x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 8-14 august 2022. Berbecii fac economii. Taurii văd luminița de la capătul tunelului

Horoscop săptămânal, 8-14 august 2022. Berbecii fac economii. Taurii văd luminița de la capătul tunelului

04 Aug 2022   •   14:45
Horoscop săptămânal, 8-14 august 2022. Berbecii fac economii. Taurii văd luminița de la capătul tunelului
Sursa foto: Nine Koepfer Unsplash.com

Planeta Marte se află în Taur iar Saturn în Vărsător. Venus în Rac face opoziție cu Pluto din Capricorn pe 8 august.

Berbec

Te miști foarte repede și nu prea reușești să pui frână. Vrei să economisești pentru o achiziție mare sau pentru că vezi viitorul ca fiind mai puțin sigur decât de obicei. Cu această energie, poți beneficia de prudență. Poate vrei să aștepți 48 de ore înainte de a apăsa butonul „cumpără acum”. Neînțelegerile referitoare la o problemă de familie sunt în creștere. S-ar putea să vrei să stai pe margine, dar ești atras în dispute și trebuie să alegi o parte. Îți place să acționezi rapid și să rezolvi lucrurile dar membrii familiei tale vor să-ți prezinte nemulțumirile în detaliu.

Taur

Vezi luminița de la capătul tunelului. Ar putea exista o anumită instabilitate în compania unde lucrezi. Din păcate, aceste lucruri sunt în afara controlului tău. Ceea ce poți face este să te transformi într-un atu valoros, lucrând bine cu colegii și managerii. Acest lucru te poate ajuta în vremuri incerte. Primești informații neclare și pierzi mult timp evaluând potențialele rezultate din această comunicare destul de vagă. Ai putea să-i întrebi pe alții ce cred. Cauți indicii, dar toate răspunsurile vor veni mai târziu. Este nevoie de răbdare acum.

Gemeni

Săptămâna aceasta începe încet, dar se termină cu explozie. Chiar dacă ai planuri astăzi, inima ta nu este în ele. Ai nevoie de o zi de relaxare pentru a aduna toate informațiile.Ar fi bine să te răsfeți cu o ceașcă de ceai de plante, o baie într-o piscină sau ceva timp într-o cadă cu hidromasaj. Ceva pe care vrei să-l cumperi s-ar putea să se fi scumpit dar încă ești obsedat de el și te gândești să-l cumperi oricum. Înainte de a finaliza tranzacția, ia în considerare să cauți în jur alte alternative care ar putea fi mai ieftine.

Rac

Frustrarea se poate transforma în succes. Te-ai putea simți frustrat și chiar rănit când descoperi că cineva apropiat nu a fost complet sincer cu tine. Desigur, au existat circumstanțe atenuante și nu s-a simțit în stare să-ți spună toată povestea. Dar este greu să nu te simți puțin dezamăgit pentru că i-ai dat atât de mult acestei persoane. S-ar putea să-și exprime regretul, dar va trebui totuși să fii circumspect. Probabil ai sentimente romantice obsesive față de cineva pe care îl cunoști. E ca și cum un roman de dragoste ți se petrece în cap. S-ar putea să nu te gândești la nimic altceva. Și apoi, spre surprinderea ta, această persoană te contactează. E ca și cum ați fi legați telepatic

Leu

Un mic eșec este urmat de un câștig mare.Există câteva provocări dar este important să fii optimist. Ocazional, când urci un munte, vei aluneca câțiva metri înapoi, înainte de a putea avansa din nou spre succes. S-ar putea să fii atât de obsedat să termini un proiect, încât te culci foarte târziu. Acest lucru ar putea să te priveze de somn. Ar fi înțelept să echilibrezi această energie. Recunoaște că soluțiile vor veni mai ușor atunci când ești odihnit.

Fecioară

Vremurile dificile fac loc unei descoperiri. S-ar putea să fii pe drum și, prin urmare, să găsești aproape totul puțin provocator. Dar te simți atât de viu, deoarece ești atent la ceea ce ai nevoie, unde să dormi și cum faci lucrurile zilnice. Dacă nu călătorești acum, rutinele de zi cu zi ar putea părea banale și iritante. Lucrurile se pot îmbunătăți atunci când pleci în vacanță. Un prieten ar putea fi interesat romantic de tine. Și acest lucru ar putea fi tentant dar și complicat dacă unul sau amândoi sunteți într-o relație.

Balanță

Înveți despre propria ta capacitate de a reuși. Ar putea exista o oportunitate pentru tine de a câștiga mai mulți bani. Acest lucru ar putea implica o conexiune de afaceri care se află în afara zonei tale de confort. Cântărești șansele cu toleranța ta la risc. Dacă este vorba despre o investiție financiară, s-ar putea să vrei să faci o pauză, dar dacă este vorba despre o legătură de muncă, ia în considerare să mergi mai departe. S-ar putea să realizezi cât de mult te afectează deciziile altora. Această conștientizare te poate ajuta să faci alegeri mai bune. Acum ești liber să-ți urmezi propriile convingeri, opinii și calea care îți va aduce bucurie. Asta nu înseamnă că va fi ușor. Trăiești într-o societate în care mulți oameni își spun părerile.

Scorpion

Un mic efort te face mai puternic. S-ar putea să încerci să obții o relație personală pe o bază mai bună. Acesta, desigur, este un efort comun, dar unul dintre voi trebuie să încerce puțin mai mult și, din moment ce acest aspect te afectează, responsabilitatea revine în sarcina ta. Ia în considerare să faceți tot posibilul pentru a-ți face partenerul fericit și acest lucru te va ajuta la hrănirea relației. Deși pot exista întreruperi în planurile de călătorie, ești hotărât să ajungi la destinație. Nu contează cum este traficul sau dacă zborul tău a fost întârziat. Vei găsi o cale.

Săgetător

Frustrarea se transformă în emoție. Ai putea fi frustrat de toate informațiile de sănătate contradictorii. Nu știi dacă să bei cafea sau să renunți la cofeină. Poate fi necesar să faci o pauză pentru mai multe cercetări. Caută să îmbunătățeștii chiar și un singur obicei și vei culege beneficiile. S-ar putea să fii foarte interesat de un nou tip de investiție. De fapt, ai putea petrece întreaga zi studiind, uitându-te la diagrame și ascultând pe alții vorbind despre succesul lor. S-ar putea să nu ai nimic altceva în minte decât să faci bani.

Capricorn

Ești răsplătit pentru efortul depus. O relație care merită să o ai este una la care trebuie să lucrezi, dar ar putea exista provocări. Poți depune eforturi pentru a depăși unele dintre obstacole prin îngrijire de sine plină de compasiune și grija pentru partenerul tău. Apoi, după toate eforturile tale de s-ar putea să simți că este timpul ca partenerul tău să te mulțumească. Este ușor să fii obsedat astăzi și să simți că primești capătul scurt al bățului. În schimb, fii un partener și mai bun. Acest lucru te va ajuta să vezi îmbunătățiri în viața ta amoroasă. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi pe cineva care să fie demn de obsesia ta.

Vărsător

Supărările mici pot duce la schimbări mari. Ar putea fi ceva discuții acasă. Cineva ar putea fi într-o dispoziție proastă și, înainte de a-ți da seama, se pregătește o ceartă. O mai bună utilizare a acestei energii ar fi să construiești ceva cu un ciocan, ferăstrău și cuie. Începe un nou program de exerciții fizice sau orice rutină de sănătate. Ai putea să-ți configurezi liste de verificare zilnice sau să angajezi un antrenor personal. Determinarea ta și un plan bun te pot duce până la obiectivul tău.

Pești

O ușă închisă pare să se deschidă acum. Comunicarea ar putea fi deosebit de dificilă. Oamenii par să te înțeleagă greșit, în mod intenționat. Mailurile tale vor fi trimise în spam. Nimeni nu pare să-ți răspundă la mesaje. PIa în considerare să contactezi oamenii altă dată. Ai putea fi obsedați de sentimentele de dragoste. Poate ai început să te întâlnești cu cineva. Dacă ste afli deja într-o relație de dragoste, s-ar putea să vă dați seama cât de mult însemnați unul pentru celălalt. Acesta ar fi un moment bun pentru a-ți demonstra sentimentele.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal