x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare semn zodiacal în parte

Horoscop. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare semn zodiacal în parte

21 Oct 2019   •   09:04
Horoscop. Venus în casa a noua: cum influențează pe plan sentimental fiecare semn zodiacal în parte

Venus este una dintre cele mai importante planete când vine vorba de relațiile interpersonale, având în vedere că definește modul în care iubești și influențează ceea ce vezi a fi frumos, după cum notează Your Tango.

Ce înseamnă, de fapt, că Venus intă în casa a noua?

Casa a noua este casa aventurilor, a educației superioare și a libertății. Această casă face orice planetă care influențează din punct de vedere interpersonal să transmită semnelor zodiacale dorința de independență și călătorii.

Publicația menționată prezintă cum afectează această intrarea a lui Venus în casa a noua fiecare semn zodiacal în parte, din punct de vedere sentimental.

Berbec

Prezența lui Venus în casa a noua îi face pe Berbeci să își dorească schimbarea. Astfel, persoanele aflate sub acest semn zodiacal o să încerce tot ce e nou, iar acest lucru o să îi ducă în punctul unei noi relații.

Mai mult, Berbecii o să fie plini de optimism și pasiune.

Taur

Taurii, cunoscuți pentru natura lor senzuală, o să aibă o nouă oportunitate de a atrage oameni în jurul lor, odată cu intrarea lui Venus în casa a noua.

Gemeni

Gemenii o să își dorească din ce în ce mai mult să încerce lucruri noi, așa că ideea de a cunoaște oameni noi va reprezenta o aventură pentru ei. Distracția va fi cheia succesului.

Rac

Intrarea lui Venus în casa a noua va permite Racilor să fie mai conectați cu propriile emoții. Acest nou mod de conectare le va deschide noi oportunități de pasiune și dragoste.

Leu

Încrederea în propria persoană îi trimite pe Lei chiar în brațele unui partener romantic. Leii atrag atenția peste tot pe unde merg și reușesc să primească mai multă atenție decât în mod normal, odată cu intrarea lui Venus în casa a noua.

Fecioară

Fecioarele o să aibă parte de multe întâlniri romantice, odată cu intrarea lui Venus în casa a noua. Modul unic de a fi o să îi facă pe cei din jur să își dorească mai mult decât o simplă întâlnire.

Balanță

Venus este planeta Balanței, iar acum persoanele aflate sub acest semn zodiacal reușesc să realizeze ce își doresc cu adevărat de la un potențial partener de cuplu.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru respectul pe care îl au pentru ceilalți, cât și pentru faptul că sunt lideri înnăscuți. Când Venus intră în casa a noua, Scoprionii devin mult mai pasionali decât în mod normal, iar acest lucru va deschide uși pentru o potențială nouă relație.

Săgetător

Personalitatea curioasă și energică a Săgetătorilor le va aduce în cale mulți oameni noi, în această perioadă, dintre care unii cu potențial romantic. Mai mult, Săgetătorii își dau seama ce își doresc cu adevărat de la o relație.

Capricorn

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt orientați către familie. Intrarea lui Venus în casa a noua le va permite acestora să fie mult mai deschiși la ideea de a-și crea propria familie.

Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru că reușesc să rezolve cu ușurință probleme. Odată cu intrarea lui Venus în casa a noua, Vărsătorii încep să fie din ce în ce mai pasionali și să-și dorească din tot sufletul să aibă o relație de lungă durată.

Pești

 Peștii sunt prietenoși, gata tot timpul să cunoscă oameni noi. Intrarea lui Venus în casa a noua va aduce persoanele aflate sub acest semn zodiacal în fața unor noi prietenii și chiar în fața unei relații romantice.

×
Subiecte în articol: horoscop dragoste venus