x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Majoritatea semnelor au probleme cu tehnologia

Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Majoritatea semnelor au probleme cu tehnologia

de Moira Dună    |    09 Dec 2022   •   11:50
Horoscop zilnic, 10 decembrie 2022. Majoritatea semnelor au probleme cu tehnologia

Berbecii se stresează din cauza banilor, Taurii și Vărsătorii, Gemenii au de făcut comisioane, Racii vor să-și ajute un prieten cu bani, Leii au probleme cu instalațiile iar Scorpionii cu computerele, Fecioarele se enervează, Balanțele oferă un sfat, Săgetătorii trebuie să stea acasă, Capricornii se ceartă din cauza banilor, iar Peștilor li se strică planurile de călătorie.

Berbec

Primești informații despre bani care s-ar putea dovedi supărătoare. Acest lucru ar putea implica fondurile tale personale, cele ale unui prieten, fale unei organizații cu care lucrezi sau economia în general. Nu te stresa prea tare și cercetează. Informația este probabil eronată.

Taur

Îți este greu să-ți îndeplinești sarcinile astăzi. Un dezacord cu ceilalți locuitori din casă îți crează ideea că toată lumea este împotriva ta. Nu este adevărat. Încearcă să fii obiectiv și să iei în considerare și alte puncte de vedere. Nu transforma asta într-o luptă pentru putere. Rămâi calm, inspiră adânc și încearcă să comunici. Rezultatele s-ar putea dovedi plăcute.

Gemeni

S-ar putea să ai nevoie să faci multe comisioane. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant. Traficul este aglomerat, nu găsești ce cauți și este dificil să ajungi unde dorești. Dar toate acestea sunt în afara controlului tău, așa că fă-ți un alt program.

Rac

Realismul și bunul simț se dovedesc neprețuite astăzi. Cei apropiați s-ar putea să fie neliniștiți și supărați și vor avea nevoie de îndrumarea ta. Un prieten apropiat sau un iubit îți cere să-l ajuți cu bani. Nu este însă o zi bună pentru a oferi un împrumut, deși este favorabilă pentru a-i ajuta pe alții să-și găsească propriile soluții.

Leu

O problemă cu casa ta - instalații sanitare, electricitate, telefoane - te determină să apelezi la persoane specializate. Acest lucru s-ar putea dovedi ușor iritant, deoarece aceștia se vor perinda toată ziua prin locuința ta, iar tu trebuie  să fii în altă parte. Nu îți vărsa frustrările pe ceilalți. Toate acestea vor trece mâine!

Fecioară

Primești un mesaj sau un apel telefonic neașteptat și enervant. Nu este o veste proastă majoră, doar un mic eșecuri iritant.Pot apărea probleme cu laptopul, telefoanele mobile sau alte forme de tehnologie. Fă tot ce este necesar pentru a merge mai departe. Nu te va ajuta să fii nervos.

Balanță

Ai parte de o întrerupere bruscă și iritantă a rutinei tale. Un prieten poate avea nevoie de un sfat, iar tu te simți obligat să-l dai, ceea ce ți-ar pune propriile proiecte în așteptare. Totuși, nu fi prea supărat. pe această persoană. S-ar putea să regreti mai târziu. 

Scorpion

Progresul tău ar putea încetini puțin. Problemele cu tehnologia s-ar putea să-ți creeze probleme. Păstrează-ți calmul pentru că altfel îi vei supăra pe ceilalți, care și ei au probleme. 

Săgetător

Probleme neprevăzute cu planurile de călătorie ar putea apărea astăzi. Modificări sau întârzieri în programul companiilor aeriene, defecțiuni ale mașinii sau trafic aglomerat. Ar putea fi o idee bună să eviți călătoriile de orice fel, dacă poți. S-ar putea să te streseze atât de mult încât îți va toată ziua să te calmezi! Este o zi grozavă pentru a rămâne acasă pentru a citi sau a te uita la un film. 

Capricorn

Ar putea apărea dispute din cauza banilor. Este posibil să nu implice propriile fvenituri, mai degrabă fonduri aparținând unui grup. Încearcă să fii logic. Aceasta nu este o zi bună pentru a pune ochii pe noi obiective sau pentru a-ți face planuri precise. Așteaptă o zi sau două. Dacă începi astăzi, proiectul tău ar putea sufri întârzieri, întreruperi sau dezacorduri.

Vărsător 

O neînțelegere cu un partener de afaceri sau romantic s-ar putea transforma într-o ceartă. Acest lucru îți va afecta relația. Dacă apare un indiciu privind diferențele de opinie, încearcă să rezolvi înainte ca lucrurile să degenereze. 

Pești

Planurile de călătorie ar putea merge prost astăzi din cauza unor circumstanțe care nu pot fi controlate. Poate fi necesară o amânare. Acest lucru s-ar putea dovedi foarte frustrant pentru tine, deoarece ai fost nerăbdător să pleci. Nu pune la îndoială energia universului și nu te agita prea tare. Orice eșec de acum se va dovedi o binecuvântare pe termen lung. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic