x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 august 2016. Acum a venit momentul să îţi verifici acţiunile

Horoscop zilnic, 11 august 2016. Acum a venit momentul să îţi verifici acţiunile

10 Aug 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 11 august 2016. Acum a venit momentul să îţi verifici acţiunile

Berbec: Îţi pregăteşti calea pentru realizarea unei dorinţe pe care o nutreşti de mult timp. Mai este de lucru, dar bazele sunt bine stabilite.

 

Taur: Eşti mofturos şi iritabil, azi. Acţiunile altora te nemulţumesc. Nu te feri să îţi exprimi gândurile, dar nici nu încerca să faci pe poliţistul.

 

Gemeni: Se iveşte oportunitatea unei aventuri. Îţi pui multe întrebări legate de viitorul tău şi despre validitatea motivaţiei pe care o ai.

 

Rac: Micile incidente de la locul de muncă te fac să laşi prudenţa la o parte şi să spui răspicat ce te deranjează. Pregăteşte-te de un conflict.

 

Leu: Ţi-ai promis cu ceva vreme în urmă că vei deveni un om nou. Acum a venit momentul să îţi verifici acţiunile. Ai reuşit sau nu ce ţi-ai propus?

 

Fecioară: Dacă eşti nemulţumit de anumite aspecte ale vieţii de cuplu, astăzi este ziua potrivită să le faci cunoscute. Poţi discuta calm şi constructiv.

 

Balanţă: O zi în care conflictele din famile sau de la muncă nu te ating. Atingi o stare de calm şi încredere în sine care nu poate fi perturbată.

 

Scorpion: O persoană străină îşi bagă nasul în viaţa ta într-un mod ce ţi se pare prea insistent. Ar putea fi, însă, o întâlnire memorabilă.

 

Săgetător: Încrederea în sine este la cote mari. Nu vei ezita să ieşi în faţă şi să îţi susţi punctele de vedere. Energia ta îi stimulează pe cei din jur.

 

Capricorn: Se prefigurează un eveniment care va schimba iremediabil relaţiile cu anumite persoane. Posibil o demisie sau o ceartă cu famila.

 

Vărsător: Decizi să nu mai acţionezi pentru alţii, ci să te gândeşti mai întâi la tine. Viitorul pe termen mediu depinde de ce vei face azi.

 

Peşti: Evenimentele din ultima vreme te-au adus cu picioarele pe pământ. Eşti în curs de reevaluare. Renunţi la unele obiceiuri, pui accent pe altele.

×