x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iulie 2023. Gemenii au probleme de comunicare, Leii au o revelație spirituală, iar Peștii sunt apreciați de cei dragi

Horoscop zilnic, 14 iulie 2023. Gemenii au probleme de comunicare, Leii au o revelație spirituală, iar Peștii sunt apreciați de cei dragi

de Andreea Tiron    |    13 Iul 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 14 iulie 2023. Gemenii au probleme de comunicare, Leii au o revelație spirituală, iar Peștii sunt apreciați de cei dragi
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop zilnic, 14 iulie 2022. Racii strălucesc, Fecioarele încearcă lucruri noi, iar Săgetătorii sunt entuziasmați de toate posibilitățile pe care le au la dispoziție.

Berbec

Te poți simți neînțeles sau poți interpreta greșit lucrurile vorbind despre ceva prematur. Procesați înainte să forțați o decizie. Pe măsură ce ziua trece, ești mai puțin distras de preocupările emoționale. Devine mai ușor să te detașezi de supărări.

Taur

Apare o tensiune în familie sau cu prietenii care vă pot înțelege greșit cuvintele în prima jumătate a zilei. Cineva apropiat îți poate părea greu de mulțumit. Luați în considerare că detaliile eclipsează imaginea de ansamblu acum. Uranus din semnul tău se armonizează cu Soarele din sectorul tău de comunicații și te poți bucura de un sentiment de progres.

Gemeni

Probleme de comunicare: ar trebui să fiți atenți să nu spuneți ceva care este ușor de interpretat greșit. Luarea deciziilor nu este simplă, deoarece nu sunteți pregătit să vă faceți o idee completă. Pe măsură ce ziua trece, îți dorești un program mai relaxat și preferi să-ți stabilești propriul ritm.

Rac

Apar neînțelegeri cu privire la finanțe în prima jumătate a zilei. Dacă treci de la idealizarea sau romantismul unei situații la îngrijorarea pentru ce e mai rău, reamintește-ți că adevărul se află undeva între cele două. Cu Soarele care tranzitează semnul tău, ești mai vizibil în aceste zile. Astăzi, ai mai mult curaj să te exprimi sau să te eliberezi de stereotipuri.

Leu

Tranzitele din prima jumătate a zilei te încurajează să-ți aduni gândurile și să faci planuri. Poate exista un obstacol minor sau o întârziere, dar asta te ajută să depui mai mult efort. Există o trezire a spiritualității, care îți schimbă perspectiva asupra vieții.

Fecioara

Cineva ar putea să nu fie de acord cu alegerile tale recente. Încearcă să nu te enervezi prea tare.  Un tranzit Soare-Uranus îți trezește latura inventiva. Vă bucurați din plin să încercați lucruri noi, să improvizați și să experimentați. Sunteți atras în special de activități, idei și oameni unici, diferite sau ieșite din comun.

Balanță

Un aspect armonios Soare-Uranus vă dă soluții satisfăcătoare pentru a vă exprima cu folos. Metode inovatoare de a face afaceri sau de a vă promova obiectivele pot apărea acum. Se pare că ai sprijinul superiorilor în ceea ce îți propui, sau ceilalți sunt impresionați de reputația ta .

Scorpion

S-ar putea să vezi astăzi o oportunitate pe care ai ratat-o ​​în trecut, în special legată de o relație. Ar fi de ajutor dacă ți-ai elibera mintea pentru a te bucura de această energie pozitivă. Acest tranzit armonios Soare-Uranus favorizează atracția personală… deci profită!

Săgetător

Energiile de astăzi sunt excelente pentru abordări noi. Soarele din sectorul tău de intimitate se armonizează cu Uranus și s-ar putea să descoperi o nouă metodă sau idee prin care să-ți faci viața mai ușoară. Sunteți entuzismați de toate aceste posibilități!

Capricorn

Influențele de astăzi vă ajută să vă relaxați. Un aspect armonios Soare-Uranus vă sporește atracția personală, iar asta este vital acum, deoarece aceste planete se încadrează în sectoarele voastre romantice și de parteneriat. Există un spirit de libertate și acceptare în dragoste și prietenie, iar sentimentul că poți fi tu însuți îți completează starea de spirit.

Vărsător

Acesta este un moment excelent pentru eliberarea de tensiuni și stres, prin activități domestice. Tranzitul Soare-Uranus de astăzi favorizează creșterea prin joc, invenție și progres. Vrei să renovezi, să actualizezi sau să inovezi într-un mod unic și este un moment bun pentru a da o viață nouă proiectelor  vechi, puse la sertar.

Pești

Un sextil Soare-Uranus domină ziua și vă ajută să vă deschideți, îmbunătățind flexibilitatea. Percepția dvs. unică, sfaturile sau punctul de vedere sunt interesante pentru cei din jur. Frații, cunoștințele și iubiții vă susțin și vă apreciază, iar asta te încurajează să te deschizi.

×