x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iunie. Energie şi imaginaţie din plin

Horoscop zilnic, 14 iunie. Energie şi imaginaţie din plin

13 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 14 iunie. Energie şi imaginaţie din plin
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

E uşor să te convingi că mergi în direcţia bună, însă nu te aştepta ca şi cei din jurul tău să fie atât de siguri. Ascultă sfaturile prietenilor.

Taur

Azi priveşti doar în faţă şi nu prea te interesează ce se întâmplă în stânga sau dreapta. Nu e nimic greşit în a-ţi urma visurile, însă ai grijă cum percep cei din jur asta.

Gemeni

Eşti într-o altă lume azi, iar oamenii tind să te urmeze pentru că ţi-ai păstrat aerul de seriozitate, chiar dacă oscilezi între real şi imaginaţie.

Rac

Oamenii au aşteptări mari de la tine azi. Te simţi onorat că cei din jurul tău te plasează pe o treaptă superioară, însă nu îţi place presiunea.

Leu

Nu realizezi că acţiunile tale sunt puţin cam agresive azi. Intenţiile tale sunt bune, însă cei din jurul tău îţi pot interprete acţiunile altfel.

Fecioară

Resursele tale de energie sunt în creştere, iar entuziasmul atinge cote maxime. Te concentrezi pe lucruri pe care le-ai început deja şi pe care vrei să le termini.

Balanţă

Eşti prins între vechi şi nou, iar prietenii apropiaţi te presează să renunţi la niste obiceiuri enervante, însă nu te simţi pregătit să renunţi la trecut.

Scorpion

Chiar dacă ai mereu în jurul tău oameni dispuşi să te ajute de fiecare dată, astăzi te simţi descurajat pentru că nu se află prin preajmă. Profită de linişte!

Săgetător

Eşti pe cale să găseşti fericirea. Încearcă să nu-ţi consumi energia construind ziduri între tine şi fericirea pe care o cauţi de atât de mult timp.

 Capricorn

Azi eşti copleşit de nelinişte, căci timpul reprezintă totul pentru tine când vine vorba de evoluţia personală. Eşti motivat şi îţi vei atinge obiectivele.

Vărsător

Te-ai plictisit să tot aştepţi ca ceilalţi să-ţi răspundă la mesajele inspiraţionale. Îţi doreşti ca cei din jurul tău să ajungă să-ţi susţină cauza.

Peşti

Satisfacţia nu ţine de cum reuşeşti să îţi mai eliberezi din program, ci de modul în care te bucuri de timpul pe care îl ai liber între activităţi.

 

×