x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 august 2016. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune

Horoscop zilnic, 12 august 2016. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune

11 Aug 2016   •   19:21
Horoscop zilnic, 12 august 2016. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune

Berbec: O persoană de sex feminin îţi provoacă o bucurie, astăzi. Îţi merge bine în activităţile care implică parteneri. Eşti copleşit de emoţii pozitive.

 

Taur: Îţi vine mai uşor, astăzi, să citeşti gândurile altora. Nu te grăbi să le spui că ai ghicit ce simt. Ar putea crede că îi spionezi.

 

Gemeni: Eşti mai impresionat, azi, de suferinţa altora, ca de obicei. Vei fi de mare ajutor dacă ai sta de vorbă cu cei care au probleme.

 

Rac: Azi ai putea finaliza un proiect care se va dovedi foarte important pentru viaţa ta profesională. Recunoaşterea calităţilor tale te va face mândru.

 

Leu: Gândurile tale sunt prea vizionare pentru ca ceilalţi să le înţeleagă. Împărtăşeşte-le doar cu prietenii apropiaţi, eventual la un pahar.

 

Fecioară: Oamenii din jurul tău sunt mai sentimentali, azi. Astfel de manifestări emoţionale nu prea sunt pe gustul tău, dar trebuie să le suporţi.

 

Balanţă: Astăzi te simţi şugubăţ şi îţi vei convinge prietenii să jucaţi feste altor prieteni. Ai grijă să îţi alegi victimele cu înţelepciune.

 

Scorpion: O zi bună pentru a face curăţenie generală în casă. Ai energia fizică necesară şi flerul pentru a schimba cu gust amplasamentul mobilei.

 

Săgetător: O discuţie lungă şi intensă cu o persoană apropiată îţi poate scoate la iveală sentimente pe care nu ştiai că le ai. Te vei simţi mai uşor, după.

 

Capricorn: Eşti pus pe treabă, însă se pare că eşti singurul din anturajul tău animat de astfel de porniri. Oricât ai trage de alţii, nu-i poţi urni.

 

Vărsător: Eşti cuprins de o lene de zile mari, astăzi. Nu are rost să ai remuşcări pentru asta. O zi de leneveală nu a omorât pe nimeni până acum.

 

Peşti: Zi propice pentru investiţii care pot aduce câştiguri mari. Nu te arunca orbeşte, însă, ţine cont şi de sfaturile celor mai în vârstă.

×