x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop. Sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare semn zodiacal

05 Feb 2019   •   17:49
Horoscop. Sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru fiecare semn zodiacal

Berbec: Nu te concentra prea mult pe detalii

Stai liniştit. O să ai o mulţime de lucruri în minte de Ziua Îndrăgostiţilor, aşa că încearcă să nu îţi mai amplifici stresul fără niciun motiv.

Taur: Fă ceva ce te face fericit

Fă tot ce îţi trece prin minte. Meriţi să te bucuri de această zi şi, din fericire, planetele se aliniază pentru fericirea ta.

Gemeni: Găseşte un mod prin care să elimini stresul

Ai fost prins în multe lucruri în ultima perioadă, iar cea mai bună idee este să optezi pentru o activitate care să te ajute să renunţi la stres.Yoga?

Rac: Stai în casă

Nu te simţi atât de energic în această perioadă, iar cel mai bine este să stai în casă alături de sufletul tău pereche, pentru o zi relaxantă.

Leu: Stai cu prietenii tăi

Îţi lipseşte timpul petrecut cu prietenii. Indiferent de ce vrei să faci în această zi, găseşte timp şi pentru prieteni.

Fecioară: Petrece cu colegii de muncă

Chiar dacă ai tot evitat să petreci timp cu colegii de muncă, acum este momentul ideal pentru o petrecere alături de ei.

Balanţă: Fă ceva nou

Vrei să te bucuri de adrenalină, de o aventură. Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci de Ziua Îndrăgostiţilor este să părăseşti oraşul în căutarea unui lucru inedit.

Scorpion: Odihneşte-te

Nu este nimic greşit dacă vrei să stai în casă de Ziua Îndrăgostiţilor. O zi întreagă de Netflix sună grozav!

Săgetător: Fă ceva festiv cu partenerul de cuplu

Fă ceva foarte special pentru partenerul de cuplu de Ziua Îndrăgostiţilor. Ai idei multe, aşa că tot ce mai trebuie să faci este să te apuci de treabă.

Capricorn: Ocupă-te de lucrurile pe care le ai de făcut

Ştii că nu poţi să te distrezi până nu termini tot ce ai de făcut. Aşa că ocupă-te de ce ai de făcut şi bucură-te de restul zilei aşa cum ştii mai bine.

Vărsător: Du-te la o petrecere

Vrei să dansezi toată noaptea, aşa că ce mai aştepţi? Îţi doreşti de mult să mergi la o petrecere, iar acum este momentul perfect.

Peşti: Fă ceva artistic

Bucură-te de artistul din tine. Petrece timp cu persoana iubită lucrând la ceva creativ împreună. Această activitate o să vă apropie mai mult.

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor horoscop