timpul să-ți stabilești un obiectiv.

Un prieten de-al tău poate avea cunoștințele și abilitatea de a lansa o afacere. Și el adoră ideile tale nebunești. Adunați-vă și descrieți-vă viziunea. Această persoană are mai multe resurse decât știi tu și ar putea fi dispusă să investească în tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal