x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal detaliat pentru fiecare zodie în perioada 12 - 18 august 2024

Horoscop săptămânal detaliat pentru fiecare zodie în perioada 12 - 18 august 2024

de Andreea Tiron    |    12 Aug 2024   •   00:22
Horoscop săptămânal detaliat pentru fiecare zodie în perioada 12 - 18 august 2024
Sursa foto: Hepta/Horoscop săptămânal detaliat pentru fiecare zodie în perioada 12 - 18 august 2024

Se pot realiza multe în această perioadă, atâta timp cât nu ne lăsăm copleșiți și înțelegem când să luăm o pauză. Semnele zodiacale se pregătesc pentru schimbările aduse de planetele mutabile în horoscopul acestei săptămâni, pe măsură ce retrogradarea lui Mercur continuă în Fecioară. Săptămâna începe cu Luna în Scorpion, luni, 12 august.

Când Luna intră în Săgetător pe 13 august, este posibil să ne simțim mai optimiști, dar și provocați din cauza lui Saturn. Spre sfârșitul săptămânii, Luna va fi în Capricorn pe 15 august și în Vărsător duminică, 18 august. Un moment bun pentru a ne odihni și reflecta.

Experimentăm cum energia mercuriană poate provoca haos, dar, de asemenea, va face comunicarea să curgă și ne va aprinde energia creativă. 

Lecțiile rămân aceleași: să lucrăm încet, să gândim înainte de a sări la concluzii și să fim mai atenți la nevoile celorlalți și la ale noastre.

Iată horoscopul săptămânal pentru fiecare semn zodiacal pentru perioada 12-18 august 2024:

Berbec

Energia creativă se poate activa cu Luna în Scorpion la începutul săptămânii, ajutându-te să-ți pui gândurile pe hârtie cu mult mai multă încredere. Luna în Săgetător îți permite să faci brainstorming și să-ți editezi lucrările cu răbdare. Energia Capricornului de pe 15 îți oferă structură și concentrare. Petrece timp cu ceilalți în weekend, sub Luna în Vărsător de pe 18.

Taur

Planificarea următorilor pași pentru obiectivele tale va fi o manifestare a Lunii în Scorpion. Luna în Săgetător îți permite să te eliberezi emoțional, să reflectezi asupra trecutului și să primești energie vindecătoare. Când Luna va fi în Capricorn pe 15 august, vei vedea cum apar mai multe idei și poți primi inspirație creativă de la prieteni. Luna în Vărsător te ajută să-ți extinzi rețeaua de prieteni.

Gemeni

Cu Luna în Scorpion la începutul săptămânii, crezi mai mult în tine pe măsură ce depășești provocările aduse de Saturn. Lecțiile continuă cu Luna în Săgetător pe 13 august, care te poate ajuta să înțelegi mai bine relațiile. Poți manifesta mai multă maturitate în timpul Lunii în Capricorn pe 15 august, permițându-ți să îți transformi viziunea în realitate.

Rac

Prioritizarea propriei persoane poate face parte din tranzitul acestei săptămâni, începând cu Luna în Scorpion. Luna în Săgetător te ajută să te răcorești și să adopți o nouă abordare, iar Luna în Capricorn îți permite să fii flexibil în alegerile tale. Pe 15 august, Luna în Vărsător poate fi o bună oportunitate pentru revizuirea și refacerea proiectelor, deoarece Saturn îți oferă sprijin.

Leu

Arată-ți iubire la începutul săptămânii, acesta va fi punctul culminant al Lunii în Scorpion. Când Luna intră în Săgetător, încrederea ta poate atinge noi înălțimi cu această energie de foc, permițându-ți să te simți de neoprit. Fă ceva palpitant în timpul Lunii în Capricorn. Când Luna intră în Vărsător, te poți simți ca un aventurier și mai dispus să împărtășești o perioadă specială cu oamenii pe care îi iubești.

Fecioară

Obiectivele de carieră strălucesc în această săptămână, cu Luna în Scorpion aducând multe oportunități de a ieși în evidență. Când Luna intră în Săgetător, mentorii tăi pot observa creșterea și evoluția ta. Cu Luna în Capricorn, te simți mai romantic și pregătit să îți exprimi emoțiile față de cineva pe care îl iubești. Spre sfârșitul săptămânii, Luna în Vărsător va continua să aducă schimbări în relațiile tale și să îți ofere rețetele necesare pentru a le întări.

Balanță

Luna în Scorpion la începutul săptămânii te ajută să te simți centrat și să îți acorzi timp pentru îngrijirea ta. Cu Luna în Săgetător, te simți încrezător să faci față provocărilor, deoarece te poți pregăti în timpul acestui tranzit retrograd. Luna în Capricorn îți poate oferi energia de a finaliza lucrurile, în timp ce Luna în Vărsător te va împinge să te conectezi cu partea ta ambițioasă.

Scorpion

Luni, 12 august, Luna va fi în semnul tău, ceea ce este o perioadă bună pentru a lua măsuri, deoarece te poți simți energizat. Luna în Săgetător te ajută să ai încredere în tine și în proces. Socializarea va fi ușoară atunci când Luna intră în Capricorn, permițându-ți să te conectezi cu prietenii, în timp ce Luna în Vărsător te ajută să îți accesezi energia creativă acasă. Lucrurile pe care le descoperi acasă pot inspira și proiectele viitoare.

Săgetător

A fi mai diplomat este tema săptămânii, cu Luna în Scorpion deschizând lucrurile. Având Luna în semnul tău îți va aduce confort, mai ales cu cuadraturile prezente acum. Poți fi de acord cu compromisurile pentru a-ți îmbunătăți relațiile. Luna în Capricorn, guvernată de Saturn, aduce un moment de resetare pentru a te gândi la potențialul tău, pe măsură ce te pregătești pentru săptămâna următoare.

Capricorn

În această săptămână, îți schimbi rutinele pentru a găsi mai multă eficiență. Luna în Săgetător aduce schimbări, deoarece te concentrezi asupra propriei persoane. Luna în semnul tău vine cu o pauză necesară pentru a te concentra din nou. Cu Luna în Vărsător, s-ar putea să îți deschizi inima și mintea spre iubire.

Vărsător

Îți accesezi energia creativă în această săptămână și îți descoperi muzele. Luna în Scorpion și Săgetător pot fi perioade esențiale care trezesc încrederea în sine și optimismul. Ești pregătit să conduci și să fii în lumina reflectoarelor dacă este necesar. Luna în Capricorn îți va aminti că trebuie să muncești din greu pentru a ajunge acolo unde dorești. Când Luna este în semnul tău, îți va oferi planul pentru a planifica succesul.

Pești

La începutul săptămânii, energia ta se poate concentra pe casă și pe dezvoltarea unei structuri bune cu Luna în Scorpion. Luna în Săgetător va fi o perioadă în care echilibrul va fi important pentru a nu te simți epuizat de responsabilitățile tale. Cuadraturile acționează acum, deci răbdarea este esențială. Luna în Capricorn îți oferă răbdare, dar te poți aștepta ca responsabilitățile să crească. Luna în Vărsător îți amintește că încet și sigur câștigi cursa. Un memento să nu te grăbești.

×