x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  7 - 13 noiembrie 2022

Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  7 - 13 noiembrie 2022

07 Noi 2022   •   14:10
Horoscop. Trei zodii vor avea parte de o săptămână grozavă,  7 - 13 noiembrie 2022
Sursa foto: Hepta

Trei semne zodiacale vor avea parte de o săptămână grozavă în perioada 7 - 13 noiembrie 2022. Există câteva semne zodiacale care nu vor primi doar beneficiile numeroaselor tranzite, dar vor folosi cunoștințele acumulate în această perioadă, astfel încât să le poată utiliza la o dată ulterioară.

Odată cu Soarele în conjuncție cu Mercur, vom găsi în sfârșit cuvintele potrivite pentru a exprima cum ne simțim în dragoste.

Asistăm la o creștere spirituală a eforturilor noastre de a fi în pace cu totul și, în timp ce suntem încă în sezonul Scorpion, începem să avem cu atât mai multă încredere în instinctele noastre. Există mai puțină tensiune decât de obicei și, pe măsură ce încheiem cu o Lună în Rac, putem ști că suntem în siguranță și că, pe termen lung, nu există loc ca acasă.

Cele 3 zodii cu previziuni astrale grozave, în perioada  7 - 13 noiembrie 2022:

1. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

S-ar putea să ai senzația în această săptămână că e ceva care ți-a lipsit și, dacă doar îți deschizi mintea, vei găsi acel lucru care lipsește. Te gândești că există speranță pentru tine, până la urmă, mai ales în ceea ce privește viața amoroasă.

Vei lucra cu energia lui Lunii în pătrar cu Neptun săptămâna aceasta și, pe măsură ce se va încheia cu Luna în Rac , te vei gândi la ceva ce nu luasei în calcul până acum: „această relație nu este moartă!”

Îți zboară gândul că mai există ceva acolo, iar dacă există ceva în această lume care te-ar putea face fericit este ideea ca tu și partenerul să găsiți o nouă cale, o cale de succes pe care să mergeți împreună.

Ceea ce te face fericit este că ai învățat să ai încredere în instinctele tale. Se pare că totul se va rezolva, până la urmă.

2. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu numai că te simți excepțional de sănătos și puternic în această săptămână, te simți și curios și creativ. Îți vine să faci lucruri noi sau să începi proiecte noi în această perioadă, iar între Soarele în Scorpion și Luna în Rac, vei fi prea fericit să stai acasă, bucurându-te de tot ce poți pe cont propriu.

Prietenii s-ar putea să treacă și să te salute, deoarece aceasta este o săptămână destul de socială pentru tine, dar vizitele sunt inutile. Ești fericit să rămâi în coconul tău de energie creativă, unde, fără îndoială, vei veni cu ceva foarte, foarte impresionant.

Este o săptămână grozavă pentru tine pentru că nimeni nu te oprește; ai voie să faci ce vrei, iar asta înseamnă aproape totul pentru tine. Este o săptămână bună pentru a fi recunoscători, de asemenea. Recunoștința deschide calea pentru manifestarea bogățiilor personale.

3. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu numai că te vei simți fantastic în această săptămână, dar vei fi și optimist și plin de speranță cu privire la săptămânile care vor urma. Se pare că te-ai băgat în ceva creativ și nu este doar un proiect pentru tine; este o meditație.

Vei descoperi că în această săptămână, datorită tranzitelor utile care sunt aliniate doar pentru a te ajuta, vei afla că această călătorie este și mai importantă decât obiectivul. Aceasta se referă la orice proiect la care lucrezi. Proiectul tău creativ te va învălui și te vei pierde în creativitate.

Vei simți pace, energie, lumină... Creativitatea te va elibera în această săptămână.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal