x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2022. Gemenii depun eforturi pentru a se împrieteni cu o persoană nepotrivită

Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2022. Gemenii depun eforturi pentru a se împrieteni cu o persoană nepotrivită

31 Oct 2022   •   12:20
Horoscop zilnic, 1 noiembrie 2022. Gemenii depun eforturi pentru a se împrieteni cu o persoană nepotrivită

Berbecii se grăbesc, Taurii sunt la extreme, Racii au nevoie de umor, Leii sunt prea hotărâți, Fecioarele și Balanțele au probleme în dragoste, Scorpionii sunt creativi, Săgetătorii trebuie să fie atenți la ei înșiși, Capricornii sunt preocupați de iubire, Vărsătorii vor să facă o invitație iar Peștii își caută liniștea.

Berbec

Vrei să ajungi la capătul drumului prea repede. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de orice fel de proiect artistic sau de relația de iubire în care ești implicat. Dacă nu savurezi fiecare parte a călătoriei tale, atunci poate că aceasta nu este calea pe care ar trebui să te afli.

Taur

Te simți generos și iubitor față de toată lumea atunci când ești într-o relație. Dacă ești singur, te simți părăsit de toată lumea. Nu înțelegi de ce lucrurile trebuie să fie la extreme pentru tine. Dar nu este nevoie să apelezi la rațiune. Acceptă doar că așa simți. 

Gemeni

S-ar putea să fii ca un uriaș care încearcă să se împrietenească cu un pitic. Nu aveți nimic în comun și nici măcar nu vorbiți aceeași limbă. Cu o singură mișcare accidentală, ai putea zdrobi cu ușurință acel pitic. Asta nu înseamnă că nu poți învăța să deveniți cei mai buni prieteni. Doar să știi că acest tip de relație va necesita ceva muncă.

Rac

Există ironie în situația de astăzi. Singurul remediu real pentru situațiile de genul acesta este să le accepți și să glumești. Dacă încerci să te iei prea în serios, mai ales când vine vorba de artă sau romantism, vei eșua inevitabil. Inima ta este senzuală și emoțiile tale profunde. Menține-te în echilibru râzând, în loc să faci o tragedie din evenimentele zilei.

Leu

Cu cât îți este mai foame, cu atât devii mai hotărât. Ai grijă ca hotărârea ta să nu se transforme în disperare și nevoie. Nu este atractiv și nu te va duce nicăieri. Păstrează spirala ascendentă și lasă determinarea să se transforme în inspirație și cooperare. Vei găsi acest lucru adevărat când vine vorba de problemele inimii. 

Fecioară

Dacă te afli în căutarea dragostei, fie că este cu un nou partener sau reaprinzi un foc mai vechi, ai grijă. Probleme mici ar putea scăpa de sub control. Este posibil să apară condiții extreme, datorită emoțiilor tale sensibile combinate cu un val de energie din exterior. Încearcă să nu te superi prea mult atunci când tensiunea crește din cauza unui lucru neimportant.

Balanță

Este difici în viața ta romantică din cauza unui iubit nerealist. Există un joc de putere când cineva încearcă să-și arunce greutatea fără să ia în considerare sentimentele celeilalte persoane. Tensiunea crește și ai fi înțelept să te ocupi de ea acum.

Scorpion

Ești creativ astăzi dar se pare că există un obstacol. Ceva sau cineva nu dorește să continui pe drumul pe care ești. Poate că îi este frică că vei descoperi o pasiune cu totul nouă în viață, cu care nu este de acord. Nu uita cine conduce viața ta - tu și nimeni altcineva.

Săgetător

La sfârșitul zilei, tu ești cel care trebuie să se uite în oglindă și să știe cine ești. Gândește-te la asta data viitoare când ești tentat să faci un comentariu nepoliticos sau să răspândești un fapt neplăcut despre altcineva. O parte a ta poate fi capabilă să gândească rațional asupra comportamentului pe care cealaltă parte pur și simplu îl disprețuiește. Privește ambele părți ale tale, nu doar cea care îți place.

Capricorn

Când vine vorba de dragoste, corpul tău este predispus să se transforme în jeleu. S-ar putea să fii atât de emoționat încât să nu poți funcționa. Aceasta-i dragostea. Și chiar dacă poate fi cerească, poate fi și debilitant. Te gândești ore întregi asupra unei probleme pentru că nu vrei să faci nicio mișcare fără acordul partenerului. Dacă nu ai un iubit acum, găsește unul curând, dar nu astăzi.

Vărsător

Vrei să iesi cu mine? Fii atent dacă o persoană spune da atunci când pui acea întrebare astăzi. Ai putea duce natura acestei situații la extrem. Dacă spune da, nu înseamnă că ești brusc responsabil de viața lui. Nici nu ești responsabil pentru ceea ce face persoana respectivă sau pentru ceea ce simte. Dacă încă pui întrebarea fără a primi răspunsuri pozitive, nu-ți face griji. Continuă să încerci.

Pești

În viața ta apar probleme care fac dificilă găsirea liniștii. Poate că prima ta tendință este să te încrezi în partenerul tău. Mai mult ca sigur, această persoană contribuie la dificultățile pe care le întâmpini acum. Cel mai bun pariu este să petreci ceva timp singur. Dacă ești deja singur, cu atât mai bine. Prețuiește acest timp, în loc să te enervezi.

×