x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 decembrie 2023. Berbecii merg la o petrecere. Scorpionii sunt atrași de religie. Vărsătorii sunt perseverenți

Horoscop zilnic, 13 decembrie 2023. Berbecii merg la o petrecere. Scorpionii sunt atrași de religie. Vărsătorii sunt perseverenți

de Moira Dună    |    12 Dec 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 decembrie 2023. Berbecii merg la o petrecere. Scorpionii sunt atrași de religie. Vărsătorii sunt perseverenți
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 13 decembrie 2023. Taurii și Racii au multe de făcut, Gemenii fac shimbări în casă, Leii sunt preocupați de lucruri spirituale, Fecioarele au un obiectiv de atins, Balanțele sunt optimiste, Săgetătorii nu trebuie să dea sfaturi astăzi, Capricornii au probleme în relație iar Peștii au mult de muncă.

Berbec

S-ar putea să vrei să participi la un eveniment social. Documentele ar putea să-ți ocupe atât de mult timp astăzi și te întrebi dacă reușești să termini. Dar nu par să fie atât de urgente. Fă cât poți de mult și apoi mergi la petrecere. Meriți să te distrezi.

Taur

Comunicările frenetice care implică un proiect sau afaceri de familie te zăpăcesc. Prea multe preocupări importante te-au lovit deodată. Ia-le pe rând și nu fi tentat să încerci să realizezi totul deodată. Mintea ta este stabilă și analitică acum. Acceptă provocarea și totul se va termina cu bine. 

Gemeni

Veștile bune despre bani te-ar putea umple de idei despre cum să-i cheltuiești, în special pentru casa ta. Poate ai nevoie de mobilier nou sau te-ai gândit să zugrăvești sau să redecorezi. Acesta este un moment grozav să o faci, atâta timp cât ești atent și nu lași exuberanța să domine. Nu vrei să duci  vopseaua înapoi ori să cumperi mobilă care nu-ți place apoi. 

Rac

Mintea ta este gata să accepte orice îi iese în cale. Membrii familiei sau prietenii ar putea înțelege acest lucru destul de repede, așa că nu fi surprins dacă vin la tine pentru ajutor și sfaturi. Documentele ar putea fi un pic copleșitoare. Atâta timp cât fte ocupi de lucruri pe rând, vei rezolva totul.

Leu

Cărțile și revistele despre chestiuni psihice, spirituale sau metafizice ți-ar putea atrage atenția. Vrei să-ți lași sarcinile deoparte de rutină și să-ți suni prietenii pentru a le spune ce ai învățat. Ești prea conștiincios pentru a-ți abandona munca.

Fecioară

Un obiectiv destul de recent pe care ți l-ai stabilit poate părea puțin copleșitor. S-ar putea să te întrebi dacă vei reuși. Deși ai putea fi ușor distras, te poți concentra și asta trebuie să faci. Finanțele ar putea avea nevoie de atenție și, eventual, de documente, dar aceasta este doar o muncă de rutină.

Balanță

Astăzi ar trebui să te simți deosebit de optimist și entuziasmat de viață. Vei avea o mulțime de idei grozave despre ce să faci cu ziua ta, dar, din păcate, capacitatea ta de a pune aceste planuri în mișcare va fi probabil redusă de alte responsabilități. În seara asta poți face ce vrei!

Scorpion

Discuțiile despre religie ar putea apărea în timpul zilei. Mai multe revelații recente te vor determina să-ți expui părerile. Nu este ziua în care să încerci să-i convingi pe alții de ceva. Nu este nici o zi bună pentru a te gândi să evadezi. Testează câteva idei, dar fă planuri definitive mai târziu.

Săgetător

Prietenii s-ar putea confrunta cu dificultăți financiare și îți pot cere sfatul. Nu ar fi o idee bună să-l dai, cel puțin nu astăzi. Gândurile tale nu sunt atât de concentrate cum ar trebui. S-ar putea să apelezi la intuiție pentru a te ghida. Abilitatea ta de a vedea sub suprafață este bună acum.

Capricorn

Comunicarea cu membrii familiei și cu persoana specială din viața ta ar putea fi frustrantă. Fie aveți un diferend, fie vă este dor unul de celălalt. Nu fi frustrat. Până mâine, lucrurile se vor rezolva.

Vărsător

Planurile de călătorie sau educaționale ar putea fi în mintea ta. Emoția te poate împiedica să te concentrezi asupra sarcinilor. Nu-ți face griji. Perseverența ta îți va permite să-ți duci la bun sfârșit treburile, în pofida a tot ceea ce îți poate distrage atenția. Ori asta, ori oamenii din jurul tău îți vor aminti de responsabilitățile tale!

Pești

​Gândurile de dragoste și visele despre o seară minunată cu persoana iubită sunt dejucate de munca care trebuie făcută imediat. Acest lucru ar putea să se refere la finanțe. Ar putea implica gândire profundă asupra subiectelor care nu te interesează în mod deosebit. Nu lăsa asta să te doboare. Treceți peste treburi și apoi planifică seara. Nu va fi prea târziu să te distrezi.

 

×