x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 august 2023. Fecioarele se relaxează. Săgetătorii și Vărsătorii sunt încrezători

Horoscop zilnic, 15 august 2023. Fecioarele se relaxează. Săgetătorii și Vărsătorii sunt încrezători

de Moira Dună    |    14 Aug 2023   •   16:45
Horoscop zilnic, 15 august 2023. Fecioarele se relaxează. Săgetătorii și Vărsătorii sunt încrezători
Sursa foto: Hepta

Berbecii evită să fie în centrul atenției, Taurii trebuie să ceară ce vor pentru a primi, Gemenii se apropie de cei din jur, Racii nu se lasă manipulați, Leii au nevoie de toleranță, Balanțele acționează, Scorpionii să nu abandoneze, Capricornii să nu se lase păcăliți, iar Peștii au nevoie de odihnă.

Berbec

Nu-ți băga nasul în afacerile altora. Oferă-le spațiu și lasă-i să-și rezolve singuri problemele. Nu trebuie să atragi atenția tuturor. Ocupă-te de responsabilitățile tale și recompensele vor veni. Acțiunile tale ar putea fi deviate de neașteptat. Fii atent la ceva sălbatic și bizar.

Taur

Cere ceea ce ai nevoie și vei primi. Nu aștepta recompense. Aceasta este una dintre acele zile în care acțiunile vorbesc mai bine decât cuvintele. Nu te aștepta ca alții să-ți citească gândurile. Dacă vrei ceva, ocupă-te. S-ar putea să existe un element neașteptat, așa că fii atent.

Gemeni

Deschide-ți ochii la frumusețea din jurul tău și las-o să te inspire să acționezi. Ai o inimă generoasă pe care ar trebui să o împărtășești liber. Felul tău săritor de a fi îi atrage pe ceilalți spre tine. 

Rac

Iei legătura cu un prieten de care nu ai mai auzit de ceva vreme. Surprinde-l cu o expresie neașteptată a iubirii. Bazează-te pe harta ta interioară și nu-i lăsa pe ceilalți să te deturneze. Nu pierde timpul. Fii cu ochii pe obiectivele tale în orice moment. Alți oameni joacă un rol cheie pentru ca această zi să decurgă fără probleme, dar nu-i lăsa să te manipuleze.

Leu

Ai grijă de maniere și deschide ușile. Păstrează-ți principiile și integritatea pe măsură ce te aventurezi în lumi necunoscute. Nu întoarce spatele unor oameni, fără a le oferi o șansă. Nu-i judeca pe alții. Oferă-le un nivel egal de respect. Poate fi greu să menții o bază solidă astăzi, dar ar trebui să încerci.

Fecioară

S-ar putea să mergi în multe direcții diferite astăzi, așa că încearcă să rămâi concentrat. Petrece timp lângă apă, chiar dacă este doar cada din baie, și reconectează-te cu adevăratul tău sine. Cu cât îți integrezi mai mult natura interioară cu comportamentul tău exterior, cu atât mai mult vei atrage oamenii și situațiile care te pot ajuta în călătoria ta.

Balanță

Acțiunile tale pot lua o întorsătură bruscă astăzi, așa că ai grijă. Aceasta poate părea o curbă enervantă a drumului la început, dar dacă continui să mergi, vei vedea că acest curs de acțiune este exact ce îți trebuie. Aceasta nu este o zi să stai pe spate și să privești. Fii tu cel care acționează.

Scorpion

Poți să fii destul de realizat astăzi, atâta timp cât tu ești cel care ia măsuri. Nu lăsa alți oameni să preia conducerea. Puterea ta poate veni în explozii de energie neregulate, așa că folosește-o în avantajul tău. Orice ai face, nu renunța.

Săgetător

Păstrează-ți integritatea. Asigură-te că nu le oferi altora niciun motiv să se îndoiască de tine. Fii încrezător în acțiunile tale și respectă-ți promisiunile. Fă pauze în timpul zilei.

Capricorn

Este posibil ca acțiunile lente și constante să câștige cursa. Pot apărea situații neașteptate dar nu abandona. Rămâi pe calea ta și încearcă să nu cedezi energiei sălbatice și neregulate din jurul tău. Rămâi la metodele tradiționale și ai grijă de vânzătorii ambulanți care încearcă să-ți vândă nichel din lemn. Fii inteligent.

Vărsător

Dacă nu ești de acord cu ceea ce fac, astăzi, ceilalți, nu te alătura lor. Câștigă-le respectul în felul tău, nu forțându-te într-o formă în care nu te încadrezi. Păstrează-ți integritatea și acționează cu încredere. Dacă ai încredere în acțiunile tale, și alții își vor pune încrederea în tine. Nu-ți compromite convingerile.

Pești

Menține controlul deplin al minții și al corpului, asigurându-te că dormi suficient. Acțiunile tale ar trebui să fie metodice. Nu încerca să experimentezi ceva despre care nu știi nimic. Asigură-te că înțelegi situația înainte de a acționa.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic