x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9-15 octombrie 2023. Taurii fac o schimbare majoră. Fecioarele își sporesc veniturile. Vărsătorii plănuiesc o călătorie

Horoscop săptămânal, 9-15 octombrie 2023. Taurii fac o schimbare majoră. Fecioarele își sporesc veniturile. Vărsătorii plănuiesc o călătorie

de Moira Dună    |    05 Oct 2023   •   17:00
Horoscop săptămânal, 9-15 octombrie 2023. Taurii fac o schimbare majoră. Fecioarele își sporesc veniturile. Vărsătorii plănuiesc o călătorie

Planeta Marte se află în Balanță și face careu cu Pluto din Capricorn. Venus din Fecioară face opoziție cu Saturn din Pești.

Berbec

Depășești provocările

S-ar putea să te simți provocat să transformi ceva în viața ta. Ar putea fi o conexiune pe care o ai cu cineva sau modul în care ești tratat de o persoană. Ești pregătit să înfrunți o situație. 

Ar putea exista o provocare la locul de muncă care pare de netrecut. S-ar putea să te simți ca și cum ai sta la baza unui munte când nu ești un alpinist experimentat. Este dificil să obții ajutor în acest moment ântrucât ceilalți au proprii lor munți de urcat. Cea mai bună cale de ieșire din această situație este pas cu pas. Nu fugi de provocare, doar fă primul pas.

Taur

Cauți echilibrul

Poți face o schimbare majoră. Puține zodii se pot transforma, dar a ta este una dintre ele. S-ar putea să se producă o modificare semnificativă în modul în care te raportezi la sănătatea ta fizică și mentală. Ești gata să abordezi această problemă în mod onest și complet, iar acest lucru ar putea avea un impact real și pozitiv asupra bunăstării tale. 

O relație în care vrei să avansezi s-ar putea confrunta cu un obstacol de netrecut. Este posibil să ai parte de o provocare și să discuți cu partenerul tău pentru a găsi o soluție. 

Gemeni

Alegeri 

Vrei să ocolești o problemă dar aceasta nu este o idee bună. Ar fi mai bine să găsești aliați și să-ți faci poziția cât mai puternică. Ai multă energie și poți reuși făcând câțiva pași.

Ar putea exista o deconectare între ceea ce vrei să faci și ceea ce ar trebui să faci. S-ar putea să simți că ratezi distracția sau oportunitățile, dar îndatoririle tale față de familie trebuie să fie pe primul loc. Este esențial să vezi clar acest lucru, astfel încât să poți face alegeri bune.

Rac

Familia ta reprezintă o prioritate

S-ar putea să fii foarte concentrat să încerci să ajuți un membru al familiei să meargă pe calea cea bună și ai putea fi îngrijorat de alegerile pe care le face sau de prietenii cu care se întâlnește. Vrei să te opui dar nu este cea mai bună abordare. Ar fi mai bine să dai un exemplu gbun decât să un sfat.

Teancul de documente de pe biroul tău este probabil ultimul lucru de care vrei să te ocupi. Vrei să amâni dar dacă fai primul pas, vei vedea că lucrurile decurg mai ușor. 

Leu

Vești bune

S-ar putea să te trezești implicat într-o luptă pentru putere care este legată de un contract sau de o problemă juridică. Dorința ta de a câștiga te determină să folosești orice mijloace necesare, dar această abordare nu va duce la o adevărată victorie. În schimb, ar fi mai bine să cauți ajutor, consiliere și sprijin înainte de a merge mai departe. Ia în considerare asistența unui avocat sau caută aliați care te pot ajuta să te descurci cu această situație și să găsești o cale mai clară.

Dacă ți-ai făcut un buget s-ar putea apoi să vrei să ignori limitele de cheltuieli. Ai putea duce o luptă internă între ceea ce vrei să faci și ceea ce știi că ar trebui să faci. Știi în sinea ta că este mai bine să faci ceea ce trebuie, chiar dacă te simți provocator în acest moment.

Fecioară

Succes

Ești hotărât să profiti de o nouă sursă de venit și vezi potențialul premiu în fața ta. Cu multă energie și o șansă de victorie, s-ar putea să simți că ești într-o cursă pentru a-ți atinge obiectivele. Cu toate acestea, nu merge pe scurtătură. 

Împreună cu partenerul tău discutați despre un plan solid pentru viitor. Împărțind responsabilitățile și găsind un teren comun, amândoi vă puteți simți bine în legătură cu direcția pe care o decideți. Dacă ești singur și cauți dragostea, s-ar putea să întâlnești pe cineva care vrea o relație serioasă și dedicată. De asemenea, este posibil să existe o diferență de vârstă între tine și această persoană, care ar putea reprezenta o problemă. 

Balanță

Victorie

Deși de obicei cauți pacea, astăzi te simți pregătit pentru confruntare. Cu o energie atât de abundentă, s-ar putea să fii înclinat să te angajezi într-un conflict fără să iei în considerare consecințele. Cu toate acestea, este esențial să-ți alegi bătăliile cu înțelepciune. A câștiga numai de dragul de a câștiga nu este  o idee bună. 

S-ar putea să te trezești sfâșiat între dorința ta de a te retrage, de a te relaxa și de a fi singur, și responsabilitățile sau cerințele pe care ceilalți ți le dau. Cineva cu autoritate îți cere să participi la un eveniment la care nu dorești să fii prezent. Echilibrarea nevoilor personale cu obligațiile ar putea fi o provocare.

Scorpion

Control

S-ar putea să fii tentat să-ți folosești puterile persuasive de Scorpion pentru a manipula pe cineva să facă ceea ce vrei. În timp ce acest aspect îți poate arăta o cale de a obține controlul asupra situației, o mai bună utilizare a energiei ar fi să-ți canalizezi creativitatea în ceva remarcabil. Dacă simți că altcineva deține putere asupra ta, amintește-ți că tu i-ai permis. Recuperează-ți puterea prin acțiuni pozitive și concentrează-te pe ceva remarcabil.

S-ar putea să te trezești rupt între dorința de a participa la un concert sau un eveniment sportiv cu prietenii și obligațiile tale de muncă. 

Săgetător

Plan bun

Ar fi ușor să începi o ceartă cu un prieten. Este posibil ca acesta să se comporte egoist sau imatur într-o anumită situație. Dacă prețuiești această prietenie pe termen lung, este mai bine să faci un pas înapoi și să te concentrezi pe tine însuți, decât să încerci să schimbi pe altcineva.

În adâncul sufletului, înțelegi că succesul vine din munca grea, dar acum te poți simți puțin frustrat și nemotivat. S-ar putea să fii invidios pe alții care par să aibă o cale mai ușoară către succes. Sau ai putea să simți că eforturile tale, în special pe rețelele de socializare, nu primesc suficientă atenție. Reafirmă-ți obiectivele și dublează-ți eforturile pentru o cauză demnă.

Capricorn

Conexiune 

Te-ai putea găsi într-o luptă pentru putere cu cineva cu autoritate, cum ar fi un supraveghetor sau un părinte, care are influență asupra ta. În loc să te implici imediat în conflict, ia în considerare locul în care deții controlul. Reflectează asupra modului în care alinierea la obiectivele celorlalți sau alegerea unei abordări diferite vți-ar fi benefică pe termen lung.

S-ar putea să nu fie ușor să obții ceea ce îți dorești și poți simți că ai ratat. Indiferent dacă este o oportunitate de educație sau o șansă de a călători care pare inaccesibilă, schimbă-ți perspectiva concentrându-te pe recunoștință. Acest lucru te poate scoate dintr-o rutină și te ajută să vezi prezentul.  Va fi mai ușor să faci progrese către obiectivul tău.

Vărsător

O schimbare de mentalitate îți deschide noi uși

Ai o dorință puternică de a călători iar dacă nu puteți merge te vei simți frustrat de cei care aparent îți blochează planurile. În loc să te lași prins de aceste emoții, preia controlul asupra situației și întreabă-te ce poți face pentru ca planurile tale să devină realitate.

S-ar putea să fii dezamăgit de ceva. Poate fi un produs pe care credeai că îl poți obține la un preț mai mic ori cineva schimbă oferta pe care ți-a făcut-o. Deși ar putea fi descurajator la început, încearcă să privești acest eșec dintr-o perspectivă mai largă. Universul ar putea avea planuri mai bune pentru tine. Este esențial să nu cauți calea ușoară în acest moment.

Pești

Depui efort acolo unde trebuie

Lumea finanțelor poate fi volatilă și este esențial să ai o perspectivă pe termen lung, mai degrabă decât să te concentrezi pe câștiguri pe termen scurt. S-ar putea să simți nevoia de a controla rezultatul eforturilor tale financiare, ceea ce ar putea duce la decizii impulsive și investiții neclare. În schimb, concentrează-te pe a-ți controla impulsurile și a-ți aloca timp pentru a face alegeri bine informate cu privire la banii tăi.

Este posibil să simți o lipsă de echilibru în viața ta. S-ar putea să muncești prea mult, lăsând puțin timp liber pentru relaxare. Sau timpul liber ar putea fi consumat de cerințele sau activitățile altora, și este posibil să nu fii pe deplin prezent în momentele tale de odihnă. Ia acest lucru ca pe un memento de a găsi un echilibru mai bun între muncă și odihnă.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal