x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 decembrie 2022. Taurii sunt copleșiți de emoții. Gemenii au multă energie

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2022. Taurii sunt copleșiți de emoții. Gemenii au multă energie

de Moira Dună    |    10 Dec 2022   •   12:00
Horoscop zilnic, 11 decembrie 2022. Taurii sunt copleșiți de emoții. Gemenii au multă energie
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 11 decembrie 2022. Berbecii trec printr-o situație grea, Racii rezolvă problemele stringente, Leii întâmpină opoziție, Fecioarele au nevoie de realism, Balanțele sunt emoționale, Scorpionii preiau conducerea, Săgetătorii se gândesc la trecut, Capricornii au nevoie de calm, Vărsătorii trebuie să acționeze cu calm, iar Peștii ies câștigători dintr-o situație.

Horoscop Berbec

Fii gata de acțiune. S-ar putea să te simți apăsat de o greutate uriașă, ca și cum ai fi absorbit de nisipuri mișcătoare. Ia o creangă și trage-te afară. Ridică-te deasupra situației actuale cu ajutorul unei perspective mai înalte.

Horoscop Taur

Într-un șir de drame emoționale intense, ultimul lucru de care ai nevoie este încă una. Un scenariu romantic incredibil devine realitate și te simți extrem de tulburat. Stai nemișcat, așteaptă lovitura și apoi continuă. Dacă ai senzația că vei exploda, pleacă pur și simplu.

Horoscop Gemeni

Ai atât de multă energie încât simți că o să sari în aer. Unul dintre atuurile pe care le aduci celor din jur este un dinamism puternic care le oferă oamenilor curajul de a se schimba. Fii un luptător în ring. Amintește-ți că, la sfârșitul zilei, trebuie să fii mulțumit doar de performanța unei singure persoane - tu!

Horoscop Rac

Rezolvă doar problemele stringente astăzi. Mai ales dacă e vorba de cele romantice. Ai toate datele pentru a le duce la bun sfârșit. Sentimentele tale sunt puternice și intense. Nu le ignora. Urmează-ți instinctele. 

Horoscop Leu

În timp ce încerci să-ți exprimi opiniile, s-ar putea să ai senzația că cineva îți aruncă cu nisip în față. Și nu ai cu ce să te aperi așa că folosește unul dintre cele mai mari daruri ale tale. Capacitatea ta de a-i depăși pe ceilalți.

Horoscop 11 decembrie 2022.

Horoscop Fecioară

Barca ta este probabil să fie zguduită astăzi, până în punctul în care tu și toate lucrurile tale ați putea sări peste bord. Fii pregătit să înoți spre țărm. Menținerea în realitate și stabilitatea sunt cheile pentru o atitudine sănătoasă, mai ales când vine vorba de emoții fluctuante. Problemele cu privire la locuință și bunuri sunt probabil să iasă la suprafață într-o manieră dramatică. Ascultă-ți inima pentru răspunsuri.

Horoscop Balanță

Calmează-te și concentrează-te. Aceasta este o zi extrem de senzuală, care poate să-ți stârnească emoțiile. Vei primi informații de la fiecare dintre simțurile tale, așa că păstrează aceste canale deschise pentru informații noi. Nu te grăbi. Ar fi mai bine să ai o abordare rezervată și receptivă.

Horoscop Scorpion

Strălucești din toate punctele de vedere. Există o concentrare de energie în favoarea ta, așa că acționează cu îndrăzneală și fără ezitare. Emoțiile tale conduc drumul, iar inima ta este cu doar o jumătate de pas în urmă. Fie ca acesta să fie începutul unei plimbări sălbatice pe un nou roller coaster de aventuri. Este momentul potrivit pentru tine să preiei conducerea.

Horoscop Săgetător

S-ar putea să-ți amintești despre un eveniment din trecut. Ceea ce a fost cândva un concurs fericit de evenimente, acum simți că ai spini în coastă. Concentrează-te pe prezent și lasă trecutul să devină istorie.

Horoscop Capricorn

Lasă-ți instinctele senzuale să strălucească. Bazează-te pe al șaselea simț. Dacă lucrurile încep să devină grele, amintește-ți că ai capacitatea de a-ți păstra calmul. Acest lucru este extrem de important, dar este și esențial pentru menținerea stabilității. 

Horoscop Vărsător

O bază solidă poate fi extrem de importantă pentru tine astăzi. Inimile pot fi frânte sau câștigate, în funcție de cât de bine îți joci cărțile. Cel care acționează încet și constant va câștiga. Toate discuțiile din lume nu te vor duce nicăieri. Astăzi este despre calitate și acțiune. Eforturile nepotrivite vor da rezultate proaste.

Horoscop Pești

Indiferent de cât de mult pare că furtuna scapă de sub control, vei putea face față. Ai încredere în tine. Există un motiv pentru care îți faci timp să te ocupi de detalii și să-ți planifici cu atenție mișcările. Astăzi este o zi în care vei vedea recompensele acțiunilor tale diligente, în special în dragoste, frumusețe și emoțiile tale cele mai profunde.

×