x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. O perioadă potrivită pentru acțiune și părăsirea zonei de confort

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. O perioadă potrivită pentru acțiune și părăsirea zonei de confort

08 Mai 2022   •   11:04
Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. O perioadă potrivită pentru acțiune și părăsirea zonei de confort
Sursa foto: Omar Lopez - Unsplash.com

Luna se pregătește să iasă din zodia Leului. În ziua de 10 mai, planeta Mercur retrogradează în Gemeni, astfel că va fi încetinită comunicarea, unele vorbe vor putea fi înțelese greșit ori destinatarul nu este cel potrivit.

Berbec

Pentru a-ți găsi drumul trebuie să ieși din zona ta de confort în această săptămână, așa că acum este timpul să acționezi. De a semenea, vrei să îți asumi un risc într-o chestiune sentimentală și să-ți exprimi dorințele chiar dacă te temi de reacția partenerului. Este însă bine că pui cărțile pe masă decât să faci supoziții. Ai grijă cui trimiți mesaje sau e-mailuri pentru că exisăt riscul să încurci destinatarul. Dacă trebuie să semnezi un document, citește-l cu atenție înainte.

Taur

Un prieten vechi te ajută să vezi lucrurile mai clar. Te ocupi de un proiect care implică familia și casa. Te preocupă condițiile de locuit și cauți soluții. Proprietarul poate cere reînoirea contractului de închiriere sau te gândești să-ți vinzi apartamentul. Este vremea pentru schimbare așa că informează-te despre alegerile pe c are le vei face în săptămânile următoare. Poate alegi un alt loc de muncă, într-o altă zonă sau chiar în alt oraș, și atunci trebuie să iei decizii și cu privire la casă. În toate aceste lucruri necesită răbdare.  

Gemeni

Ești prins în niște informații secret. Ai o imagine mai completă a unei situații cu o persoană apropiată. Veștile provin din surse ecredibile dar prietenul tău nu este pregătit să te asculte. Totodaă, lucruri uitate, precum facturi ajunse la scadență, documente care expiră trebuie rezolvate. Dintr-o dată lista cu ce ai de făcut devine mai lungă și este nevoie să te le rezolvi repede. Aștepți și răspunsuri de la alte persoane pe care ești nevoit să le grăbești.

Rac

O conexiune personală este benefică și îți aduce recompense. Însă tu ești cel care trebuie să faci primul pas pentru o oportunitate financiară. Poate trebuie să dai un telefon ori să stabilești o întâlnire cu un potențial partener.  Este timpul să recunoști că o orice acțiune pe care o întreprinzi este mai bună  decât niciuna. Așa că renunță la perfecționism și fii indrăzneț. De asemenea, un vis recurent te preocupă. Analizează-i simpolistica. Universul îți poate trimite un semn.

Leu

Ai ocazia să te conectezi cu o persoană interesantă, care poate fi o celebritate. Poate o vezi la un restaurant sau un prieten comun vă face prezentările. Nu este momentul să fii timid. Fă un pas înainte și scoate la suprafață sintele tău adevărat. Cineva se gândește la tine. Poate iei legătura cu un coleg din școala generală sau din facultate. Este un moment potrivit să te reconectezi cu cineva cu care ai pierdut legătura.

Fecioară

Este timpul să te îngrijești de propria persoană, așa că odihnește-te, citește o carte bună, uite-te la un film vechi. Poți fi și de ajutor cuiva care are mare nevoie. La locul de muncă trebuie să se lanseze un nou proiect dar acesta se va amâna. Cu toate astea, va trebui să munccești mai mult.

Balanță 

Ai noroc în problemele financiare. Verifică însă de mai multe ori documente legate de educație. Ai nevoie de timp și răbdare  pentru a finaliza un proiect. Pe de altă parte, un prieten vrea să lucreze cu tine la un proiect sau să te convingă să faceți o călătorie împreună. Pe de altă parte, o prietenie se poate transforma într-o relație de dragoste.

Scorpion

Întâlnirile cu alți oameni îți aduc profituri și chiar dragoste. Ai oportunități în carieră dacă ești dispus să muncești mult. Poate fi vorba despre o nouă poziție sau chiar un alt loc de muncă, așa că trimite-ți cv-ul. Schimbarea s-ar putea să vină mai devreme decât te așteptai. AI și o dorință  bruscă de a face un împrumut pentru renovarea casei. Însă ai grijă la ce documente semnezi, așa că nu te grăbi. Așteaptă până luna viitoare, dacă poți.

Săgetător

Cum Săgetătorul nu este bine să stea prea  mult într-un singur loc, este timpul să planifici o călătorie. Poate mergi acasă la părinți în această vară sau într-un loc exotic. Este timpul să contactezi un  prieten vechi.Este un moment bun ca, prin intermediul rețelelor sociale, să-l găsești. Când îl vei întâlni s-ar putea ca  și el să-ți spună că se gândeda la tine.

Capricorn

Se materializează o schimbare în cariera sau în finanțele tale dacă ești dispus să acționezi. Poate ai auzit de o nouă investiție. Înainte însă, documentează-te bine și cercetează avantajele și dezavantajele.  Un coleg sau un șef îți poate propune o nouă funcție ori s-au mutat la un alt loc de muncă și vor să li te alături. Discută cu ei și vezi ce se întâmplă.

Vărsător

Un fost iubit ia legătura cu tine, ceea ce îți aduce o oportunitate sau o provocare. Te poți apropia de el însă  pentru asta trebuie să îți ajustezi programul. Poate fi o întâlnire distractivă. Dacă nu ești interesat să reiei relația, fii măcar diplomat. Ai șansa de a înțelege ce s-a întâmplat.

Pești

Ai oportunități legate de locul de muncă. Poate o nouă funcție sau un alt proiect la care vei lucra într-o echipă grozavă. Dar trebuie să te miști rapid să prinzi șansa. Nu este momentul să fii distras ori să analizezi prea mult. În casă se strică un lucru pe care credeai că  l-ai reparat. Poate fi podeaua  sau aerul condiționat. Ai răbdare și cere garanție pentru lucrare. Sau vezi dacă poți să faci chiar tu reparațiile.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop