x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 8-14 aprilie 2024. Berbecii și Racii fac schimbări. Săgetătorii au parte de surprize

Horoscop săptămânal, 8-14 aprilie 2024. Berbecii și Racii fac schimbări. Săgetătorii au parte de surprize

de Moira Dună    |    04 Apr 2024   •   15:00
Horoscop săptămânal, 8-14 aprilie 2024. Berbecii și Racii fac schimbări. Săgetătorii au parte de surprize
Sursa foto: Hepta

Eclipsa de Soare din Berbec va avea loc pe 8 aprilie 2024. Venus din Berbec face semicareu cu Uranus din Taur.

Berbec

O eclipsă în semnul tău semnalează o schimbare. Ar putea fi ceva care se întâmplă în acest moment și se răspândește prin viața ta sau ar putea fi o decizie pe care ai luat-o și care se va desfășura în următoarele 6 luni. Universul te poate ajuta dacă inițiezi singur schimbarea. Gândește-te să faci ceva diferit.

Ceva pe care vrei să-l cumperi nu este la îndemână sau bugetul nu îți permite. Deci s-ar putea să vrei să schimbi circumstanțele financiare. Acest lucru se poate întâmpla prin găsirea unor modalități de a crește veniturile sau prin respectarea bugetului și renunțarea la ce îți dorești. 

Taur

Oamenii din jurul tău ar putea fi stresați. S-ar putea să aibă loc schimbări în compania ta care să afecteze colegii. Sau ar putea fi o schimbare majoră în familie, care îi pune pe oameni să vorbească și să se întrebe despre viitor. S-ar putea să fii prins în valul de emoții ale oamenilor.

S-ar putea să ieși în evidență din mulțime. Ai putea fi ales să vorbești în numele grupului sau ca lider al unui proiect. S-ar putea să ieși în evidență vestimentar purtând culori strălucitoare sau o ținută cu adevărat elegantă.

Gemeni

Ai putea lua o decizie care să-ți schimbe viitorul. S-ar putea să te vezi peste un an sau cinci ani și să știi că trebuie să schimbi ceva în ceea ce faci astăzi. Ai putea fi inspirat de cineva pe care abia îl cunoști. Și această nouă informație te pune pe o cale diferită.

S-ar putea să realizezi că o conexiune sau o relație nu este atât de solidă pe cât vrei să fie. Și s-ar putea să te simți destul de nehotărât în a merge mai departe în această relație sau ai vrea să te muți. Acesta este un moment bun pentru a analiza ambele scenarii. Și pe măsură ce parcurgi opțiunile din mintea ta, veți dobândi perspective și conștientizare spirituală.

Rac

Ar putea fi schimbări în cariera ta. Acestea s-ar putea să nu se întâmple acum, s-ar putea desfășura în câteva săptămâni sau luni. Dar probabil că știi ce sunt, așa că nu aștepta. Începe să implementezi singur modificările. Este mult mai ușor să ,mergi pe val decât să fii lovit de val.

Unul dintre prietenii tăi s-ar putea să fie foarte stresat de lucrurile care se întâmplă în viața lui și vin la tine pentru mângâiere și liniște. În același timp, s-ar putea să nu fii sigur că are dreptate. ste bine să rămâi neutru.

Leu

Eclipsele aduc schimbare, iar aceasta este legată de convingerile și filozofia ta personală. S-ar putea să obții informații noi care schimbă unele convingeri limitative și îți deschid noi posibilități. În același timp, Universul te-ar putea împinge înainte. Nu lupta împotriva schimbării acum.

La locul de muncă, emoțiile oamenilor pot fi mari. S-ar putea să existe schimbări care să provoace irascibilitate. ÎNu te lăsa prinsi de fricile lor sau blocat în indecizia lor. Cele mai multe din ceea ce auzi sunt doar zvonuri.

Fecioară

Universul ar putea semnala că acesta este momentul să-ți iei finanțele în propriile mâini. Ai putea să descoperi că ești mai îndatorat decât știai sau că ratele dobânzilor tale cresc. Este timpul să preiei controlul și să conduci această barcă într-o nouă direcție.

S-ar putea să te simți foarte indecis dacă să te întorci la școală sau la ce școală vrei să mergi sau ce vrei să studiezi. Dacă acum nu este termenul limită, păstrează această decizie pentru altă dată. Sunt prea multe informații de procesat acum.

Balanță

O relație importantă s-ar putea simți dezechilibrată. Este posibil să dai mai mult decât primești sau să te simți sufocat. Este timpul să restabilești un echilibru având o discuție, vorbind despre sentimente și ascultând punctul de vedere al celuilalt. Poți găsi puțină liniște.

Te-ai putea simți destul de nehotărât, mai ales în privința chestiunilor financiare. Este posibil să ai câteva opțiuni, cum ar fi alocarea de fonduri sau să decizi dacă să mergi mai departe cu recomandările brokerului tău. S-ar putea să simți presiunea să iei o decizie dar ar fi mai bine să aștepți.

Scorpion

Secretul pentru rezultate mai bune este să-ți schimbi rutina zilnică. Lucrurile pe care vrei să le realizezi se vor manifesta prin acțiuni minuscule, iar această eclipsă de soare te provoacă să modifici ceea ce faci. O mică schimbare de curs te-ar putea ajuta să ajungi la o destinație total diferită. Fă ceva diferit de ceea ce ai făcut înainte.

S-ar putea să simți o mare indecizie în legătură cu o conexiune romantică. Ar putea exista plusuri și minusuri în legătură cu relația. Sau s-ar putea să te simți uneori foarte atras de persoana respectivă și uneori să simți că vrei să fugi. Universul îți cere să te gândești la asta. Nu trebuie să iei o decizie acum. 

Săgetător

Ar putea fi un anunț mare în familie, cum ar fi sarcina sau un copil care fuge să se căsătorească. S-ar putea să anunți o logodnă și să surprinzi prietenii și familia. Dacă ești în căutarea dragostei, te poți îndrăgosti destul de profund. 

O schimbare bruscă a procedurilor ar putea provoca multă confuzie celor cu care lucrezi. Și toată această schimbare ar putea provoca o oarecare frustrare în tine și în cei din jurul tău. În loc să încerci să lupți împotriva schimbării, dă-te deoparte și lasă emoțiile să se calmeze.

Capricorn

Ar putea fi mari schimbări acasă. Ai putea decide că vrei să te muți, să vinzi casa sau să renovezi.  Ar putea exista și schimbări în familie cu anunțul unei sarcini sau ca unul dintre copiii tăi se mută înapoi acasă.

Toate schimbările care au loc în viața ta ar putea să te streseze puțin. S-ar putea să te simți nehotărât în ce direcție să mergi. Ai putea fi stresat de indecizia altor oameni. S-ar putea să trebuiască să lași lucrurile să se desfășoare singure.

Vărsător

Este timpul să-ți schimbi gândirea. Dacă ai aceleași gânduri din nou și din nou, ajungi la aceeași concluzie. Acum s-ar putea să obții informații noi care te fac să regândești cu adevărat ceea ce credeai că este o afacere încheiată. În acest moment, nu te ține cu îndârjire de idei vechi. Caută ceva nou și îacest lucru te va catapulta înainte.

Ideile tale inovatoare îi pot stresa pe ceilalți. S-ar putea să blochezi o tradiție în familie sau să sugerezi unele lucruri care sunt cu mult în afara zonei lor de confort. Înțelege că, dacă ești respins de oamenii la care țini, înseamnă că nu au procesat încă aceste informații noi.

Pești

Poți face schimbări în finanțele tale în următoarele 6 luni. Începe prin a lua noi măsuri acum. Plantează semințele pentru o recoltă mai bună, având grijă de banii tăi, respectând bugetul și căutând surse suplimentare de venituri. Nu numai că ai putea să te scoți dintr-o groapă, dar și să construiești un monument.

S-ar putea să fii foarte stresați pentru că încerci să iei o decizie cu prea puține informații. S-ar putea să fie nevoie să scrii argumentele pro și contra. Dar în cele din urmă, aceasta ar putea fi doar ca o mână de poker. Trebuie să-ți citești adversarii pentru a ști ce să faci, potrivit astrology.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscp saptamanal