x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2015. Se pare ca multe dintre tenebrele trecutului vor iesi la lumina

Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2015. Se pare ca multe dintre tenebrele trecutului vor iesi la lumina

09 Noi 2015   •   20:23
Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2015. Se pare ca multe dintre tenebrele trecutului vor iesi la lumina


Horoscop 10 noiembrie. Berbec
Se pare ca te obsedeaza gandul tradarii, analizand pana in panzele albe fiecare informatie si gest, fiecare cuvand si rasuflare a celor cu care ai cate ceva de impartit. Este de preferat sa nu confunzi loialitatea cu gelozia si sa alegi a proteja in loc sa preferi obstructionarea. Este o zi in care insingurarea nu iti va aduce niciun avantaj.

Horoscop 10 noiembrie. Taur
O zi in care legatura existenta intre tine si partenerul tau/partenera ta de viata se va strange si mai mult. Evident, toate sunt bune si frumoase atat timp cat dragostea inca exista intre voi. Altfel, este posibil sa ai parte de o zi in care supararea nu iti va da pace, la fel si mustrarile provenite din gelozie, din partea persoanei iubite. Evita sa devii dependent de circumstantele actuale.

Horoscop 10 noiembrie. Gemeni
Ai putea sa faci foarte mult bine celor din jur, astazi. Insa, nu te astepta ca sfaturile sa iti fie primite sau acceptate fara discutii, argumentari si explicatii, duse pana in panzele albe. In ceea ce priveste dieta ta zilnica, se pare ca astazi este nevoie sa te hranesti cu produse cat mai naturale posibil. Nu ar strica daca ai putea tine o zi de post negru.

Horoscop 10 noiembrie. Rac
De aceasta data distractia ta este legata de misterele vietii. De luat in seama si faptul ca sentimentele si emotiile tale se simt mult mai intens decat pana acum, ceea ce iti va deschide noi oportunitati catre intelegerea de Sine. Cu toate acestea, in aceasta zi iti este recomandat sa rezisti tentatiilor, de orice natura ar fi acestea.

Horoscop 10 noiembrie. Leu
Se pare ca multe dintre tenebrele trecutului vor iesi la lumina, in ceea ce te priveste, de aceasta data, tu reusind sa le elimini, in final. Toate acestea in conditiile in care nu vrei sa le inmultesti, gandind de rau si incercand sentimente negative. O zi in care ai nevoie de toata puterea ta legendara pentru a nu cadea prada unei noi obscuritati.

Horoscop 10 noiembrie. Fecioara
Desi esti foarte receptiv la suferinta sau la emotiile negative ale celor din anturajul tau apropiat, indicat este sa ramai la stadiul de "compasiune", nicidecum devenind prada acelorasi senzatii. Riscul de a-ti pierde stapanirea de sine este crescut. Pastreaza-ti pentru tine parerile si gandurile proprii, nu este un moment propice pentru a le prezenta publicului.

Horoscop 10 noiembrie. Balanta
Cauti siguranta si securitatea interioara in orice moment, fiind mai mult sau mai putin constient de acest aspect. Dorinta de a fi extravagant nu iti lipseste, nici pofta de mancare. Este de preferat sa alegi o mancare gustoasa, rafinata, insa cantitatea acesteia sa fie foarte limitata. O zi in care cheltuielile nesabuite vor lasa urme adanci...

Horoscop 10 noiembrie. Scorpion
Se pare ca nu te vei simti bine pana cand nu ii vei face pe cei din jurul tau sa fie constienti de ceea ce le poti oferi. Ai tendinta de a crede ca fara tine si fara modul tau de a vedea lucrurile, acestia nu se vor putea descurca. Este o zi in care este indicat sa nu iei lucrurile foarte "in serios", dar nici sa incerci sa schimbi ceva in ceea ce priveste felul in care te prezinti lumii.

Horoscop 10 noiembrie. Sagetator
Peste masura de emotiv, aproape patetic in manifestare, coplesit de dramele zilnice pe care le observi. Este o zi cu o incarcare emotionala foarte mare, pentru tine, deci pregateste-te sa fii nevoit a-i/a le refuza pe cei/cele care incearca sa te santajeze, emotional. Aminteste-ti ca este nevoie de timp pentru a vindeca o rana, chiar daca aceasta nu este fizica.

Horoscop 10 noiembrie. Capricorn
O zi in care ai nevoie sa nu iti pierzi atentia sau concentrarea. Probabil ca vei avea nevoie de foarte multa energie, deci pregateste-te sa faci tot posibilul pentru a nu cheltui inutil energia de care dispui. Desi ai vrea sa petreci mai mult timp alaturi de prietenii tai, alege sa fii alaturi de cei care iti sunt protectori. De asemenea, incearca sa eviti orice idee de tip "new-age'' care nu se justifica.

Horoscop 10 noiembrie. Varsator
Chiar daca meritele iti sunt recunoscute si aplaudate, chiar daca primesti daruri la care nu te asteptai, prefera sa analizezi in detaliu toate oportunitatile de care astazi si maine vei avea parte. Invata din experientele altora si fa-ti timp pentru a-i asculta pe cei care iti sunt superiori, la nivel de cunoastere. O zi in care trebuie sa eviti a avea o atitudine dictatoriala.

Horoscop 10 noiembrie. Pesti
Se amplifica dorinta ta de a calatori peste maeri si tari, pa taramuri neumblate de picior de om. Insa acest fapt este doar primul pas catre a-ti vedea visul cu ochii. Poate ca pare prea devreme - nici macar nu au sosit sarbatorile de iarna - dar ai putea sa-ti planifici deja urmatorea vacanta; mari sunt sansele ca aceasta sa devina realitate.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop