x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Racii fac schimbări. Leii își dezvăluie talentele artistice. Balanțele ies din rutină

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Racii fac schimbări. Leii își dezvăluie talentele artistice. Balanțele ies din rutină

de Moira Dună    |    04 Mai 2023   •   15:30
Horoscop săptămânal  8-14 mai 2023. Racii fac schimbări. Leii își dezvăluie talentele artistice. Balanțele ies din rutină
Sursa foto: Hepta

Planeta dragostei, Venus, se află în Rac și face inconjuncție cu Pluto din Vărsător. Soarele din Taur se alătură lui Uranus.

Berbec

Mesajele te vor face fericit

Crezi că un membru al familiei încearcă să te influențeze. Și s-ar putea să nu fie prima dată. Dar, în loc să te opui, gândește-te că face asta pentru că nu deține control asupra propriei vieți. Exersarea răbdării și înțelegerii este benefică.

S-ar putea să fii foarte entuziasmat de o nouă idee de afaceri sau de un plan de venituri. Ești gata să mergi înainte cu viteză maximă. Poți folosi această energie. Realizezi mai multe în acest proiect într-o singură zi decât ar putea majoritatea oamenilor într-o lună. Folosește-ți entuziasmul pentru a merge mai departe.

Taur

Te aventurezi

Mesajele s-ar putea încurca astăzi. Textele pline cu emoji nu sunt la fel de clare precum cuvintele. Îți este dor de un prieten dar înainte de a vă întâlni la  la un restaurant, mall, concert, asigură-te că ai toate aranjamentele făcute. 

Este momentul perfect al anului pentru a face ceva diferit, iar asta ar putea începe cu schimbarea fizică. Este posibil să petreci mai mult timp având grijă de corpul tău. S-ar putea să-ți cumperi haine noi și să începi să porți pălării, cercei sau inele . Acesta este un moment bun pentru a străluci.

Gemeni

Ești înconjurat de admiratori

Poate vrei să faci un cadou consistent unei persoane dragi care a absolvit o formă de învățământ. Ori vrei să-ți plătești un curs de perfecționare. 

S-ar putea să vă uiți la practicile de mindfulness și meditație și să schimbi lucrurile. Zilele sunt pline de soare, iar serile sunt mai calde, așa că ai putea practica rugăciunea sau meditația afară. 

Rac

O mică schimbare îți aduce bucurie

S-ar putea să nu fii de acord cu cineva care este convins că are dreptate. De multe ori permiți doar să aibă opinii separate dar simți nevoia acum să-i arăți acestei persoane faptele și lipsa de argumente solide. Pregătește-te pentru o dezbatere.

Primești un ajutor de la o persoană pe care nu o cunoști prea bine. Ar putea fi începutul unei conexiuni importante în viața ta, dar mai întâi trebuie să fii deschis să primești.

Leu

Îți arăți talentele

Este posibil să te abții de la a crea artă deoarece te temi că alți oameni îți vor critica munca. Dar acest lucru este nedrept pentru tine și pentru ceilalți. Doar pentru că o persoană nu îți înțelege viziunea, nu înseamnă că nu ar trebui să-ți exprimi unicitatea, fie că este pe hârtie, fie prin muzică sau dans. 

Ai putea obține o mare oportunitate de carieră. Poate fi un interviu de angajare. Ori șeful tău îți oferă o oportunitate neașteptată de a avansa. 

Fecioară

Te conectezi cu o persoană care îți împărtășește convingerile

Lucrurile pur și simplu nu funcționează. Există o deconectare între ceea ce vrei să faci și mijloacele pe care le ai. 

Vezi lucruri noi și întâlnești oameni noi. Și dacă plecarea într-o scrută călătorie nu este pozibilă, s-ar putea să te simți ca un leu în cușcă. Așa că o idee bună ar fi să-ți iei măcar o după-amiază liberă și să mergi într-un loc nou. 

Balanță

Ieși din rutină

Ar putea exista o oportunitate socială pentru tine dar nu ești sigur dacă o vrei. Poate că vei fi în lumina reflectoarelor sau nu cunoști pe nimeni. Însă te ajută să-ți schimbi mentalitatea. Concentrează-te pentru a-i face pe alții să se simtă confortabil. Te vei distra dacă renunți la așteptări. 

S-ar putea să iei în considerare niște investiții neconvenționale. Acum ai multe opțiuni la prețuri diferite, de la investiții private la investiții în metalerare, artă sau terenuri agricole. 

Scorpion

Îți urmărești pasiunile

S-ar putea să te deplasezi greu în trafic, să ai parte de ocoliri și întârzieri. Dacă rămâi flexibil, poți depăși orice obstacol cu ușurință. Dacă încerci să faci aranjamente de călătorie s-ar putea să plătești prea mult și să nu obții ceea ce vrei. Mai așteaptă. 

Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea întâlni pe cineva electrizant. Ați putea să vă trimiteți mesaje după o singură întâlnire față în față. Dacă ești deja într-o relație, te-ai putea distra.

Săgetător

Câțiva pași mici te pun pe calea cea bună

Este posibil să ai câteva idei grozave când vine vorba de investiții, dar de fapt nu știi cum să faci asta concret. Ia lucrurile în serios și pune-ți ideile în practică. 

Procedurile la locul de muncă să se schimbe. Conducerea ar putea moderniza întregul sistem. Poate îți schimbi rutinele de lucru pentru a-ți crește productivitatea.Vei implementa sisteme noi care te vor ajuta să fii mai eficient. 

Capricorn

Faci compromisuri pentru a-ți găsi echilibrul

S-ar putea să fii foarte compatibil cu cineva, dar este posibil să ai idei diferite despre finanțe. Tu ești econom iar celălalt cheltuitor. Ascultă totuși și cealaltă persoană. S-ar putea să nu fii de acord, dar probabil veți ajunge mai aproape unul de celălalt.

Fă ceva distractiv, creativ sau puțin aventuros. Explorează-ți plăcerile. Degustarea de vinuri, raftingul ar fi ideale.

Vărsător

Primești sprijin când ai nevoie

S-ar putea să fii hotărât să mănânci mai sănătos, dar locuiești într-o gospodărie cu oameni cărora nu le pasă. Te gândești la unele strategii pentru a scăpa de tentațiile culinare. 

Primești niște bani de la cineva din familie. Îți dai seama că această persoană te-a sprijinit mereu. Poate nu ai observat până acum, dar descoperi acum că te prețuiește. 

Pești

O poveste de dragoste surprinzătoare

Ai putea întâlni pe cineva care nu este genul tău. Dar aceasta este o zi bună pentru a-ți încălca propriile reguli despre iubire. Această persoană ar putea să nu fie atât de înalt pe cât ți-ai dori sau ar putea fi mai tânăr. Poate trebuie să renunți la tabuuri. 

Ești preocupat de automobilul tău. Poate vrei să faci unele îmbunătățiri ori chiar să îți cumperi altă mașină. 


 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal