x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 iunie 2023. Berbecii își recunosc greșelile. Taurii au vise revelatoare. Leii acordă atenție celor dragi

Horoscop zilnic, 13 iunie 2023. Berbecii își recunosc greșelile. Taurii au vise revelatoare. Leii acordă atenție celor dragi

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 13 iunie 2023. Berbecii își recunosc greșelile. Taurii au vise revelatoare. Leii acordă atenție celor dragi
Sursa foto: Hepta

Horoscop 13 iunie 2023. Gemenii sunt stresați, Racii, Balanțele și Săgetătorii comunică bine, Fecioarele și Scorpionii găsesc soluții la probleme, Capricornii își exprimă sentimenteleVărsătorii și Peștii sunt preocupați de familie.

Berbec

Nu este ușor să recunoști că ai greșit.. În loc să te lași cuprins de regrete, încearcă să remediezi situația. Te vei simți mai bine după aceea. Chiar dacă cealaltă persoană nu este receptivă, vei spune ceea ce trebuie spus.

Taur

Visele tale nocturne sunt mai mult decât explozii aleatorii ale neuronilor. Pot indica probleme nerezolvate, stres, dorințe profunde și amintiri pierdute. Ele se pot dovedi esențiale pentru a te înțelege și a rezolva lucrurile. Examinează-ți visele recente. Vezi dacă trebuie să recunoști ceva.

Gemeni

Dacă ai fost obosit în ultima vreme, poate fi din cauza stresului. Aspectele de astăzi aduc un plus de energie comunicării. Îngrijorarea, anxietatea și frica sunt blocaje uriașe pentru sănătatea fizică și emoțională. Exercițiile fizice pot atenua unele dintre acestea. Pentru alții, vorbirea este cheia. Găsește cele mai eficiente modalități de a scăpa de astfel de scurgeri de energie și de a te simți mai bine.

Rac

Este o zi bună pentru a-ți exprima gândurile și sentimentele. Fie că este o persoană dragă care ar aprecia cuvintele afectuoase sau un coleg care are nevoie de îndrumare, comunicarea va veni mai ușor decât de obicei. Ai o fire practică. Adesea spui doar ceea ce crezi că este necesar. Totuși, alții ar putea avea nevoie să spui mai mult. 

Leu

Răspândește-ți bunăvoință și afecțiune astăzi. A trecut ceva timp de când le-ai spus celorlalți că îți pasă de ei și îi apreciezi. Felicitările, apelurile telefonice, scrisorile, florile și îmbrățișările sunt modalități de a-ți exprima sentimentele. Poți face ceva special pentru un prieten. Fă-ți timp pentru exprimarea emoțională și intelectuală. Păstrează un echilibru sănătos în viața ta.

Fecioară

Dacă astăzi îți apare o problemă, caută cea mai simplă soluție. Nu orice este complicat. Adesea, cel mai evident răspuns este cel mai bun. Încearcă să-ți păstrezi emoțiile departe de problemele care necesită calcul și gândire. Ele pot întuneca judecata și te împiedică să vezi ce este chiar în fața ta. Trage-ți puterea din bunul simț. Exclude lucrurile prin procesul de eliminare.

Balanță

Este o zi bună să-ți spui părerea. Chiar și tu te poți confrunta cu situații în care te simți intimidat și eziți să vorbești. Nu azi. Nu vor exista circumstanțe pe care să nu le poți gestiona. Dacă există cineva pe care ai fost reticent să îl abordezi, acum este momentul.

Scorpion

Așteaptă-te la un impuls pentru abilitățile tale de comunicare. Dacă întâmpini dificultăți în a-ți exprima adevăratele sentimente, aceasta va fi o schimbare binevenită pentru tine. Discută lucrurile cu cine ai probleme nerezolvate. Cu un plus de putere și încredere, ar trebui să poți rezolva problemele rapid și relativ fără durere.

Săgetător

Dacă ceva te-a deranjat, astăzi este un moment bun să rezolvi. Abilitatea ta excelentă de comunicare va fi și mai puternică cu energia de astăzi. Indiferent dacă problemele tale au de-a face cu un coleg, șef, soț, prieten sau rudă, vei găsi cuvintele pentru a-ți comunica eficient gândurile și sentimentele. 

Capricorn

Poți fi tăcut și izolat când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Astăzi poate fi o excepție. Aspectele pot aduce o reală putere abilităților tale de comunicare. Ar fi înțelept să profiți de ocazie. Ia măsuri pentru a-ți exprima sentimentele prin inițierea conversațiilor. Cuvintele vor veni mult mai ușor decât de obicei. Dacă există probleme de rezolvat, probabil că vei găsi soluții.

Vărsător

Când ai petrecut ultima dată timp cu familia ta? Dacă ai copii, joacă-te cu ei sau mergeți în parc sau la grădina zoologică. Dacă ești singur, ia în considerare să vizitezi un părinte sau un frate. Comunicarea este accentuată astăzi. Profită la maximum de acest lucru încurajând o legătură cu cei dragi.

Pești

Cum îți păstrezi istoria familiei? Păstrezi amintiri într-o cutie, expui moștenirile sau faci albume? Cel mai probabil îți dai seama de valoarea istoriei familiei, dar s-ar putea să nu o păstrezi atât de bine cum ar trebui. LIa măsuri pentru a înregistra și a salva obiecte și amintiri prețioase de la părinți, bunici, frați. Nu uita nici de propria ta istorie. Într-o zi vei fi bucuros că ai făcut-o.

×