x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 octombrie 2022. Capricornii termină un proiect. Peștii plănuiesc o vacanță

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2022. Capricornii termină un proiect. Peștii plănuiesc o vacanță

11 Oct 2022   •   11:20
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2022. Capricornii termină un proiect. Peștii plănuiesc o vacanță
Sursa foto: Omid Armin Unsplash.com

Berbecii primesc niște bani, Taurii se dedică familiei, Gemenii sunt atrăgători, Racii merg la o piersă de teatru, Leii grădinăresc, Fecioarele și Capricornii se simt bine cu prietenii, Balanțele vor să investească, Scorpionii își cumpără haine, Săgetătorii primesc o vizită, iar Vărsătorii cunosc oameni noi.

Berbec

Cineva apropiat care îți datorează bani s-ar putea să apară brusc și să-ți returneze împrumutul. Aceasta poate fi o surpriză, dar vei fi bucuros să primești banii. Poate vrei să cheltui oo parte din ei invitând un prieten la prânz sau cumpărând cuiva un cadou. Unele vise frumoase din această noapte, te va face frustrat la trezire. Scrie-le. Sunt un mesaj pentru tine. 

Taur

Te simți cald și iubitor față de cei apropiați, în special față de iubitul tău. Poate vrei să petreci ceva timp cu prietenii sau familia sau să organizezi o seară romantică. Dacă ai documente de finalizat, aceasta este ziua. Ești practic și te simți bine.

Gemeni

Ar trebui să arăți atrăgător astăzi și să strălucești de sănătate. Ești predispus să te simți iubitor, în special față de animalele mici. Dacă te-ai gândit să adopți un animal de companie, aceasta este o zi bună pentru a o face. Afacerile, munca și chestiunile financiare continuă să meargă bine. Această stare de spirit va persista mult timp.

Rac

Te simți cald și iubitor față de prieteni apropiați și copii. De asemenea, ai putea aprecia în mod deosebit artele. S-ar putea să mergi la o piesă de teatru sau un concert sau să te dedici dedsenului ori picturii. Seara, ieși și bucură-te de compania prietenilor tăi.. Sărbătorește pur și simplu că ești împreună cu ei.

Leu

Te decizi să cumperi o plantă pentru fiecare cameră din casa ta sau să grădinărești. Dacă vremea este bună, poți vizita o pepinieră sau o grădină botanică. În mod normal, s-ar putea să nu fii atras de plante și grădini, dar astăzi atât frumusețea, cât și natura îți par atrăgătoare. Profită la maximum de acest lucru. Casa ta va arăta mai frumoasă!

Fecioară

O comunicare caldă și iubitoare ar putea veni la tine de la cineva apropiat. Acesta poate fi un email, un apel telefonic sau chiar un cadou. Probabil vei transmite sentimentele bune și altor prieteni, precum și familiei. Fă o plimbare. Te vei simți și mai bine!

Balanță

Primești o sumă de bani, posibil din senin. Poate vrei să-i investești sau poate cumperi rechizite sau materiale pentru proiecte personale. Ar trebui să te simți  pozitiv în ceea ce privește resursele tale și încrezător în capacitatea ta de a-ți spori veniturile.

Scorpion

Te simți apropiat de cei din jur, chiar și de cei pe care de obicei îi găsești iritanți. S-ar putea, de asemenea, să arăți atractiv și să te simți mai încrezător decât de obicei. S-ar putea chiar să ai chef să-ți cumperi haine noi. Ideile artistice ar putea curge liber și s-ar putea să te gândești la diferite moduri de a le pune în practică.

Săgetător

Cineva de care îți pasă, dar nu l-ai văzut de multă vreme, te-ar putea contacta brusc. De obicei ți-ar plăcea asta,  dar astăzi ai putea fi prea prins în proiectele tale ca să vrei să le lași deoparte. Dar te vei distra foarte mult cu această persoană și s-ar putea chiar să o atragi în proiectul tău. După ce ți-ai terminat munca, ia niște mâncare delicioasă la pachet.

Capricorn

Un obiectiv la care ai lucrat ar putea fi în sfârșit atins. Un grup de prieteni pe care nu l-ai văzut de mult timp ar putea programa o mică întâlnire la care vei fi bucuros să participați. Așteaptă-te să te distrezi schimbând informații și idei. Probabil că te vei simți deosebit de fericit să-i vezi. 

Vărsător

Astăzi ai putea vorbi cu niște oameni noi interesanți. Printre ei se numără cel puțin o persoană care împărtășește multe dintre interesele tale și ar putea deveni un prieten apropiat. Bucuria pe care o primești din comunicarea cu acești oameni este probabil să se reverse în restul zilei. Ai putea fi mai cald și mai prietenos cu toți ceilalți din viața ta. Seara, distrează-te puțin.

Pești

O carte sau un film despre o țară străină ar putea să-ți capteze imaginația și să facă acel loc deosebit de atrăgător. S-ar putea să te joci cu ideea de a face o excursie acolo, în viitor. Ar putea fi o idee bună să începi să-ți faci planuri. Te afli într-o stare de spirit practică și ai entuziasmul să o faci. Distrează-te răsfoind broșurile de călătorie și hărți.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop 12 octombrie