x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 26 septembrie - 2 octombrie 2022

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 26 septembrie - 2 octombrie 2022

25 Sep 2022   •   12:39
Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 26 septembrie - 2 octombrie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Săptămâna aceasta este despre muncă intensă, pentru a reuși să obții, prin propriile forțe, ce ți-ai propus.

Perioada 26 septembrie - 2 octombrie va fi grozavă pentru toate zodiile, dar anumite semne te vor ajuta să te bucuri de fiorul care vine odată cu atingerea  propriului succes.

Lucrăm cu multe tranzite în această săptămână, care pot contribui la etica în muncă și la abilitățile noastre de comunicare. Dacă avem clar în minte ce ne dorim și ne stabilim obiective, atunci vom realiza ceea ce ne-am propus.

Conjuncția dintre Lună cu Mercur, cu care începem săptămâna, va stabili succesul rapid și eficient al săptămânii în general.

Pe măsură ce trecem prin Luna Nouă în Balanță, ne vom găsi direcția, iar cu Marte în Gemeni, ne vom simți foarte puternici pentru ceea ce ne străduim să reușim.

Pe măsură ce Luna intră în Săgetător, vom simți că merită totul și că NOI într-adevăr merităm. În această săptămână vom simți o încredere crescută în forțele proprii și un sentiment intens de respect de sine.

Pentru unii dintre noi, aceasta este săptămâna în care realizăm mai mult decât am crezut vreodată că este posibil.

Cele 3 zodii cu previziuni astrale grozave, în perioada 26 septembrie - 2 octombrie 2022

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vei profita din plin de această ultimă săptămână a lunii septembrie. Te simți grozav săptămâna aceasta, sănătatea ta este la cote maxime, iar reușitele de asemenea. Acest lucru îți oferă inspirație și încredere; simți că arăți bine, iar asta întotdeauna ajută la rezolvarea situației pentru cei născuți în zodia Berbec.

Dacă ai depășit recent ceva traumatizant, poți fi sigur că abilitatea ta naturală de a te vindeca își va spune cuvîntul curând și că orice îți iese în cale este ceva căreia îi poți face față. Creativitatea va fi evidentă, așa că te vei implica în mai multe proiecte.

Îți place să fii provocat și să demonstrezi lumii că ești multitalentat și puternic. Carisma ta va influența masele în această săptămână.

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă, 26 septembrie - 2 octombrie 2022

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu ești o persoană căreia îi place să se concentreze doar pe un singur lucru, dar cu Luna în Sextil cu Venus până la sfârșitul săptămânii, mintea ta se va concentra pe dragoste. Dacă te poți simți în siguranță în viața ta amoroasă, atunci te poți descurca cu totul acolo.

Săptămâna aceasta îți aduce o existență fără probleme în care nu numai că poți fi creativ și productiv, dar și poți să te distrezi nebunește cu partenerul tău romantic. Nimic nu te oprește, iar dacă cineva chiar încearcă, îl vei alunga cu  energia ta pozitivă.

Cei care sunt dezamăgiți nu au nicio șansă în jurul tău săptămâna aceasta, pentru că chiar nu poți fi deranjat de cei care doresc să îți stingă strălucirea. Bucură-te de săptămâna ta.

3. Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Sfârșitul lunii septembrie a însemnat întotdeauna vremuri fericite pentru tine. Soarele te tratează întotdeauna corect, iar cu Luna în Săgetător te simți de milioane. Nimic nu te deranjează săptămâna aceasta și asta e o adevărata binecuvântare.

Cu toate acestea, săptămâna are și alte lucruri pregătite pentru tine și, după cum se pare, toate acestea sunt pozitive și care își vor crește productivitatea. Să intri în sezonul de toamnă este ceea ce îți place mult; vrei să fii activ și social, vrei să scapi de tristețea provocată de ceea ce tocmai ai îndurat.

Te simți ca nouă în această săptămână și, în loc să te impotrivești, mergi până la capăt! Fă-ți o favoare, alocă-ți puțin timp pentru nebunia ta creativă, deoarece săptămâna aceasta vei avea idei remarcabile și originale. Fii artistul care ești și creează-ți realitatea!

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal