x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Berbecii se implică în proiecte artistice. Fecioarele se îndrăgostesc

Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Berbecii se implică în proiecte artistice. Fecioarele se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    10 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 11 iulie 2023. Berbecii se implică în proiecte artistice. Fecioarele se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Taurii, Scorpionii și Peștii au neînțelegeri în dragoste, Gemenii acordă atenție familiei, Racii sunt îngrijorați cu privire la o rudă, Leii, Balanțele și Vărsătorii sunt neliniștiți în legătură cu banii, Săgetătorii au probleme cu un prieten, iar Capricornii trebuie să fie alături de prieteni.

Berbec

Ai idei despre viitoare proiecte artistice. Unele dintre ele pot fi vagi. S-ar putea să cauți să-ți exprimi latura spirituală prin activitatea artistică, dar să nu știi cum să o faci. Nu o forța. Găsește altceva de făcut deocamdată și lasă-le în așteptare. S-ar putea să fii surprins de rezultatele finale.

Taur

Un prieten apropiat sau iubit nu vrea să comunice cu tine. S-ar putea să te întrebi dacă este supărat pe tine sau dacă ai spus sau ai făcut ceva. Este posibil ca ceea ce îl deranjează pe prietenul tău să aibă mai mult de-a face cu munca, familia sau banii decât cu tine. 

Gemeni

Posibilitatea de a urmări noi oportunități de carieră, poate un salariu mai mare, ar putea provoca îndoieli și nesiguranțe în rândul membrilor familiei. S-ar putea să le fie teamă că veți avea mai puțin timp pentru ei. Este important să-i liniștești deoarece grijile lor ar putea escalada. Fii clar că sunteți în continuare acolo pentru ei. 

Rac

Îngrijorările legate de o rudă care locuiește departe ar putea să te chinuie astăzi. S-ar putea să nu îi poți contacta prin telefon sau e-mail. Este posibil să trebuiască să apelezi la prieteni comuni. Probabil că nu este nimic de care să fii prea îngrijorat.

Leu

Niște bani pe care probabil îl aștepți vor întârzia, fapt ce te îngrijorează. Acesta ar putea fi un caz clasic de agitație pentru nimic. Întârzierea nu va cauza probleme de durată, doar neplăceri și frustrare. Stai liniștit. Banii vor veni.

Fecioară

S-ar putea să te îndrăgostești brusc de cineva. Imaginația ta este la cote ănalte. Te simți minunat dar te vei confrunta și cu nesiguranță și îndoieli. Probabil că este puțin prematur să-ți faci griji. Ia fiecare zi pe rând și cunoaște-ți mai bine prietenul.

Balanță

Ideile noi pentru creșterea veniturilor, în special dacă implică muncă suplimentară, ar putea părea brusc vagi și incerte. Nu te  lăsa cuprins de neliniște. Vorbește cu ceilalți și judecă ce este și ce nu este funcțional și mergi mai departe. Nu vrei să ratezi niște oportunități bune.

Scorpion

Ești romantic astăzi dar nu neapărat într-un mod pozitiv. Îndoielile ar putea pune stăpânire pe gândurile tale. Un partener romantic actual sau potențial îți împărtășește sentimentele? Comunicarea directă ar putea fi prematură, așa că cel mai bine ar fi să încerci să rămâi obiectiv și să judeci situația în consecință. Între timp, ia fiecare zi cum vine.

Săgetător

Cuvintele bruște sau lipsa de cordialitate din partea unui prieten sau coleg te-ar putea face să te întrebi dacă această persoană este supărată pe tine. Nu lăsa nesiguranța să te înnebunească. Probabil că această persoană are probleme proprii. Fă tot posibilul să nu iei în serios niciun comentariu usturător. Ai puțină credință și arată compasiune.

Capricorn

Cineva ar putea suna și vrea să împartă unele probleme cu tine. Sensibilitatea și compasiunea ta pot atrage mai mult de o persoană nefericită care are nevoie de simpatie și sfaturi. Deși acest lucru este măgulitor, ar putea fi un pic obositor. Nu trebuie să-i îndepărtezi. Fii un bun ascultător. Și ai grijă să nu lași aceste povești triste să te copleșească.

Vărsător

Incertitudinea cu privire la bani te-ar putea chinui astăzi. Este posibil să ai îndoieli cu privire la venituri. Ai grijă să nu te înnebunești. Nesiguranța ta ar putea face ca situația să pară și mai gravă decât este în realitate. Încearcă să fii obiectiv. Dacă există preocupări reale - și este posibil să nu existe - găsește o modalitate de a le atenua, mai degrabă decât să-ți consumi energia.

Pești

Partenerul tău nu dă niciun semn de viață, ceea ce te  face să te întrebi dacă nu cumva a dispărut pentru totdeauna. Încearcă să fii obiectiv. Prietenul tău are unele griji acum? Poate de aceea nu comunică. Îngrijorarea te va face să te simți mai rău.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic