x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 august 2023. Racii își recunosc greșelile. Leii vor să înceapă un nou proiect. Capricornii se impun

Horoscop zilnic, 14 august 2023. Racii își recunosc greșelile. Leii vor să înceapă un nou proiect. Capricornii se impun

de Moira Dună    |    13 Aug 2023   •   11:40
Horoscop zilnic, 14 august 2023. Racii își recunosc greșelile. Leii vor să înceapă un nou proiect. Capricornii se impun
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii adună informații, Gemenii și Balanțele au propriile opinii, Fecioarele și Săgetătorii comunică foarte bine, Scorpionii și Vărsătorii își exprimă părerile, iar Peștii gândesc prea mult

Berbec

S-ar putea să te simți ca un copil într-un magazin de dulciuri. Mintea ta explorează noi tărâmuri și nu ar trebui să încerci să o reții. Adună informațiile acum și sortează-le mai târziu. Acesta este un timp pentru aventură.

Taur

Culegi rapid informații. Cineva trebuie să-ți explice ceva o singură dată pentru ca tu să înțelegi conceptul. Întrebările tale sunt concise. Nimeni nu te poate acuza că nu acorzi atenție cuvintelor sau acțiunilor. În același timp, s-ar putea să fii prea sensibil la informațiile din jurul tău. O supraîncărcare de stimuli te-ar putea copleși în cele din urmă.

Gemeni

Ai opinii independente despre orice. Oamenii greșesc încercând să te convingă să gândești într-un anumit fel. Nu-i lăsa pe alții să te convingă să accepți ceva despre care ești sceptic. Știi ce crezi, așa că nu-ți fie frică să exprimi. Independența este importanta pentru tine. Vrei ca ceilalți să simtă această libertate care este atât de esențială pentru un stil de viață sănătos.

Rac

Dacă știi că ai greșit, recunoaște imediat. Oamenii se grăbesc adesea să sublinieze când alții fac greșeli, dar rar este cel care își subliniază propriile erori. Demonstrează că ești suficient de puternic și onorabil pentru a spune când ai greșit. Integritatea te va duce departe în viață, în timp ce înșelăciunea și retragerea din situații dificile nu o vor face.

Leu

S-ar putea să simți o mare dorință de a te implica într-un proiect. Poate că există un teren pe care vrei să-l transformi într-o grădină. Înfige mâinile în pământ. Poate că există un meșteșug sau o formă de artă despre care abia aștepți să înveți și să o dezvolți. Ai grijă să nu începi prea multe proiecte diferite și să le lași pe toate neterminate.

Fecioară

Legătura dintre gândurile și cuvintele tale este puternică astăzi, iar comunicarea cu ceilalți merge foarte bine. Dacă este ceva important de spus, nu vei ezita să spui, spre deosebire de tendința ta obișnuită de a te abține de la a vorbi cu persoana care chiar are nevoie să te audă cel mai mult. Le faci oamenilor o favoare împărtășindu-le din înțelepciunea ta.

Balanță

Cuvintele tale vor curge lin. Conversațiile despre educația superioară și spiritualitate sunt probabile. S-ar putea să fii mai agresiv când vine vorba de a-ți transmite părerea, dar asta e bine. Este important să-ți faci cunoscută poziția pentru ca alții să știe unde te afli. Împreună veți face lucruri mai bune.

Scorpion

Dacă cineva spune ceva cu care nu ești de acord, vorbește. Persoana ar putea presupune că ești de acord dacă nu spui ceva. Cuvintele tale pot fi puternice fără a fi ofensatoare, abordarea ta asertivă și nu argumentativă. Prezintă faptele așa cum le vezi. Nu acționa într-un mod condescendent față de ceilalți. 

Săgetător

Probabil că vei fi mai rapid la asimilare decât de obicei. Conversația va fi vioaie și plină de viață. S-ar putea să te simți ca dirijorul unei simfonii. Ești capabil să înțelegi și să urmezi toate armoniile și liniile de melodie diferite, păstrând în același timp propriul ritm constant. Muzica pe care o faci cu alții va fi magică.

Capricorn

Dacă ești într-o dezbatere, nu da înapoi. Avantajul major pe care îl ai față de adversarii tăi este puterea ta de observație. Îți permite să captezi energia din jurul tău. Știi exact ce gândesc ceilalți și unde se duc argumentele lor. Vei putea împiedica problemele explozive să scape de sub control. Fii agresiv dacă simți că este necesar pentru a controla situația.

Vărsător

Odată ce începi să vorbești despre un anumit subiect, ar putea fi greu să te oprești, mai ales dacă subiectul ești tu sau una dintre activitățile tale. Poate apărea o întrebare despre un aspect al vieții tale și ai putea avea o dorință bruscă de a-ți spune întreaga poveste. Și alți oameni vor dori să-și exprime părerile, așa că respiră și dă-le o șansă.

Pești

Activitatea ta mentală este mai pronunțată decât de obicei. Poate fi dificil să oprești barajul de gânduri care îți curg prin cap. S-ar putea să reușești multe, dar s-ar putea să te înnebunești din cauza lor. Vei vedea lucrurile mai clar dacă îți faci timp să încetinești și să meditezi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic