x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 noiembrie. Se anunță o săptămână productivă

Horoscop săptămânal, 9 - 15 noiembrie. Se anunță o săptămână productivă

05 Noi 2020   •   12:29
Horoscop săptămânal, 9 - 15 noiembrie. Se anunță o săptămână productivă
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână înveți să iei lucrurile pe rând. Începi să-ți organizezi timpul mai eficient, astfel încât să reușești să te ocupi de toate lucrurile pe care ți le-ai pus în minte. Pe de altă parte, te încăpățânezi să faci totul de unul singur, iar acest lucru va aduce cu sine și extenuarea.

Taur

Nu reușești să găsești încredere în propria persoană și, astfel, este posibil să nu-ți poți duce la bun sfârșit responsabilitățile. Este recomandat să petreci timp singur la începutul acestei săptămâni pentru a putea să-ți pui ordine în gânduri.

Gemeni

Ai o mulțime de lucruri de făcut și găsești energia necesară pentru a face totul cu entuziasm. Te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și de aprecierea pe care ți-o poartă. Ai parte de o săptămână cu adevărat productivă.

Rac

Săptămâna aceasta este despre noi începuturi. Găsești curajul necesar pentru a încerca lucruri noi și, mai mult, reușești să îi motivezi și pe cei din jur să ți se alăture. Ești un adevărat lider, iar activitățile pe care le faci, în această săptămână, te ajută să te cunoști mai bine.

Leu

Începutul săptămânii te găsește cu capul în nori. Ești visător și te gândești la toate aspirațiile pe care le-ai avut de-a lungul timpul. Astfel, începi o analiză a deciziilor pe care le-ai luat și încerci să înveți cât mai multe lucruri din greșelile pe care le-ai făcut în trecut.

Fecioară

Ai multă energie pozitivă și, astfel, reușești să-ți duci toate responsabilitățile la bun sfârșit. Pe de altă parte, cea de-a doua parte a săptămânii te găsești obosit. Încearcă să acorzi mai multă atenție pauzelor, pentru a putea să-ți păstrezi energia cât mai mult timp.

Balanță

Nu reușești să faci diferența dintre realitate și ficțiune, iar acest lucru reușește să îți aducă probleme pe toate planurile. Este recomandat să discuți deschis despre problemele cu care te confrunți cu o persoană în care ai încredere.

Scorpion

Începi să ai ambiții din ce în ce mai mari, iar acest lucru te împinge să faci progrese importante pe mai multe planuri. Pe de altă parte, ești mai orgolios decât în mod normal și, astfel, este posibil să intri în tot felul de conflicte cu persoanele din jurul tău.

Săgetător

Încearcă să stai cât mai departe de orice formă de interacțiune, pentru că nu reușești să îți controlezi emoțiile și nici gândurile, în acest început de săptămână. Este important să acorzi mai multă atenție timpului petrecut cu propria persoană. Meditația este o idee bună.

Capricorn

În această săptămână petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Astfel, reușești să îți organizezi programul între prieteni și familie și reușești să îți încarci bateriile pentru o serie de proiecte pe care le ai în plan de mult timp.

Vărsător

Ai tendința să reacționezi impulsiv, în această săptămână, mai ales atunci când cei din jurul tău nu sunt de acord cu opiniile tale. Este important să înțelegi că diversitatea este importantă și că nu îi poți face pe toți cei din jurul tău să fie de acord cu tine.

Pești

Creativitatea te caracterizează, în această săptămână. Fie că e vorba de locul de muncă, fie că e vorba de o serie de pasiuni pe care le ai, reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, nicio problemă nu este prea mare pentru tine.

×