x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 7 - 13 martie 2022. Taurii trebuie să facă schimbări pentru a-și atinge obiectivele. Balanțele sunt în centrul atenției

Horoscop săptămânal 7 - 13 martie 2022. Taurii trebuie să facă schimbări pentru a-și atinge obiectivele. Balanțele sunt în centrul atenției

07 Mar 2022   •   10:13
Horoscop săptămânal 7 - 13 martie 2022. Taurii trebuie să facă schimbări pentru a-și atinge obiectivele. Balanțele sunt în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Planetele Venus și Marte au intrat în Vărsător. Mercur face careu cu Nodurile lunare. O perioadă în care majoritatea zodiilor vor trebui să facă schimbări, în gânduri, dorințe, acțiuni.

Berbec

În această săptămână vei începe lucruri noi și interesante. Poate fi vorba despre tehnologie, prieteni sau o activitate. Este important să te gândești unde vrei să fii peste un an sau peste cinci ani. Aceasta este o energie bună pentru a privi tendințele și modul în care acțiunile tale de astăzi te ajută să devii cine vrei. Stabilește-ți astfel obiectivele. Dorința de a fi sănătos și în formă în viitor te poate ajuta să renunți la o felie de cheesecake astăzi.

Taur

Poate trebuie să schimbi cursul. Ai nevoie de compromisuri pentru a-ți atinge obiectivele. Acest lucru este valabil mai ales la locul de muncă, deoarece este posibil să pregătești oameni noi  noi sau să o echipă de colegi indisciplinați. Totul se va rezolva în cele din urmă, dar îți pune răbdarea la încercare. Sunt momente în care ești atât de concentrat pe următorul pas încât nu te uiți la imaginea de ansamblu. Te va ajuta Acest lucru te va ajuta să faci alegeri prudente în viitor.

Gemeni

Găsești o cale mai ușoară pentru a ajunge la destinație. Acest lucru se datorează rețelei de persoane utile pe care le cunoști deja. Pot fi persoane pe care le cunoști de la școală sau din călătoriile tale. Dacă cauți un sfat, începe prin a cere prietenii tăi. Ai o perspectivă asupra lucrurilor în ceea ce privește viitorul tău personal. S-ar putea să cauți în întreaga lume locuri grozave în care să te muți sau unde ai putea face contacte pentru afaceri sau pentru o nouă carieră. Te uiți la stabilitatea locului în care stai acum și care sunt perspectivele din punct de vedere financiar și social. Acest lucru îți permite să te îndrepți într-o direcție. Ca și cum ai călători de la Los Angeles la New York, dacă la început te îndrepti cu doar câteva grade spre sud, vei ajunge în Florida.

Rac

E ca și cum toți cei din jurul tău s-au răzgândit. Ai crezut că știi ce faci și dintr-o dată toată lumea vrea ceva diferit la micul dejun, să schimbe programul sau să includă și alți oameni. Cel mai bun pariu al tău este să faci aceste schimbări, chiar dacă s-ar putea să te simți supărat că ceea ce ai pregătit nu mai este ceea ce își doresc oamenii. Te uiți la imaginea financiară pe termen lung. Poate iei în considerare inflația, viitorul băncilor descentralizate sau cum să-ți începi propria afacere. Și totul se rezumă la ajustarea acțiunilor de astăzi pentru a avea un viitor mai bun. 

Leu

Calea spre succes este prin cooperare. Poate trebuie să-i lași pe alții să preia conducerea. Poți să te distrezi de minune la o petrecere sau poți mânca singur aperitivele rămase. S-ar putea să te gândești la câți prieteni ai avut înainte și cum să îți faci mai mulți în viitor. 

Fecioară

Va trebui să schimbi direcțiile. Orice lucru la care lucrezi trebuie lăsat deoparte pentru că a sosit ceva nou. Ar putea fi un nou proiect, un nou software de care trebuie să te ocupi sau un termen limită care trebuie respectat. Nu-ți plac întreruperile  dar înțelegi că schimbările pot aduce rezultate spectaculoase. Îți știi obiectivele. Este vorba despre concentrarea asupra proceselor pe care le faci zilnic. S-ar putea să fii obosit când ajungi acasă de la serviciu, dar dacă petreci 15 minute cu hobby-ul tău, vei realiza ce îți dorești. 

Balanță

Invitațiile sociale abundă. Ești frumoasa balului. Primești invitații în dreapta și în stânga. Prietenii ies dintr-o hibernare lungă și caută să socializeze. Cartea ta de dans s-ar putea umple în cel mai scurt timp cu întâlniri de grup, angajamente sociale și oportunități în cadrul comunității. Acum ești în elementul tău. Dacă ești într-o relație de dragoste, acesta ar putea fi momentul să te gândești la ce poți face în fiecare zi, ceva distractiv, cochet și menține vii flăcările pasiunii. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să realizezi că acțiunile pe care le faci astăzi sunt cele care îți aduc o adevărată conexiune în viitor.

Scorpion

Ai putea întâlni o mulțime de oameni noi. Știi cum e când conduci pe autostradă și deodată apar lumini de frână și un semn de ocolire. Trebuie să ieși de pe autostradă, împreună cu toți ceilalți, proiectele vechi se schimbă și sunt introduse proiecte noi. Cineva vrea să automatizeze ceea ce faci sau să elimine ceea ce ai lucrat. Și unii oameni din jurul tău fac schimbări doar pentru că se plictisesc. Te gândești la trecutul și viitorul familiei tale. Este o perioadă bună pentru a face planuri pe termen lung. 

Săgetător

Cooperarea este numele jocului. Înaintezi prin compromis. Liniile telefonice se deschid astăzi. Este posibil să primiți mesaje și e-mailuri de la o multitudine de persoane. Primești invitații la petreceri, întâlniri de grup. Poate vrei să renunți la ceea ce faci pentru a vedea ce lucruri interesante se întâmplă în comunitatea ta. Sau poate ai cumpărat recent o mașină și ești gata să o arăți tuturor celor pe care îi cunoști. Îți place adesea să stabilești obiective, să-ți decorezi dormitorul, astfel încât să poți sta în pat și să vezi întregul an care urmează. 

Capricorn

Lucruri noi se întâmplă săptămâna aceasta. S-ar putea să trebuiască să schimbi vitezele. SRealizezi brusc cât de repede se schimbă lumea și cât de multe dintre aceste schimbări te-ar putea afecta direct. Unele dintre acestea sunt interesante și potențial profitabile, dar te  gândești la cât de multe ai de învățat. Te poți baza pe prietenii cunoscători de tehnologie și rudele mai tinere pentru a te ghida prin noii termeni și idei care apar în fiecare zi. Este ca și cum ai sta la o răscruce de drumuri cu una dintre acele hărți pliabile de odinioară și-ți dai seama cum să ajungi acolo unde vrei să fii. Te gândești la trecut și la modul în care a fost mai ușor, sau poate că te gândești la oportunități ratate. Dar ai tot viitorul în față, cu multe aventuri și comori pe parcurs.

Vărsător

Gașca se adună săptămâna aceasta. Este o petrecere. Ai o lună pentru a folosi această energie extraordinară. Pe măsură ce îți clarifici obiectivele, vei găsi motivația pentru a acționa. Poți vedea alegerile care te-au adus în acest moment și vezi cum alegerile tale te afectează pe viitor. S-ar putea să te confrunți acum cu o decizie importantă legată de cariera ta, care ți-ar putea afecta casa și viața de familie. Vei merge cu îndrăzneală către necunoscut și probabil că aceasta este direcția corectă pentru tine. Nu rămâne acolo unde lucrurile sunt familiare, ușoare și plictisitoare. Caută aventură.

Pești

Totul este despre munca în echipă săptămâna aceasta. Ca de obicei, vei merge cu fluxul. Acum co-creezi cu Universul. Vei ajunge  la abundență. Începe cu o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești și apoi lasă lucrurile să meargă în direcția dorită. Pasul final este să faci o singură acțiune în lumea reală, care ar putea fi un apel telefonic, un e-mail sau să un anunț prietenilor și familiei. Întâlnești pe cineva care ți-ar putea schimba direcția. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal